View Single Post
Old 06-01-2012, 01:35 AM   #4
darkrider01
Aural Assault Vehicle
 
darkrider01's Avatar
 
Drives: 2010 IBM 2SS/RS, 2015 Sierra Denali
Join Date: Jun 2011
Location: Garner, NC
Posts: 783
Quote:
Originally Posted by SteveFrench View Post
Okay thanks! heres hoping i don't get any p/c/t. also what should i do about the 6x9s in the back being overwhelmed by the sub? is there anything i can do?
I'd bet that it's not your subs causing the issue with the 6x9's. You'd have to move a lot of air to overwhelm the trunk vents and all of the holes between the cabin and trunk.

To find the real issue, you could try this:

1. Turn up your stereo until you hear the problem - make a note of the volume level number (like 20 or whatever).

2. Disconnect your subs. I don't know your level of knowledge, but the easiest way to do this would be just disconnect the RCA's from the sub amp.

3. Turn your radio back on and back up to the volume level you noted earlier. The 6x9's will probably be making the same racket.

Let me know how your search turns out and we can go from there.
__________________
My amplifier pop/click/thump solution thread
Power Mods * K&N Typhoon CAI, Flowmaster American Thunder cat-back exhaust, Hurst Short Throw Shifter Visual Mods * Black Phantom Grille * 22" T.I.S. 537MS wheels w/ Nitto INVO rubber Suspension Mods * BC Racing Coilovers * Lakewood Strut Tower Brace Audio Mods * Stinger SPP 2250 Battery * Pioneer DEX-P99RS * Pioneer AVH-X7500BT * Scosche Dash Kit * 2 - Mosconi AS200.4 * 2 - JL Audio 13W6v2 * Focal 165KRX2 Power (active) * Mosconi Gladen One 240.2 * Rockford Fosgate Power T1692
darkrider01 is offline   Reply With Quote