Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JUICEDMOTORSPORTS
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 05-06-2011, 03:47 PM   #18
cmore
 
cmore's Avatar
 
Drives: 2011 Victory Red Auto 2SS
Join Date: Aug 2010
Location: West Tn
Posts: 629
Thanks for the info and help.

Since I have some little details, am planning on making an appointment with the dealer. They installed a software up date but it appears that I have the older module.
cmore is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2011, 10:48 PM   #19
xXSilencerXx
Butter Bar!
 
xXSilencerXx's Avatar
 
Drives: 2011 SS, 1998 Trans Am
Join Date: Dec 2010
Location: Patrick AFB, FL
Posts: 1,360
Quote:
Originally Posted by cmore View Post
I don't really know for sure, all of mine are in the root. I seem to remember trying and could not get it to when I first got the car.

Have u tried to get it fixed? s/b a warranty issue.
No I haven't yet. Been away at school, but when I get back I guess I'll stop by the dealer and see if they can do an update on it or something.
__________________
2011 Camaro SS, White/Orange, LSR Short Throw, CAI
1998 Trans Am, Red, H/C/I, 3200 CircleD Stall, full suspension
2004 GSXR 1k, Matt Mladin Edition
xXSilencerXx is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 03:21 PM   #20
cmore
 
cmore's Avatar
 
Drives: 2011 Victory Red Auto 2SS
Join Date: Aug 2010
Location: West Tn
Posts: 629
Took car to dealers today. They checked the software level and found it was the most recent. Gave a copy of the activity log on the usb and the tech is going to call gm to see what they recommend. Tech was in the middle of a major engine rebuild, so said he would get back with me by Monday. Which is ok with me as this is not a major issue.

Will post as I have addition information.
cmore is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2011, 02:28 PM   #21
cmore
 
cmore's Avatar
 
Drives: 2011 Victory Red Auto 2SS
Join Date: Aug 2010
Location: West Tn
Posts: 629
Update.
A little history
Went to dealer on 3/21 and they installed an software update.
Went to dealer on wed, 5/11 with log in hand. They asked me to come back in the afternoon which I did. Tech said that there were no software updates available. He would check with GM and get back with me Monday. Did not call so, Tue 5/17 went by dealers at 1423 and tech said he had not had enough time to contact GM. Gave him my cell # in addition to home #. Had left a copy of the trouble log with him on 5/11.
Its now may 21 at 1319 and he has yet to call me back.

Chevrolet Customer Svc, am tired of waiting. Would u like me to post or pm a copy of the trouble log? Or should I call the dealer and put pressure on him?

Thanks
cmore is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2011, 05:05 PM   #22
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,971
I got your message cmore. I hope your dealer is able to resolve this for you.

Jeff Morris, Chevrolet Customer Service
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 05-24-2011, 08:12 PM   #23
cmore
 
cmore's Avatar
 
Drives: 2011 Victory Red Auto 2SS
Join Date: Aug 2010
Location: West Tn
Posts: 629
Thanks

Talked to "Service Manager" this morning. He said he would check and call me back. Still no call.

Not holding my breath tho, as I got the same story on 5/11 and 5/17. But from a different person. Was kinda hoping for a call back today.
cmore is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2011, 08:42 AM   #24
ZED SLED


 
ZED SLED's Avatar
 
Drives: 2013 CRT ZL1 Vert M6, 2015 Terrain
Join Date: Jul 2009
Location: Cortland, NY
Posts: 5,540
The issue with mine is that the display gets stuck on one song or goes blank, but the songs play fine. They play in alphabetical order and when I turn the car off or unplug the flash drive, it always re-starts where it left off. I want the display issue fixed. I am using a Sandisk Cruzer 2G and if I press and hold the menu button to see the HW/SW version nothing comes up. Just after about 5 seconds the LCD says 'Done'. Am I doing something wrong? Also, can I play Pandora from my DroidX thru the bluetooth? It is paired for phone use and works fine, but I see nothing in the menus for GM Music Connect. Any ideas? Thanks.
__________________
Under hood airbrush by JT's Custom Paint Garage
Moroso CC, CAI Inc intake


(Click above image to learn about UpstateC5)
ZED SLED is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2011, 11:55 AM   #25
cmore
 
cmore's Avatar
 
Drives: 2011 Victory Red Auto 2SS
Join Date: Aug 2010
Location: West Tn
Posts: 629
I would take it to the dealer and have them make sure u have the most recent software.

Mine isn't doing that, at lease so far.
cmore is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2011, 04:56 PM   #26
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,971
I'm sorry to hear your dealership hasn't taken care of you yet. Hopefully they will be able to take care of you in short order to get you back out on the road and enjoying your vehicle with your tunes as well!

Jeff Morris, Chevrolet Customer Service
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 05-25-2011, 05:42 PM   #27
cmore
 
cmore's Avatar
 
Drives: 2011 Victory Red Auto 2SS
Join Date: Aug 2010
Location: West Tn
Posts: 629
I called back a few minutes ago (they never did call me) and was able to pull some kinda of an answer from another service support person after the service manager kept me on hold for more than 5 minutes. He said he would check with the person who was to have called me back 2 weeks back, this was the same manager I talked with yesterday morning. The operator noticing that I was on hold, kept asking who I was waiting for and finally found a second service manager helper. Its a long story but now have a appointment for next Tuesday. I don't know what transpired behind the seines.

