Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Fabberge
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Sprov
Forum: Canada 05-28-2014, 12:12 PM
Replies: 177
Views: 13,216
Posted By Sprov
I'm In!

I'm In!
Forum: Canada 07-15-2013, 05:57 PM
Replies: 823
Views: 22,455
Posted By Sprov
Sounds like a good time, Gonna try to make it!

Sounds like a good time, Gonna try to make it!
Forum: 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 06-03-2013, 11:01 PM
Replies: 4
Views: 635
Posted By Sprov
Engine ticking noise

On a cold start up, my engine has a distinct ticking noise....any idea as to why?
Forum: Engine | Exhaust | Bolt-On | Drivetrain Modifications 06-03-2013, 02:00 PM
Replies: 53
Views: 5,000
Posted By Sprov
Makes Sense, thanks!!

Makes Sense, thanks!!
Forum: Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 06-03-2013, 12:39 PM
Replies: 35
Views: 6,594
Posted By Sprov
My car does the same thing....kinda worries me!...

My car does the same thing....kinda worries me! only does it cold, maybe I should change oil and see if problem persists?
Forum: Engine | Exhaust | Bolt-On | Drivetrain Modifications 06-03-2013, 12:38 PM
Replies: 2
Views: 555
Posted By Sprov
start up / ticking noise

When I Start up my Camaro, there's a ticking noise? any ideas, I was thinking maybe a lifter or injector?!
Forum: Engine | Exhaust | Bolt-On | Drivetrain Modifications 06-03-2013, 12:35 PM
Replies: 53
Views: 5,000
Posted By Sprov
Exhasut Fuse

I took my trunk apart and it did not have a Fuse in the panel at #8? anyone know why it does not have one, right from the dealer?
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 02:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.