Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Cold Air Inductions
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 03-11-2013, 01:20 PM   #1
mamamoosey
 
Drives: 2013 Camaro Coupe
Join Date: Mar 2013
Location: CA
Posts: 2
2013 rear defroster causing static on radio

Problem- static with radio reception on 2013 camaro coupe when using the rear defroster on a chilly morning.

Solution- take it to dealer- was at the dealer for 30 days - the Chevy engineer finally came and said "it is normal for this model". Why? Because MOST of them did it on the lot when they tested them after not being able to find the problem with ours.

We are guessing that the antena and defroster are too close together in the glass. The dealer was nice, but until Chevy agrees to fix the problem there is nothing the dealer can do.

So now we just wait for the Tech notes to come out and see if Chevy is going to do something. We heard some people swap the radio immediately and are told that is the problem.

How responsive is Chevy to replacing problems like this?
Anyone else with this issue? (had this been the summer we might have never noticed).
mamamoosey is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
2013 problems, defroster, fm radio, radio, static

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.