Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Flowmaster Exhaust
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions

5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions General 5th generation Camaro topics not covered by other subforums.

Reply
 
Thread Tools
Old 01-27-2011, 08:18 AM   #1
chevyk1
 
Drives: CGM Camaro 1Lt
Join Date: Aug 2010
Location: DC
Posts: 261
I hope I didn't screw anything up

Last night Maryland got hit pretty bad with a snow storm. Both main streets to get home were blocked with traffic and abandoned cars. Figuring I had risked enough for the day I forced my car into a safe parking spac buy going forward reverse forward reverse. All the warning light s traction related came on stabilitrac needs servicing t/c abs and some other ones I never saw before. Even after turning car off and restarting lights were still on. Any idea if I really messed something up our just a glitch? Going to pick her up in a few hours
chevyk1 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 08:34 AM   #2
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,690
Do you have winter tires?
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 08:35 AM   #3
Ajaxx
Cantafordit
 
Ajaxx's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Picayune, MS/Covington, LA
Posts: 283
You'll be fine
__________________
Down, But Not Out 610.7 RWHP/553.8 RWTQ
Ajaxx is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 08:59 AM   #4
SUX2BU
Quit being a pu$$y
 
SUX2BU's Avatar
 
Drives: FAST
Join Date: Jan 2011
Location: Sachse TX (DFW)
Posts: 5,817
It was just the car freaking out because the back tires were turning and the fronts weren't. You would get the same outcome if you unplugged one of the wheel sensors. Once you drive for a little and the comp sees nothing is wrong it will all go back to normal.
SUX2BU is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 12:17 PM   #5
chevyk1
 
Drives: CGM Camaro 1Lt
Join Date: Aug 2010
Location: DC
Posts: 261
Everything is good all lights went off once I started driving. My service airbag light is on now. Any ideas on how yo get that light off. I have the Bf goodrich all season tires on it. The same tires that came with it.
chevyk1 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
There is still hope Superman09 Off-topic Discussions 4 09-27-2010 03:45 PM
Hope your ready for a good laugh...Toyota Tacoma vrs 2010 SS Hesh Chevy Camaro vs... 23 05-28-2010 08:50 PM
***FINAL UPDATE*** (I Hope) on XM JUST CHARGED ME $753.85 Not Paid 4 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 9 05-14-2010 08:34 PM
Got mine finally but compromised. I hope I didn’t go wrong. CamaroSS_LS3 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 23 07-03-2009 12:44 AM
Hope we won't lose the Camaro again... Scotsman 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 29 12-20-2007 06:58 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.