Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (http://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   Audio / Visual / Electronics/ Gauges / Nav (http://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Metra kit for sale (http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=173380)

Dacannon 09-25-2011 03:00 PM

Metra kit for sale
 
8 Attachment(s)
Here is a metra kit that came from another Camaro it has a small scratch on the bottom as shown in picture and also the green and purple RCA were removed due to installers set up I checked for functionality and even had best buy installers verify this. Reason I am selling is because I have this kit installed already I just needed the Radio that was included with the sale. Pm your best offers not sure how much shipping would cost.[B](sold)

jason2574 09-26-2011 12:17 AM

So will this be able to be used w/o the green and purple RCA plug or will I need to get a RCA to replace it?

Dacannon 09-26-2011 12:37 AM

If you look at the first picture you can use the 4 pin harness that allow you to connect the purple and green wires instead of using the rca. However if you have the BA system that consist of the amp you can splice where the green rca used to be located there is still wire to get signal. As I said I am not looking into selling for original asking price so I will take reasonable offers and the unit is functioning. Original box included, manual also included.

Dacannon 09-26-2011 12:54 AM

To answer your question in simplest form is yes you can still use the unit without the need of those RCA's by using the 4 Pin harness.

Dacannon 09-26-2011 10:09 PM

Bump 180 Shipped! I need this gone someone take it lol

christianmotox 10-03-2011 06:49 PM

My offer still stands in case youre interested. i would pay for shipping of course.

Dacannon 10-04-2011 12:47 AM

christianmotox I appreciate the offer but not looking to sell for 100.00

weenie25banini 10-05-2011 03:29 AM

Do you still have this kit? And does it work? No issues?

Dacannon 10-05-2011 11:19 AM

No issues with the kit everything is included original box and paper work and had best buy verify that it works about three weeks ago.

sonsolar 10-12-2011 11:39 PM

HEy bro, I'm the guy that got this form you on ebay lol , I'm hoping to receive it in a coupe of days , i was wondering what deck did you put in the one that you have and if you have any pictures? I need to order something to coincide with receiving this unit. Also isn't the rec's only for and aftermarket amp and would i just be able to hook rcs's directly to an aftermarket head unit?

Dacannon 10-13-2011 08:50 PM

I was going to ask if you were a camaro5 member I was close to denying your best offer on ebay lol. I have the same unit hooked up to a Pioneer app radio check my thread for details. As far as the RCA's would be needed to be hooked to aftermarket amp as you stated in my case it was required for the kicker amp.

http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=173381

christianmotox 10-17-2011 05:21 PM

Quote:

Originally Posted by Dacannon (Post 3881754)
I was going to ask if you were a camaro5 member I was close to denying your best offer on ebay lol. I have the same unit hooked up to a Pioneer app radio check my thread for details. As far as the RCA's would be needed to be hooked to aftermarket amp as you stated in my case it was required for the kicker amp.

http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=173381

You thought it was me? :bellyroll:

Dacannon 10-19-2011 12:52 PM

No I meant to say if he wasnt a camaro5 member I was close to denying his best offer. I'd rather sell it a fellow member than on ebay.


All times are GMT -5. The time now is 11:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.