Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
SNL Performance
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 12-20-2012, 01:46 PM   #301
wyd_trkr
 
wyd_trkr's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 2LT RS A6
Join Date: Nov 2009
Location: Treasure Coast, South Florida
Posts: 246
Quote:
Originally Posted by SneakyBlue View Post
Good news! The new torque converter was installed last Thursday at the dealership and the Camaro runs perfect. I no longer have that annoying vibration at lower speeds. Furthermore, the Camaro now seems to shift a lot smoother than even on the first day I purchased the vehicle. The problem is finally solved!
Glad to see you got your Torque Converter replaced and that cured your Vibration Problems, as well as the Shuddering at lower speeds and when the engine was under a load. Good thing about this is, GM found problem in the present 2012 LFX Engined Camaro's as well as the Cadillac CTS's with the 6L50 Transmission in them, even into the 2013 Models as well have this new upgraded Torque Converter!
__________________
Regards, wyd_trkr
2014 Camaro 2LT/RS A6
Boston Premium System
My Link Navigation
Onstar & Bluetooth Built-In
ZL1 Gas & Brake Pedals
Gen5DIY H11 LED Bulbs
1LE Strut Tower Brace
K&N 69-4623TP Intake
Magnaflow SS Axle Back
Lumar/Pro WindowTint
Mailto: wyd_trkr@bellsouth.net

Last edited by wyd_trkr; 12-20-2012 at 02:02 PM.
wyd_trkr is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2012, 04:35 PM   #302
nick5066
 
Drives: Camaro 2012
Join Date: Nov 2012
Location: Alexandria VA
Posts: 5
Vibration in Steering Wheel

Hi, Is anybody experiencing vibration in steering wheel typically driving on highways around 50 -60 Mph?
I just started noticing slight and constant vibration in my steering wheel. Not sure if this has anything to do with torque converter replaced recently on my car.
nick5066 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2012, 06:09 PM   #303
wyd_trkr
 
wyd_trkr's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 2LT RS A6
Join Date: Nov 2009
Location: Treasure Coast, South Florida
Posts: 246
Quote:
Originally Posted by nick5066 View Post
Hi, Is anybody experiencing vibration in steering wheel typically driving on highways around 50 -60 Mph?
I just started noticing slight and constant vibration in my steering wheel. Not sure if this has anything to do with torque converter replaced recently on my car.
Sounds like you need to take it into your dealership and get the wheels checked for maybe a re-balance, as well as get the 4 Wheel Alignment checked, as that would not be having anything to do with the Torque Converter problem that everyone else has been having. Hope this helps.
__________________
Regards, wyd_trkr
2014 Camaro 2LT/RS A6
Boston Premium System
My Link Navigation
Onstar & Bluetooth Built-In
ZL1 Gas & Brake Pedals
Gen5DIY H11 LED Bulbs
1LE Strut Tower Brace
K&N 69-4623TP Intake
Magnaflow SS Axle Back
Lumar/Pro WindowTint
Mailto: wyd_trkr@bellsouth.net
wyd_trkr is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2013, 09:23 AM   #304
nick5066
 
Drives: Camaro 2012
Join Date: Nov 2012
Location: Alexandria VA
Posts: 5
Angry

Hi Thanks for your reply. Sat went to dealership to check vibration in steering wheel problem checked. Technician test drove/checked it and said problem is related to Torque converter. Today left my car at the dealership. After so many trips to dealerships to fix this issue I feel like I have bought a clunker http://www.camaro5.com/forums/images...es/mad0260.gif
nick5066 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2013, 05:21 AM   #305
2012LFX-RS
aka "BLACK CARBON"
 
2012LFX-RS's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro LT w/RS Package
Join Date: Dec 2012
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 71
Wow. I think I'm having the same issue as everyone else in this thread. My Camaro V6 has 6200 miles on it and about 3 weeks ago I began feeling hesitation and sluggishness when lightly applying the gas in the 35 to 55 mph range. I'm going to take it to the dealer and suggest to them that it my be the torque converter issue mentioned her in this thread. Hopefully this will speed up the trouble shooting and repair process.
__________________
Alpine IVE-W535HD DVD Player w/Metra Kit | Alpine SPR-60C component kit | JL Audio 10w3v3 Stealth box | JL Audio JX 1000/1 AMPLIFIER | JL AUDIO XD 400/4 AMPLIFIER | MRT V2 Exhaust | Cold Air Inductions Intake | OEM Gas Cap | Carbon Fiber Bowties | Gray Metallic Rally Stripes | 50% Window Tint | Black Smoked AAC Sidemarkers | ZL1 Bumper Conversion | Technostalgia Tail Lights | Blacked Out Tail Light Bezels | Oracle Color Shift Headlight & Fog Light Halos | Night Owl SL Module
2012LFX-RS is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2013, 08:19 AM   #306
wyd_trkr
 
wyd_trkr's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 2LT RS A6
Join Date: Nov 2009
Location: Treasure Coast, South Florida
Posts: 246
Wink

