View Single Post
Old 09-27-2013, 02:18 PM   #79
rdsesq
 
Drives: 2013 Rally Yellow SS/RS
Join Date: Jul 2013
Location: Cali
Posts: 22
Quote:
Originally Posted by Chevrolet Customer Svc View Post
Hello,

You can always contact Infotainment at (855) 478-7767 for all questions and concerns you may have about your MyLink.

Regards,

Jennifer T. (Assisting William)

Chevrolet Customer Care
With all due respect, I have to disagree. I called them to try and find out what the latest SW version was available, and had my version numbers.
They said they couldn't help me. I had to contact the dealer.

There is a bug in the initialization code for an ipod running of the USB port when the car starts. It is a race condition that it sometimes inits the ipod before the mylink system is finished booting and the ipod will not show up. But, if you unplug the ipod from the USB port, then plug it back in the system will recognize it.

I asked them how I could file a bug report with Chevy regarding this, as it is clearly a bug in the init code. They said they couldn't help me.

I don't think either of these questions are unreasonable and support center for the infotainment system should be able to assist with either of them. I was quite disappointed that they were less than useful.

So I will ask the question here.
Does anybody know if there is a firmware revision that has addressed the initialization race condition?
And anything been done about the issue of indexing every time the system is turned on, even if an ipod has not been updated?
rdsesq is offline   Reply With Quote