Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Nightowl LED
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members List

bngummow bngummow is offline

SoCal Head Turner

iTrader Rating

iTrader Profile Recent Ratings
iTrader Rating:
Positive Feedback:
1
100.0%
Members who left positive:
Members who left negative:
1
0
Total positive feedback: 1
View Complete Feedbacks for bngummow
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
 Positive 0 0 1
 Neutral 0 0 0
 Negative 0 0 0

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Richmaro_13
    09-02-2014 02:54 PM
    Richmaro_13
    Hey I am a Camaro owner and I am new to this website and I do not know how to create a post/discussion and I have a problem. About 3 months ago I installed two LED strips, one on driver foot well and second on passenger foot well I hooked them both up to a wire under the steering column for power( the wire I hooked them up to also was the power supply for the dome light). The installation was a success then about two or three months past by no problem at all everything was working perfectly then all of a sudden the strips stopped working and also my dome light stopped working. What do any of you all think it was a fuse? maybe the wire went bad? any suggestions please reply I need to get the dome light working again its really annoying not to have it working. Thank you

About Me

  • About bngummow
    Car
    Camaro LS3
    Location
    Nor Cal
  • Signature

    SoCal Headturner | Camaro SS LS3

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Default
  • Wiki Contributions: 0
  • Last contributed Never
General Information
  • Last Activity: 12-16-2014 04:25 AM
  • Join Date: 05-08-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

All times are GMT -5. The time now is 07:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.