Quote:
Originally Posted by 2012LFX-RS View Post
Wow. I think I'm having the same issue as everyone else in this thread. My Camaro V6 has 6200 miles on it and about 3 weeks ago I began feeling hesitation and sluggishness when lightly applying the gas in the 35 to 55 mph range. I'm going to take it to the dealer and suggest to them that it my be the torque converter issue mentioned her in this thread. Hopefully this will speed up the trouble shooting and repair process.
Make sure you print out a copy of the TSB and take it with you to the dealership, regardless, as some do not even know about it yet, as was the case at my dealership, until I explained the entire procedure to them, then they fixed it with an Upgraded GM Converter!
__________________
Regards, wyd_trkr
2014 Camaro 2LT/RS A6
Boston Premium System
My Link Navigation
Onstar & Bluetooth Built-In
ZL1 Gas & Brake Pedals
Gen5DIY H11 LED Bulbs
1LE Strut Tower Brace
K&N 69-4623TP Intake
Magnaflow SS Axle Back
Lumar/Pro WindowTint
Mailto: wyd_trkr@bellsouth.net
wyd_trkr is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2013, 12:35 AM   #307
2012LFX-RS
aka "BLACK CARBON"
 
2012LFX-RS's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro LT w/RS Package
Join Date: Dec 2012
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 71
Ok cool. Thank you for the great advice. I will be sure to print out the TSB report because I definitely don't want to get into any kind of debates with the dealer I will be sure to update this thread with what happens after I get the diagnosis from dealer.
__________________
Alpine IVE-W535HD DVD Player w/Metra Kit | Alpine SPR-60C component kit | JL Audio 10w3v3 Stealth box | JL Audio JX 1000/1 AMPLIFIER | JL AUDIO XD 400/4 AMPLIFIER | MRT V2 Exhaust | Cold Air Inductions Intake | OEM Gas Cap | Carbon Fiber Bowties | Gray Metallic Rally Stripes | 50% Window Tint | Black Smoked AAC Sidemarkers | ZL1 Bumper Conversion | Technostalgia Tail Lights | Blacked Out Tail Light Bezels | Oracle Color Shift Headlight & Fog Light Halos | Night Owl SL Module
2012LFX-RS is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2013, 11:43 AM   #308
2012LFX-RS
aka "BLACK CARBON"
 
2012LFX-RS's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro LT w/RS Package
Join Date: Dec 2012
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 71
Quote:
Originally Posted by wyd_trkr View Post
Make sure you print out a copy of the TSB and take it with you to the dealership, regardless, as some do not even know about it yet, as was the case at my dealership, until I explained the entire procedure to them, then they fixed it with an Upgraded GM Converter!
I just returned home from the Chevy dealer today and low and behold the torque converter issue has struck again The dealer gave me a rental car, Chevy Malibu I can't wait to get my car back. Well, it should be fixed tomorrow evening so I will post another update when I get my car back. Thanks for all of the great information. I thought the issue was with my MAF sensor until I began reading this thread.
__________________
Alpine IVE-W535HD DVD Player w/Metra Kit | Alpine SPR-60C component kit | JL Audio 10w3v3 Stealth box | JL Audio JX 1000/1 AMPLIFIER | JL AUDIO XD 400/4 AMPLIFIER | MRT V2 Exhaust | Cold Air Inductions Intake | OEM Gas Cap | Carbon Fiber Bowties | Gray Metallic Rally Stripes | 50% Window Tint | Black Smoked AAC Sidemarkers | ZL1 Bumper Conversion | Technostalgia Tail Lights | Blacked Out Tail Light Bezels | Oracle Color Shift Headlight & Fog Light Halos | Night Owl SL Module
2012LFX-RS is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 06:34 AM   #309
pennstatefb
 
Drives: 2012 1LT/RS IOM
Join Date: Sep 2011
Location: S. Jersey
Posts: 4
Has anyone had this issue diagnosed or fixed in the Philly area?
pennstatefb is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 08:12 PM   #310
ryzrs10
 
