Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Lethal Racing
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > RobertHarriSS

Conversation Between RobertHarriSS and bojangles37
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. bojangles37
    03-17-2011 10:00 PM
    bojangles37
    and was there even a ground for the factory amp.. how was it getting power?
  2. bojangles37
    03-17-2011 09:57 PM
    bojangles37
    thank you for helping.. where do u put the fuse and how do u power your amp?.. iv never had any experience wiring amps or electronics before.. im trying to learn
  3. RobertHarriSS
    03-17-2011 06:15 PM
    RobertHarriSS
    You need to get some short RCA cables that have MALE plugs on both ends. Use these cables to go between the harness and the amp. For the speaker wires it doesn't matter which wire you use for positive or negitive, you're just completing the circuit. You just need to be consistant. I used the stripe wire for negitive. The small brown box part of the x3 will not be pluged in. The x3 harness was made for mutiple uses and when installing the JL amp, it's not used.
    Be sure to install a "line fuse" in the power line that you run to the amp from the battery. You can find these at any mobile auto store. I used a 40A fuse. This will protect your system.
    If you need any more help feel free to ask. Good luck.
  4. bojangles37
    03-16-2011 08:22 PM
    bojangles37
    i reaaly need help installing the amp from sub thump and the instructions arent helping me at all.. how do u plug the rca cables into the amp( i have the same one your using) and how do you know wire is positive or negative.. and what does the smaller brown box part on the x3 do.. if you can answer any of these that would be awsome.. thanks

All times are GMT -5. The time now is 10:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.