Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
MPD1
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 08-11-2011, 09:39 PM   #1
jjjaroscak
 
jjjaroscak's Avatar
 
Drives: Cyber Gray 2011 2LT Camaro
Join Date: Aug 2010
Location: Kern County, CA
Posts: 167
Passenger side rear lighting issue

So someone informed me Sunday evening that they noticed my right break lights didn't come on when I turned my car on. I went out and looked and sure enough they weren't on. I tried both the breaks and the turn signal and those both worked just fine but otherwise the lights weren't on. Then suddenly they came on.

I've tried a few things the last few nights and both the right break light and the read right side marker don't come on at times. I haven't been able to reproduce anything that makes them turn on after not turning on. I also haven't been able to get them to turn off except almost every time I turned the car on they would go out after a few seconds. I do have both the Technostalgia tail lights, and AAC side markers installed. I don't think this has been happening the whole time I've had them installed, but the first time anyone saw it was this Sunday.

I've pulled everything apart and made sure all the connections were tight, I've wiggled every wire I could reach but nothing consistently made them turn back on. Since it is both of these lights I assume it has to be related. Does anyone know if the wires controlling both these lights are connected at some point or what on earth could be causing this?

Thanks so much for the help in advance.
jjjaroscak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Passenger airbag sensor issue? daveagogo1 Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 15 07-24-2014 09:26 PM
Add HUD to your 2010 2SSRS@Gen5diy Camaro DIY & HOW-TO instructions & discussions 1936 06-14-2014 02:10 PM
2010-11 Camaro ACC LED Side Marker Mods for Turn Signals GearHeadPeter Cosmetics and Lighting Modification Discussions 43 12-26-2012 09:38 PM
Setting up an IRS/Drivetrain for Drag Racing Kyle2k Suspension / Brakes / Chassis 44 06-05-2010 09:17 PM
Suspension guys out there - lets talk wheel hop Crowley Suspension / Brakes / Chassis 14 10-09-2009 12:06 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.