Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (http://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   1st & 2nd Generation Camaros (http://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=32)
-   -   tach (http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=293841)

DAVID2010SS 05-06-2013 07:43 PM

tach
 
I have a 1979 z-28 with 15,000 miles and the tach quit.Is there a fuse or after 34 years did it let me down. help:noidea:

flyingskibiker 05-07-2013 11:10 PM

I only know my '68 to that level of detail. It has a Pink power wire to the cluster. It powers the tach (or fuel gauge), Fuel warning (or GEN light), and e-brake (and Oil light. It depends on gauges installed). So, maybe there is one for yours? It is the Gauges fuse in '68s.

David79z28 05-12-2013 10:14 AM

The only fuse I see on the wiring diagrams effects all gauges.

Have you checked the connection to the distributor? That's where my problem was the last time mine stopped working.

itsadryheat79 05-13-2013 12:23 AM

The distribution is where I would look but it could also be a ground or connection on the gauge cluster circuit board that finally cracked and created an open.

flyingskibiker 05-14-2013 02:43 AM

Man, they still have circuit "boards" in '79??? Crud!

DAVID2010SS 09-30-2013 09:33 PM

tach
 
finally found a tach. 30 bucks on ebay and like new. Now back to 100%.After 34 years it still like the day I pick it up.


All times are GMT -5. The time now is 06:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.