View Single Post
Old 06-25-2013, 01:47 PM   #58
Sharp-ZL1
MSG,Retired US. ARMY
 
Sharp-ZL1's Avatar
 
Drives: 2012 ZL1, 2011 XC 90, and XC70
Join Date: Feb 2012
Location: Germany
Posts: 215
Finally got around to installing my headers that have been here since December. It took me five hours that included one hour messing with a 02 sensor that didn't want to come out. It finally snapped so I had to place plug in until I could get a new sensor. So I drove her home and parked it. The sensor is now installed and I drove it the other day with Kooks Cats. Didn't like the sound and I felt like I lost some power since I didn't have cats on before I installed the headers. So I order the off road pipes and installed them and by the seat of the pants the power and sound is back. No smells are present at this time. Since I had it tuned before with out the cat on it. I don't get CEL yet. I want to get it tuned now with the Long tube Headers and of course and dyno run to see if I increased anything.
Attached Images
    
__________________
My build site:
http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=276256
2012 Camaro ZL1 #151, GCN, Dyno results 701 RWHP
Mods; 2.55 Pulley, CAI, LG Cam Package Ti Springs and 9G2X Cam, RX Can, KDI Heat exchanger, Hurst shifter, Orcale Ghosted marker lights, Kooks Long tube headers with Cats deletes and Tuned by Kraftwerks, Pedders 1 inch lowering Springs, Front and rear sway bars, Rear cradle bushing, BMR Trailing arms and toe rods.

Lambo door kit waiting to be installed.
Sharp-ZL1 is offline   Reply With Quote