Drives: Victory Red 2012 2SS Auto
Join Date: Mar 2013
Location: Cedar Rapids
Posts: 26
There is a GM Bulletin for this on the 2012's. I have a 2010 v6 automatic and had a drone noise at certain speeds, not all the time but once in awhile. It got worse when I was out of town the other day. I took the car in, technician heard the drone and I showed him the bulletin for the 2012. He said that it doesn't pertain to my year HOWEVER, there where multiple, 3-4, updates for the powertrain and he detected that cylinder 2 misfired bit I never got a check engine light. So far I had the car back for only a day and everything seems to be fine now. I do recommend that Camaro owners ask if there are any updates for their cars when they get it serviced. Also, I have problems with my iPod input and they are replacing my radio for free under warranty.
ryzrs10 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2013, 08:47 PM   #311
orangecamaro12
 
orangecamaro12's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro 2LS; 2002 Trailblazer
Join Date: Aug 2012
Location: Near Chicago, Illinois
Posts: 127
Quote:
Originally Posted by wyd_trkr View Post
Make sure you print out a copy of the TSB and take it with you to the dealership, regardless, as some do not even know about it yet, as was the case at my dealership, until I explained the entire procedure to them, then they fixed it with an Upgraded GM Converter!
Did the new converter fix the problem or did it come back?

I had it replaced and now its back, Ive been dealing with GM and the dealer to get a fix.
orangecamaro12 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2013, 05:13 PM   #312
Neil615
 
Drives: 2013 camaro ls
Join Date: Oct 2012
Location: Nashville
Posts: 14
I'm having the same problem except my problem is at any speed as long as I'm between about 1k and 2k rpms mainly happens when I'm going up hill or getting on the interstate but sometimes it happens just trying to maintain speed
Neil615 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2013, 05:20 PM   #313
wyd_trkr
 
wyd_trkr's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 2LT RS A6
Join Date: Nov 2009
Location: Treasure Coast, South Florida
Posts: 246
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Neil615 View Post
I'm having the same problem except my problem is at any speed as long as I'm between about 1k and 2k rpms mainly happens when I'm going up hill or getting on the interstate but sometimes it happens just trying to maintain speed
The best thing you can do is take it into your Dealership and get it checked out, as make sure you print out a copy of the Technical Service Bulletin and take it in with you! If the Torque Converter is bad, they will replace it with the upgraded one for the 2012 Camaro's with the 6L50 Transmission!
__________________
Regards, wyd_trkr
2014 Camaro 2LT/RS A6
Boston Premium System
My Link Navigation
Onstar & Bluetooth Built-In
ZL1 Gas & Brake Pedals
Gen5DIY H11 LED Bulbs
1LE Strut Tower Brace
K&N 69-4623TP Intake
Magnaflow SS Axle Back
Lumar/Pro WindowTint
Mailto: wyd_trkr@bellsouth.net
wyd_trkr is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2013, 06:03 PM   #314
wyd_trkr
 
wyd_trkr's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 2LT RS A6
Join Date: Nov 2009
Location: Treasure Coast, South Florida
Posts: 246
Exclamation

Quote:
Originally Posted by orangecamaro12 View Post
Did the new converter fix the problem or did it come back?

I had it replaced and now its back, Ive been dealing with GM and the dealer to get a fix.
orangecamaro12, evidently they did not install the upgraded converter into your car, as they probably installed one from their local GM Hub Area and now you have to go through the same process all over again. Keep us posted as to how you make out, as they only replaced mine once and have not had any problem now in over 6,000 miles. BTW, FWIW, the Upgraded Torque Converter they use on the 2012 Replacements is the same Torque Converter they use in the 2013 Camaro 6L50 Transmissions as well....
__________________
Regards, wyd_trkr
2014 Camaro 2LT/RS A6
Boston Premium System
My Link Navigation
Onstar & Bluetooth Built-In
ZL1 Gas & Brake Pedals
Gen5DIY H11 LED Bulbs
1LE Strut Tower Brace
K&N 69-4623TP Intake
Magnaflow SS Axle Back
Lumar/Pro WindowTint
Mailto: wyd_trkr@bellsouth.net
wyd_trkr is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2013, 04:36 PM   #315
goins04
 
Drives: 2012 Camaro 1LT
Join Date: Aug 2013
Location: United States
Posts: 1
continuing torque converter problems

