Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Tower Decals
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons

Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons Bolt-Ons | Intakes | Exhaust

Reply
 
Thread Tools
Old 05-02-2013, 11:14 AM   #1
theblueSS
 
theblueSS's Avatar
 
Drives: midnight blue 2010 m6 ss ls3
Join Date: Apr 2013
Location: austin tx
Posts: 22
odd noise

Okay, so yesterday i read about the fuse pull on a different thread by apex chase and so i proceeded to pull the correct fuses ( i know they were the correct fuses because i know that apex chase knows his stuff) and let it sit over night. After reinstalling both fuses into their proper locations i got in the car to drive to school and i noticed that while in forth gear that if i went to accelerate from 34 mph (roughly 1500rpms) a very odd noise would sound and im not sure why. i listed the fuse pull info because i had never heard this until after i had accomplished it. It almost sounds like a very deep sound fork. it is slightly audible underneath the normal exhaust note and engine noise. Anybody have any clue as to what that noise is? I'll be taking a closer look at it after school. Thank you
theblueSS is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ls3

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.