Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Bigwormgraphix
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > Camaro Price | Ordering | Tracking | Dealers Discussions


Reply
 
Thread Tools
Old 04-19-2013, 10:37 PM   #698
hotrodder9102
 
hotrodder9102's Avatar
 
Drives: 1992 Z28,2002 Camaro SS,2013 1LE
Join Date: Jun 2012
Location: Bullard,Texas
Posts: 203
Well, Ive had some sort of bad luck. I picked my car up last Saturday, and the MyLink volume and tuning knobs quit working, as well as the lights for the a/c controls. After calling GM on Sunday and several attempts to reset the unit failing, it was determined that the car be taken back to the dealer. So, last Tuesday, it went back and they replaced the faceplate on the radio which includes the a/c controls. I picked it up last Saturday, drove 5 miles away from the dealer and it started freezing up again. Same thing it was doing before. Only control was through the use of the steering wheel. I carried it back go the dealer Tuesday morning, they called today and said it was fixed. Good grief, I hope so. Ill update when I get it home.
hotrodder9102 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2013, 06:07 PM   #699
Combover
 
Combover's Avatar
 
Drives: 2013 ZL1
Join Date: Nov 2012
Location: Georgia
Posts: 493
Quote:
Originally Posted by hotrodder9102 View Post
Well, Ive had some sort of bad luck. I picked my car up last Saturday, and the MyLink volume and tuning knobs quit working, as well as the lights for the a/c controls. After calling GM on Sunday and several attempts to reset the unit failing, it was determined that the car be taken back to the dealer. So, last Tuesday, it went back and they replaced the faceplate on the radio which includes the a/c controls. I picked it up last Saturday, drove 5 miles away from the dealer and it started freezing up again. Same thing it was doing before. Only control was through the use of the steering wheel. I carried it back go the dealer Tuesday morning, they called today and said it was fixed. Good grief, I hope so. Ill update when I get it home.
Are we a happy camper now?
Combover is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2013, 10:34 PM   #700
hotrodder9102
 
hotrodder9102's Avatar
 
Drives: 1992 Z28,2002 Camaro SS,2013 1LE
Join Date: Jun 2012
Location: Bullard,Texas
Posts: 203
Quote:
Originally Posted by GAZL1 View Post
Are we a happy camper now?
Yep!! All is well!!
hotrodder9102 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.