Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (http://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   V8 and V6 Transmissions / Driveline (6L80 / 6L50 / TR6060 / AY6) (http://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Issue with Clutch (http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=42249)

Dakrevar 09-13-2009 07:21 AM

Issue with Clutch
 
Went to have a little fun the other day and when i released the clutch hard in first the pedal did not return fully and i took a couple of thousand miles of the clutch plate. When i went to shift to 2nd it did the same thing. I pumped the clutch a few times and it returned to normal. I took the car for a short easy drive and when i returned i looked at the brake/clutch reservoir and its completely full to the cap. Anyone have any ideas what could cause this?

omegaman 09-13-2009 08:56 AM

Quote:

Originally Posted by Dakrevar (Post 916922)
Went to have a little fun the other day and when i released the clutch hard in first the pedal did not return fully and i took a couple of thousand miles of the clutch plate. When i went to shift to 2nd it did the same thing. I pumped the clutch a few times and it returned to normal. I took the car for a short easy drive and when i returned i looked at the brake/clutch reservoir and its completely full to the cap. Anyone have any ideas what could cause this?

I believe this forum member is having the same issue as you.

halo8hkk 09-13-2009 12:29 PM

i wonder if the drill mod applies to the 2010 also. any one know?


All times are GMT -5. The time now is 01:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.