Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (http://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions (http://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   CEL On and then Dissappears. WTF? (http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=293221)

DarkneZZ 05-03-2013 03:33 PM

CEL On and then Dissappears. WTF?
 
When I put key in and turn in twice (do not start the car yet) check engine light appears. When I actually start the car (engine) light disappears. Just had my car serviced yesterday, but noticed that thing later in the evening. Do you think I should be worried?
http://i1285.photobucket.com/albums/...ps15a88890.jpg
http://i1285.photobucket.com/albums/...psd8cc6ead.jpg

jd10013 05-03-2013 03:34 PM

nothing to worry about unless it's on when the car is running.

S3XPanther 05-03-2013 03:40 PM

Lmao

S3XPanther 05-03-2013 03:40 PM

Is this your first car?

mikeyg36 05-03-2013 03:42 PM

100% normal

mat300z 05-03-2013 03:47 PM

Quote:

Originally Posted by mikeyg36 (Post 6501508)
100% normal



Yup! :word:

Vangres 05-03-2013 04:29 PM

it's April 1st again?

AFCMSGTRET 05-03-2013 04:33 PM

:dnftt::dnftt::dnftt:

CamaroKid300 05-03-2013 06:28 PM

Lolz trolololol

SSGUNNER 05-03-2013 07:18 PM

:first::facepalm:

2012-1822 05-04-2013 05:22 AM

I have a similar problem, if i turn the key but don't start it the gas peddle doesn't do anything

nyrfan 05-04-2013 05:28 AM

Oh, it must have been Friday!


All times are GMT -5. The time now is 08:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.