Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (http://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   Vendor and Seller review / feedback / experiences (http://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=75)
-   -   Apex and Elite. Thumbs up for both (http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=284646)

menendez1293 03-23-2013 05:45 PM

Apex and Elite. Thumbs up for both
 
Just wanted to give a credit to both Apex and Elite for their awesome service for my Elite can.

I will start off with Apex and say like always I had great service and like always they were more than willing to match a price. Hands down Apex is a great place to order from.

Now for elite. Their can is high quality and I do like their draining method over others on their market. I had a problem where I received the wrong bracket but Steve from elite stepped up to the plate and got me the right bracket and a little gift for the troubles right away.

I just wanted to say thanks to the both of you for the great service :thumbsup:

Here are some pictures
http://i959.photobucket.com/albums/a...pscf8e4612.jpg

http://i959.photobucket.com/albums/a...psd7ebd9b4.jpg

And here is a picture of the gift
http://i959.photobucket.com/albums/a...ps94269c45.jpg

http://i959.photobucket.com/albums/a...psb8ad6cc1.jpg

intensifi 03-24-2013 10:53 PM

Will your engine cover snap back on with the input hose in that position?

Evil-Bee-NH 03-25-2013 01:52 PM

Awesome ya i had the same issue wrong bracket and as i went to check my order it said i ordered the wrong thing advice to those using Apex's site you need to click the item where you select your catch can and enter it in on the actual item page. Filling in your dropbox selection on the catch can list page and ordering causes it to reset to default values. Apex and Elite were very helpful in fixing this with me aswell.

Apex Motorsports 03-25-2013 08:05 PM

Thank you for your orders and the feedback.

http://apex-speed.com/images/emoticons/approved.jpg

menendez1293 03-25-2013 08:34 PM

Quote:

Originally Posted by intensifi (Post 6329671)
Will your engine cover snap back on with the input hose in that position?

Tell you the truth I haven't tried. I don't drive with the cover on and it only goes on for Show but I have had my engine cover on with my RX can and the lines were in the same position and even thicker and it worked. It shouldn't be a problem but if it is I can just move them.

Apex Motorsports 05-08-2013 12:35 PM

Quote:

Originally Posted by intensifi (Post 6329671)
Will your engine cover snap back on with the input hose in that position?

It should.


All times are GMT -5. The time now is 01:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.