I have been reading about the torque converter problems for a while. I had the torque converter replaced in my Camaro in march 2013. Last month my car started having the same problems again - vibrations and sputtering when shifting gears especially around 40-50 mph. Again the torque converter was replaced. I picked the car up last Friday and that afternoon was still having the same problem. I took it back to the dealer this week. They said it was "still showing the same code"...meaning bad torque converter. They said they would have to call GM to see what they wanted them to do. yesterday I got a call to come get my car as they would no longer pay for a rental for me. They said they were still unable to get ahold of GM and had done no work on my car. Today we get a call saying that this is just normal in this car and nothing was wrong with it. I am not sure what else to do.
goins04 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2013, 05:04 PM   #316
pennstatefb
 
Drives: 2012 1LT/RS IOM
Join Date: Sep 2011
Location: S. Jersey
Posts: 4
Actually today I went thru the same thing. My torque converter is bad for the 3rd time and they will not replace it. My dealer called GM and was told the same thing. They told me to come back when the converter fails completely.
pennstatefb is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2013, 03:52 PM   #317
TexasDoll361
 
TexasDoll361's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro 2LS
Join Date: Aug 2013
Location: Houston, TX
Posts: 38
So, I have been having this problem with my Camaro since the day I bought it (used)... I have taken it to the dealer 3 times, and they say "we don't feel it" or "you tires are bad in the front, need new tires" or
"we balanced the tires and we don't feel any shaking"...
Needless to say, the 4th time around, I finally made it a point to talk to the manager because I have mentioned the torque converter issue every time, and they ignore me as if I am stupid..

Well, I left if Friday, and they finally gave me a loaner '14 Silverado (can't complain) and the guy called me today and said that he drove it on the highway and didn't feel any shaking... but he said the check engine light came on...
I have NEVER had it come on, he said it was a 'misfire' code...

The transmission guy is out, and will be back in tomorrow, so I am curious to see what he says.
I told them I refuse to buy new tires if that is not the issue.. I may push them to replace the torque converter regardless because it seems like a lot of you have had the issue, and I might as well get it done!
TexasDoll361 is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2013, 11:43 AM   #318
jparigen
 
Drives: 2012 Camaro 2LT - RS package
Join Date: Nov 2013
Location: Mason, OH
Posts: 2
2012 2LT Torque Converter Clutch issue

I have had my Camaro since Mar 2012. At about 3,500 miles, I noticed the vibration and "rumble strip" vibration in the car. I took it into the local dealer and they were able to resolve the issue by replacing the TCC...that was over a year ago. Now, at 10,500 miles, I am having the same issue. I took it in to the dealer and they reproduced the vibration but thought it was due to the tires being out of balance. The tech said that it is a known issue with the V6 that there will be some vibration...which is not true....it didnt do it up to 3,500 miles and it didn't do it after they corrected it the last time. I got the car back and it is still doing it. I only drive about 12 miles a day. It is very disappointing to have this issue yet again when the car has very low mileage. I know that there are some GM representatives on this board...and my hope is that I get some guidance on how to proceed. I don't have (nor does anyone else) all kinds of time to waste going back and forth to the dealer. Any assistance would be greatly appreciated.
jparigen is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2013, 10:58 PM   #319
Siper
Hey! I am using WhatsApp.
 
Siper's Avatar
 
Drives: 1LT RS 2011
Join Date: Oct 2010
Location: Florida/Saudi Arabia
Posts: 39
Just for your information, I'm one of the people who complain about the vibration with my 2011 1LT automatic. I have used both 87 and 93 gas in Florida but the problem never solved.

Anyway, I have shipped my car to Saudi Arabia more than a year (I had like 35k+ mile on it) and start using gas 91 without ethanol. To be honest, I don't feel the vibration any more (Currently my car have 49k mile on it). I'm assuming a pure gas can help with this issue
Siper is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2013, 07:26 PM   #320
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,510
Quote:
Originally Posted by jparigen View Post
I have had my Camaro since Mar 2012. At about 3,500 miles, I noticed the vibration and "rumble strip" vibration in the car. I took it into the local dealer and they were able to resolve the issue by replacing the TCC...that was over a year ago. Now, at 10,500 miles, I am having the same issue. I took it in to the dealer and they reproduced the vibration but thought it was due to the tires being out of balance. The tech said that it is a known issue with the V6 that there will be some vibration...which is not true....it didnt do it up to 3,500 miles and it didn't do it after they corrected it the last time. I got the car back and it is still doing it. I only drive about 12 miles a day. It is very disappointing to have this issue yet again when the car has very low mileage. I know that there are some GM representatives on this board...and my hope is that I get some guidance on how to proceed. I don't have (nor does anyone else) all kinds of time to waste going back and forth to the dealer. Any assistance would be greatly appreciated.
jparigen,

Sincere apologies to hear about the vibration with your Camaro. Any frustration this causes is certainly understandable. If needed, feel free to message us privately and we'll exhaust our options to help resolve your concerns.

