Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
HURST
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro DIY & HOW-TO instructions & discussions


Reply
 
Thread Tools
Old 12-27-2012, 04:06 AM   #43
AdamZ
Account Suspended
 
Drives: Eve - 2011 Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2012
Location: Fairfield, OH
Posts: 11,817
Quote:
Originally Posted by plowxman View Post
yes the wire is connected to the battery...great now i lost a nut to hold one of the lights infukkkkkk
Those things suckkk to take off and put on lol. You can get them from your local dealer for like 20 cents lol.
AdamZ is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 04:07 AM   #44
AdamZ
Account Suspended
 
Drives: Eve - 2011 Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2012
Location: Fairfield, OH
Posts: 11,817
Quote:
Originally Posted by plowxman View Post
im done after that. i can not believe these tail lights are such a hassle. i had them working and i unplug them and put them back together and nothing works. the instructions are perfectly fine until you have to plug the lights in. they will be recieving a nice phone call from me tomorrow morning.
Sorry we couldn't figure it out man. Good luck tomorrow . They are pretty difficult when you have to start the wiring
AdamZ is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 04:11 AM   #45
plowxman
Starsky
 
plowxman's Avatar
 
Drives: 2012 V8 SIM SS/RS
Join Date: Jan 2012
Location: Glendora
Posts: 427
i hope that when i wake up someone will have an answer for this madness
__________________
plowxman is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 04:12 AM   #46
AdamZ
Account Suspended
 
Drives: Eve - 2011 Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2012
Location: Fairfield, OH
Posts: 11,817
Quote:
Originally Posted by plowxman View Post
i hope that when i wake up someone will have an answer for this madness
I heard their tech support is good
AdamZ is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 04:22 AM   #47
plowxman
Starsky
 
plowxman's Avatar
 
Drives: 2012 V8 SIM SS/RS
Join Date: Jan 2012
Location: Glendora
Posts: 427
yeah they better be. i expect face time and crap to hel[p me out
__________________
plowxman is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 06:55 AM   #48
sykb47l
 
sykb47l's Avatar
 
Drives: 73' VW Bug
Join Date: Sep 2008
Location: San Antonio, TX
Posts: 731
You might have pulled the plug out from the inside of the light. Look inside the light and the wire that attaches to where the bulbs plug in is probably pulled out some. Its like a motherboard connector if that makes sense. Push that back in and they should work.
__________________
sykb47l is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 08:13 AM   #49
cadyshac
It's in the hole!
 
cadyshac's Avatar
 
Drives: 2011 2SS L99 SGM 2013 2SSRS LS3 BRM
Join Date: Apr 2011
Location: Kentucky
Posts: 1,327
Did you get your problems resolved?

These tail lights look amazing in person but I have read several complaints on here recently about various problems.

For now I am staying away from these.
cadyshac is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 04:45 PM   #50
plowxman
Starsky
 
plowxman's Avatar
 
Drives: 2012 V8 SIM SS/RS
Join Date: Jan 2012
Location: Glendora
Posts: 427
yes i got it figured out but now when i turn the head lights on, the outside passenger light turns off...
__________________
plowxman is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.