Will update as things progress.
cmore is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2011, 06:10 PM   #28
i007spectre

 
i007spectre's Avatar
 
Drives: 2016 2SS, blue, NPP, mag, white int
Join Date: Aug 2009
Location: Kansas
Posts: 1,622
Mine decided to stop listing artist and album info. Plus it just throws everything together randomly.
__________________
2016 Camaro 2SS. Hyper Blue, Ceramic White, Auto, MRC, and NPP.
1100 - 9/25
2000 - 9/28
3000 - 9/30
3100 - 10/27
3300 - 10/28
3400 - 10/29 TPW 11/09
3800 - 11/10
4300 - 11/24
4B00 - 11/25
4200 - 12/5
5000 - 12/7
6000 - 12/11
i007spectre is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2011, 04:34 PM   #29
kmcd
1,425 hp / supercharged
 
kmcd's Avatar
 
Drives: (2010 2SS/L99) (1999 Corvette)
Join Date: Oct 2009
Location: Austin, TX
Posts: 1,101
This is a common problem. There is already a huge thread (20 pages) on this issue:

http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=108097
__________________
"If it's too loud...well, you know the rest."
kmcd is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2011, 08:20 PM   #30
philthy

 
philthy's Avatar
 
Drives: 1971 Monte Carlo/2010 Camaro 2LT
Join Date: Sep 2007
Location: Chesterfield, MI
Posts: 808
Thumbs up Finally fixed !!!

Mine is fixed !!

After much complaining and getting Chevrolet Customer Service and the dealership service manager involved, I now have the 2011 PDIM with version DB/DB in my 2010 Camaro. For the longest time they would only agree to the DA/DX version since it was a 2010, even though I told them people were still having issues with that version.

The dealer kept saying GM would not allow the newer part to be installed on a 2010. I don't know who blinked first, GM or the dealer, but it was installed on Tuesday and I am happy to report NO issues since then with my Zune. Random works and stays on after the car is restarted, it does not switch songs at random, go back to the beginning of the alphabet, or freeze up anymore. It also indexes much faster. Only time will tell if it solved the problems completely since the issues before the upgrade were very random and erratic. So far, so good.

The woman I dealt with from Chevrolet Customer Service was very easy to deal with and very thorough with keeping me informed and checking on the progress of my repair. The only hiccup I had was when the dealer ordered the wrong PDIM. Other than that the service manager was great as well.

All I can say is be persistant, be polite in your request, but don't back down until they agree to it.
__________________
2LT Victory Red w/ Black leather interior, automatic trans, polished 19" wheels, R6P (Early Order)
Factory style spoiler, Magnaflow axleback exhaust with resonated x-pipe, Injen CAI, RX catchcan, ABL dash mod,
Drake billet shifter with leather boot, GM splash guards, Toyo Proxes4 tires for summer, Blizzak tires with Moda rims for winter driving

Pre-ordered November 17, 2008
Delivered May 14, 2009
philthy is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2011, 08:58 PM   #31
cmore
 
cmore's Avatar
 
Drives: 2011 Victory Red Auto 2SS
Join Date: Aug 2010
Location: West Tn
Posts: 629
Glad it was fixed!
cmore is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2011, 09:37 PM   #32
kmcd
1,425 hp / supercharged
 
kmcd's Avatar
 
Drives: (2010 2SS/L99) (1999 Corvette)
Join Date: Oct 2009
Location: Austin, TX
Posts: 1,101
Congratulations!

You got more out of them than I did. I had to buy my own PDIM and install it myself.
__________________
"If it's too loud...well, you know the rest."
kmcd is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2011, 09:44 PM   #33
Batman0837
 
Batman0837's Avatar
 
Drives: '10 CGM 2SS/RS # 71394
Join Date: Sep 2009
Location: Middletown, DE
Posts: 365
The inconsistencies from dealer to dealer and from each different Chevy CS rep is staggering. My Camaro isn't my daily driver and the Chevy store I take it to I have been working for for nearly ten years as a sub-contractor for PDR repairs, so I'm usually in my work van and special arrangements need to be made to get the car in there. I managed to get the car in today. I've showed them loads of info from this and other threads here on the forum. I had it down there today and they just gave me yet another SW update AND told me to put my iphone in airplane mode to disable the phone per Tech Support. So basically I have to sacrifice one feature to get another...what a f@*king joke. And of course the SW update worked for all of 3.5 hours. The tech was cool and understanding but his hands were tied...I feel like smashing the radio and PDIM module into a million pieces (like an Office Space copier reenactment)

Last edited by Batman0837; 05-26-2011 at 10:29 PM.
Batman0837 is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2011, 08:10 AM   #34
ZED SLED


 
ZED SLED's Avatar
 
Drives: 2013 CRT ZL1 Vert M6, 2015 Terrain
Join Date: Jul 2009
Location: Cortland, NY
Posts: 5,540
Quote:
Originally Posted by kmcd View Post
This is a common problem. There is already a huge thread (20 pages) on this issue:

http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=108097
Yeah, and I have post #476 in that one. Still not clear if a SW update will fix this or will I need a new PDIM? Just want some ammo when I take it in to the dealer.
__________________
Under hood airbrush by JT's Custom Paint Garage
Moroso CC, CAI Inc intake


(Click above image to learn about UpstateC5)
ZED SLED is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rally Stripe Issues and Warranty Issues MRKNJ Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 10 06-28-2010 12:59 PM
USB Problems? phenixdragon Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 7 06-05-2010 07:50 PM
2009 issues fixed? cmcghee559 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 3 03-04-2010 05:42 PM
USB Underlighting and Halos Mohrg Beast Cosmetics and Lighting Modification Discussions 1 02-04-2010 03:05 AM
Camaro issues L99, 6 speed, quality, etc. larietrope 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 7 07-14-2009 11:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.