View Single Post
Old 09-22-2008, 09:29 AM   #10
radz28
Petro-sexual
 
radz28's Avatar
 
Drives: Ultra-Grin
Join Date: Oct 2006
Location: Crapramento, Crapifornia
Posts: 13,061
Quote:
Originally Posted by RSHugger View Post
That does not sound like a very good explanation... sounds like someone blowing smoke...

I think Scott had made an earlier comment stating that they were still working on the exhaust note. That is a more likely explanation than trying to say the ECM is STILL in the learn mode... it is always in the learn mode

Agree... what we hear so far is very nice.
FWIW; many times, after disconnecting my battery overnight, when I start the car, it has to learn how to idle. After a few minutes it will run just like usual, but for the first couple, I have to keep it from stalling while it relearns, so...

Quote:
Originally Posted by headpunter View Post
that car was having problems and did recieve a new ecm they spent many hours trying to get it to work so trust him thats why
__________________
05 Hummer H2 SUV on OEM Air Ride
Forged 11.4:1 408 LQ4 (K1 crank & rods; Mahle pistons)/CPP LS3 CNC heads/BTR Stage IV LS3 cam/home ported L92 intake manifold/ported 90mm TB/custom Volant CAI/mid-length headers/AFE dual 3" CB/Corvette Servo/el cheapo lift/Cognito UCAs/Sphon poly adjustable TA/Sphon adjustable rear LCAs/e'fan conversion/DirtyMax radiator/Moroso catchcan/HPTuners/HID conversion/LED exterior lighting/LED interior accents/Autometer Cobalts/AEM WBPioneer AVH-5600BHS/Pioneer GM-9601/2-Pioneer TS-W310D4s/Obcon Labyrinth dual-12 box/lots of other little stuff
radz28 is offline   Reply With Quote