Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
MPD1
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions

Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions From and for the site staff.

Reply
 
Thread Tools
Old 04-21-2011, 09:33 AM   #1
Apex Motorsports

 
Apex Motorsports's Avatar
 
Drives: 2000 Camaro SS
Join Date: Feb 2010
Location: Louisville, Ky.
Posts: 23,095
Exclamation C5 running very slow.

All morning, C5 has been running very slow. Other websites seem to be fine. Just wanted to let someone know.
__________________
Apex Motorsports is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 09:35 AM   #2
robsls3
Account Suspended
 
Drives: 2010 camaro 1SS
Join Date: Jul 2010
Location: Oaklawn, IL
Posts: 866
I was abou to post the same thing. Its running way to slow.
robsls3 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 09:36 AM   #3
acowherd

 
acowherd's Avatar
 
Drives: 2010 2ss/RS 4l80. 2009 2500 HD
Join Date: Mar 2009
Location: Mid MO
Posts: 1,763
I have been having the same problem with C5!!
__________________
ProCharger
4l80
DSS 9in
Cincy Speed Facebook Buildhttps://www.facebook.com/media/set/?...2994113&type=1
Cam5 Build Thread...http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=341052
acowherd is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 09:37 AM   #4
hot_rod

 
hot_rod's Avatar
 
Drives: 2010 2SS RS
Join Date: Feb 2010
Location: Texas
Posts: 1,206
+1
__________________

"Never argue with a fool, onlookers may not be able to tell the difference." - Mark Twain

"Never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience" - Unknown
hot_rod is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 09:37 AM   #5
TAPSHIFT
 
TAPSHIFT's Avatar
 
Drives: 2011 IBM 2SS/RS L99
Join Date: Jun 2010
Location: Georgetown, Ontario Canada......EH!
Posts: 208
C5 running very slow

I was just trying to find a link to the site webmaster to let them know as well...couldn't find one.
TAPSHIFT is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 09:38 AM   #6
Dave Coyle


 
Dave Coyle's Avatar
 
Drives: 2010 SS , 1970 Z-28, 2002 Avalanche
Join Date: Aug 2009
Location: Michigan
Posts: 2,512
Thanks, I was just thinking, "what the h*ll is up with my computer?" REAL SLOW>>>
__________________
IF IT'S WORTH HAVING, IT'S WORTH WAITING FOR!!!! (AND IT WAS)
434RWHP/403RWTQ
Livernois Motorsports 2C Cam kit
Kooks 1 7/8 LT Headers/Hi-Flo Cats/Corsa Exhaust
Roto-Fab CAI / Port Intake
Precission 2400/2800 Converter/3.73 AAM gears
Livernois Motorsports Tune

Best time: 11.97 @ 117 MPH
Dave Coyle is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 09:40 AM   #7
BackinBlackSS/RS
Go Blue!!!!!
 
BackinBlackSS/RS's Avatar
 
Drives: 2012 Cruze LT
Join Date: Mar 2009
Location: Indiana
Posts: 23,365
I''l just report the OP thread to the mods. They will get it that way. I'm sure though that they are aware of the situation. At least I hope so.

Edit: the report button says only to use for spam and problem posts. Oh well, I'm sure they are aware.
BackinBlackSS/RS is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 10:09 AM   #8
Sterling


 
Sterling's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1LT/RS M6
Join Date: Nov 2007
Location: Fairhaven, MA
Posts: 5,903
I thought it was just me... I did't try to go anywhere eles... why would I do something like that?
Sterling is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 11:13 AM   #9
shank0668


 
shank0668's Avatar
 
Drives: 1998 Sahara
Join Date: Feb 2008
Location: Ohio
Posts: 8,545
Send a message via AIM to shank0668
Yeah, its real slow.
shank0668 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 11:48 AM   #10
DGthe3
Moderator.ca
 
DGthe3's Avatar
 
Drives: 05 Grand Am GT
Join Date: Jul 2007
Location: Niagara, Canada
Posts: 21,970
Send a message via MSN to DGthe3
I'll let MarkLS2 know
__________________
Note, if I've gotten any facts wrong in the above, just ignore any points I made with them
__________________
don't believe a thing you read about the next gen Camaro -- as history has proven time and time again:

WE DO NOT TALK ABOUT FUTURE PRODUCT PLANS PERIOD FbodFather
__________________

Camaro5 Fest sub-forum
DGthe3 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 11:50 AM   #11
csjcsj


 
csjcsj's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS/RS 6spd
Join Date: Sep 2009
Location: Jefferson, Ga
Posts: 4,413
Running fine to me, and I am on an iPhone!
__________________
csjcsj is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 11:51 AM   #12
Camaro_Corvette
36.833283,-76.021958
 
Camaro_Corvette's Avatar
 
Drives: Team 1LE
Join Date: Mar 2008
Location: Earth
Posts: 22,954
__________________
Camaro_Corvette is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 11:55 AM   #13
Camaro2SSLS3
 
Camaro2SSLS3's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS LS3 6 speed IOM/IOM
Join Date: Apr 2010
Location: Oaks,PA
Posts: 707
it wouldn't let me log in this morning
Camaro2SSLS3 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 11:58 AM   #14
newagemuscle
Philippians 4:13
 
newagemuscle's Avatar
 
Drives: SLP Supercharged LS3
Join Date: Aug 2009
Location: The Motor City - Michigan
Posts: 2,519
Quote:
Originally Posted by Camaro2SSLS3 View Post
it wouldn't let me log in this morning
I had the same problem.
__________________
newagemuscle is online now   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 12:01 PM   #15
Apex Motorsports

 
Apex Motorsports's Avatar
 
Drives: 2000 Camaro SS
Join Date: Feb 2010
Location: Louisville, Ky.
Posts: 23,095
Seems to be back to normal now.
__________________
Apex Motorsports is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 12:19 PM   #16
PAUL SS
The Mark of Excellence
 
PAUL SS's Avatar
 
Drives: 2010 ABM 1SS RS LS3
Join Date: Jan 2009
Location: Smallest State in the Union
Posts: 8,399
Yep, seems to be better now.
__________________
BMR, CAI, DynoMax, Elite Eng., Hurst, Jannetty, Clear Image Headers & Hi Flow cats, Jet Hot, LSR, TSW, Vredestein
PAUL SS is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 05:04 PM   #17
MarkLS2
Administrator
 
MarkLS2's Avatar
 
Drives: 2009 Camaro
Join Date: Apr 2006
Location: Philadelphia
Posts: 157
Thanks for the heads up everyone, just a few little hiccups behind the scenes, nothing major at all, and just had to do a few tweaks here and there during the course of the morning. Everything is all smooth now. Hopefully everyone out there is also getting a smooth experience again I think I will upgrade the computers again soon in the future tho, you can never have enough speed
__________________
Camaro....6!
MarkLS2 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3rd annual Buyers & Builders Oshawa CONFIRMATION LIST RickRay Canada 1891 11-07-2011 06:38 PM
Those with 18" C5 Z06 wheels step inside Dan@showstopper Dragstrip and Launch Techniques Discussion 7 11-12-2010 11:06 AM
Longtube owners, I am running too rich! Blade Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 29 07-02-2010 09:06 AM
Help figuring out why mine is so slow caverman Dragstrip and Launch Techniques Discussion 3 05-29-2010 12:27 PM
Anyone running Long Tubes in New Jersey? robertway USA - NY / NJ / PA 11 01-25-2010 08:04 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.