William R.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2014, 10:43 PM   #321
shan1997
 
shan1997's Avatar
 
Drives: 2012 Black Camaro
Join Date: Nov 2011
Location: Georgia
Posts: 134
Any updates to what the rattling/vibration sound may be?
shan1997 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2014, 06:37 AM   #322
damienbayless
 
Drives: 2011 2LT Camaro
Join Date: Aug 2011
Location: London, ON
Posts: 5
Took my 2011 2LT in for a transmission fluid flush on this past Saturday, picked it up and noticed the shaking at 1000-1200rpm, also around 80kmhr. Talked to the dealership and they said my driving habits must have changed as the problem would have been existent before....I have had the car for 3 years and driven 84,000km and have never had this issue. Now they want me to pay $450.00 to replace some bushing that's posted on a TSB...what a load of bull! Pay decent money to keep the car maintained and it comes out broken... The interior seams on the driver seat had started to let go only after 3 1/2 years, leather warranty of course only covers fading... I let that slide and realize i'm going to pay through the nose to repair that, but this shaking issue is ridiculous, even had the nerve to say well you purchased GMPP Plus why didn't you bring it in then? Because it was not an issue until after the tranny service! This is my first car and I absolutely love it but I don't feel I should have to pay the price for someone else's mistake. Any GM reps on board here able to help out?

Thanks!

Last edited by damienbayless; 04-15-2014 at 06:45 AM. Reason: Add details
damienbayless is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2014, 04:47 PM   #323
blackswan

 
blackswan's Avatar
 
Drives: Yes
Join Date: Oct 2011
Location: Nearby
Posts: 1,159
Quote:
Originally Posted by Silverlsinva View Post
There is this small annoyance i have and i hope its not a normal thing that everyone is experiencing. when im driving along about 45 to 50 mph it seems that the tranny shifts into 6th and it settles to a lil bit above the 1000rpm mark and when i lightly press the gas to maintain 45 mph or even 40 mph i get a pretty decent amount of vibration i dunno if the engine is lugging or somthing binding but if i am goin about 50 mph it doesnt do it cause im guessing higher rpm. It just seems the autos are a bit over agressive to find a lower gear for gas mileage purpose i dont wanna have to use manual mode just so i cant keep it at a certain speed. Any help and comments are welcome.
Yep, my 2012 2LT/RS does this, whole back of the car vibrates. I don't THINK it's infamous converter issue, it feels like a suspension shake of some kind.
blackswan is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2014, 08:42 PM   #324
dale88jrdew
Brad
 
dale88jrdew's Avatar
 
Drives: 2010 Synergy Green Edition Camaro
Join Date: Apr 2014
Location: Murrells Inlet, SC
Posts: 31
Send a message via AIM to dale88jrdew
I have only had my 2010 for about a month and 1/2 but have noticed this same problem - feeling the vibration when I give it some gas at low speeds. Didn't know if that's just how it was or if something was going on - this thread sounds just like what I'm experiencing but I see most of y'all are saying it's on the 2012?

Should I take it to the dealer to check out and reference this TSB or since mine is a 2010 not under warranty, will it not make a difference?
dale88jrdew is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2014, 10:38 AM   #325
blackswan

 
blackswan's Avatar
 
Drives: Yes
Join Date: Oct 2011
Location: Nearby
Posts: 1,159
Quote:
Originally Posted by dale88jrdew View Post
I have only had my 2010 for about a month and 1/2 but have noticed this same problem - feeling the vibration when I give it some gas at low speeds. Didn't know if that's just how it was or if something was going on - this thread sounds just like what I'm experiencing but I see most of y'all are saying it's on the 2012?

Should I take it to the dealer to check out and reference this TSB or since mine is a 2010 not under warranty, will it not make a difference?
What TSB?
blackswan is offline   Reply With Quote
 
Reply

Tags
vibration v6 low rpm lugging

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OK...I'm starting a better V6 exhaust examples thread!! KMPrenger Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 547 Yesterday 08:50 PM
Fuse Pull: Low Octane Fuel Fix For L99 and LS3. Reset Fuel Map for High Octane Fuel. radz28 Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 2597 07-05-2014 05:52 PM
2010 Camaro PCM Pin-out Description and Wire Colors (LS3 & L99) raptor Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 7 01-11-2014 02:38 PM
V6 > 0-60 mph TIMES, what have others got ? 97one Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 137 03-11-2012 04:44 PM
Manual vs Auto GTAHVIT vs PQ... The video wars. 76z28 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 443 08-26-2010 12:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.