Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (http://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   Camaro 1LE Forum (http://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=149)
-   -   1LE Fast List (http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=301122)

Fraxum 04-09-2014 12:57 PM

Quote:

Originally Posted by F1CAM (Post 7555219)
Time for an Update..

"Bone Stock"

1.991 60'
12.773 1/4 et
109.23 1/4 mph

Dave

Great driving. Its all in the 60'. Now we are getting closer to fast SS LS3 times.

outlaw26 04-09-2014 06:21 PM

Quote:

Originally Posted by F1CAM (Post 7555219)
Time for an Update..

"Bone Stock"

1.991 60'
12.773 1/4 et
109.23 1/4 mph

Dave

Did u run stock tires? I'm on my way to track for the first time. Any advice? What rpm did u leave at? How long did u heat up the stock Goodyear's?


Sent from my XT1080 using Tapatalk

F1CAM 04-10-2014 12:38 AM

Yes.. It was all in the 60'.. It is very difficult and been trial and error to launch this car. This was with the Stock Tires with about 700+ miles on them. I actually had to launch on feel and slipped the clutch out a little starting at I believe about 2000-2200. Did not really heat them up at all, just cleaned them off.

Anyone try the Launch Control with stock tires?

Dave

outlaw26 04-10-2014 12:42 AM

Just got home from first trip to the track. Not to bad it was my first time ever trying to launch this car from a dead. Its all stock, I'm very happy so far. I'm sure I left a Lil on the table never really had a good launch. http://img.tapatalk.com/d/14/04/10/ybynyby3.jpg

Sent from my XT1080 using Tapatalk

outlaw26 04-10-2014 12:43 AM

Quote:

Originally Posted by outlaw26 (Post 7568829)
Just got home from first trip to the track. Not to bad it was my first time ever trying to launch this car from a dead. Its all stock, I'm very happy so far. I'm sure I left a Lil on the table never really had a good launch. http://img.tapatalk.com/d/14/04/10/ybynyby3.jpg

Sent from my XT1080 using Tapatalk

Sry I was the right lane.

Sent from my XT1080 using Tapatalk

CamaroDreams76 04-10-2014 12:30 PM

Quote:

Originally Posted by F1CAM (Post 7568821)
Anyone try the Launch Control with stock tires?

Yes and at the strip its nothing but wheel hop. I would recommend absolutely NOT using L/C.

I remember reading a tread a little while ago, about a guy blowing his cv joint out in his 1LE.... he used launch control at the track.

Novie LE 04-11-2014 07:01 AM

Very nice times. I think I am going to give it crack tomorrow. Should be in the 60s, plus I plan on going during the day when the sun out. Hopefully I will be able to join the 12's club.

Ashn_G_1LE 04-15-2014 09:42 PM

Bone Stock

1/8 mile: 8.934
60' 2.196
84.60

Fraxum 05-08-2014 04:43 PM

AGP TT 1LE
 
Best time so far. But the first time I had the clutch sticking to the floor problem. So the only half serious runs were the second time. My car is stock except for the TTs @ 4 pounds, LTs, and a tune. There is more in it even at 4 pounds.

I won the race!


joelster 05-18-2014 09:21 PM

I'll post the slip in a few minutes.

12.991 at 109.40

DA was around 1100' or so

Car is very hard to launch, you guys already know that though, lol.

joelster 05-18-2014 09:37 PM

Here's the slip:


http://i9.photobucket.com/albums/a76...psb3eb870b.jpg

Fraxum 08-21-2014 09:08 PM

Still at 6 pounds of boost with an otherwise stock 1LE. All I needed was some good air to get into the mid 11s. Still more there I think. Just don't mind my 60'. I fell asleep.

#212

Spoolin 08-28-2014 04:11 AM

Can we get one of these threads going for Track times at Road Courses?

Green Machine 08-28-2014 04:29 AM

Quote:

Originally Posted by Spoolin (Post 7917307)
Can we get one of these threads going for Track times at Road Courses?

There's a lot of road courses

Sent from somewhere on the road.


All times are GMT -5. The time now is 06:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.