Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (http://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   Camaro DIY & HOW-TO instructions & discussions (http://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Adding Mylink to older gen5 camaro's (http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=274209)

The Stig 03-19-2013 09:27 AM

Quote:

Originally Posted by JHall651 (Post 6304372)
Why is this a 5 star thread? Did the OP give up on this project or something? Seems like nothing ever came out of this thread other than someone saying they wanted to try something. What's that status Gladus?

Ofer's just busy and his DIY experiments take a back seat to running his website and shipping out parts.

pnyklr 03-20-2013 03:00 PM

Quote:

Originally Posted by The Stig (Post 6304491)
running his website and shipping out parts.

Not to mention making him money!

He will update us when he has something new to report.

Patience Grasshoppers.

-Funk

JHall651 03-20-2013 11:38 PM

Are you guys actually in communications with OP or do you always just speak for other posters?

pnyklr 03-21-2013 12:23 AM

Quote:

Originally Posted by JHall651 (Post 6313172)
Are you guys actually in communications with OP or do you always just speak for other posters?

Wow! Really?

You could always call Ofer and ask him: 928-854-4884

-Funk

JHall651 03-21-2013 10:15 AM

Im actually not that worried about it. But, Wow! Really!

2SSRS@Gen5diy 03-21-2013 12:03 PM

Quote:

Originally Posted by JHall651 (Post 6314465)
Im actually not that worried about it. But, Wow! Really!

This is a lot of work, need to find connecters and things to retrofit a new radio and make it work with a car that is 2 gens back on the electronics of a 2013, i will get it done, if any one has time to come help your welcome to come spend a day or a week. LOL.

Swacer 03-21-2013 12:06 PM

Quote:

Originally Posted by 2SSRS (Post 6314922)
This is a lot of work, need to find connecters and things to retrofit a new radio and make it work with a car that is 2 gens back on the electronics of a 2013, i will get it done, if any one has time to come help your welcome to come spend a day or a week. LOL.

Thanks for putting the hard work in man.

When you complete this, do you think you'll do a summary so the 2012s can be done? Any way to rewire so the backup camera would work with mylink?

Would almost need an installation manual put together because i am not NEAR able to do this myself. I would end up needing someone else to help me. Would you consider putting one together that would address 2010, 2011, and 2012s?

2SSRS@Gen5diy 03-21-2013 01:33 PM

I will do my best, PS today was the first day in 4 weeks i spent any time on the camaro 1 hr in total.

Ray@RDS 03-24-2013 03:40 PM

Quote:

Originally Posted by 2SSRS (Post 6314922)
This is a lot of work, need to find connecters and things to retrofit a new radio and make it work with a car that is 2 gens back on the electronics of a 2013, i will get it done, if any one has time to come help your welcome to come spend a day or a week. LOL.

I am in;)!how about a few hours on the phone like old times lol :sorry: :headbang: ! i have both the units in hand :drool:, i will start tracing the wiring diagrams down and get my hands on some connnectors. lets see if we cant get er done :clap:

bthibodeaux 03-24-2013 04:28 PM

Quote:

Originally Posted by Ray@RDS (Post 6327563)
I am in;)!how about a few hours on the phone like old times lol :sorry: :headbang: ! i have both the units in hand :drool:, i will start tracing the wiring diagrams down and get my hands on some connnectors. lets see if we cant get er done :clap:

Good man Ray! We will all appreciate the help!

GQ4Life 04-03-2013 04:44 PM

Would it be easier to buy new touch screen radio like panasonic and put 2013 face plate over it???

The Stig 04-03-2013 04:51 PM

Quote:

Originally Posted by GQ4Life (Post 6377494)
Would it be easier to buy new touch screen radio like panasonic and put 2013 face plate over it???

But then you still have to integrate everything.

GQ4Life 04-03-2013 04:59 PM

Oh lol.. thought radio has its own stuff & a/c heat be the same. I never win!

The Stig 04-03-2013 05:22 PM

Quote:

Originally Posted by GQ4Life (Post 6377560)
Oh lol.. thought radio has its own stuff & a/c heat be the same. I never win!

Yes. But it's all displayed on the screen.


All times are GMT -5. The time now is 03:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.