Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
SDPC
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Tuning / Diagnostics -- engine and transmission


Reply
 
Thread Tools
Old 05-05-2013, 01:19 PM   #15
SGOS252382


 
SGOS252382's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2008
Location: S.W. Florida
Posts: 6,300
Read the thread I started. Not sure if you have a similar problem. My car was in the dealership many times for a slow difficult starting issue and they couldn't figure it out.
http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=293546

I ended up putting in a new starter (on my own) and now my car starts pefectly.
SGOS252382 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2013, 01:37 PM   #16
pderango
 
Drives: 2010 Camaro 2SS
Join Date: Apr 2013
Location: North York
Posts: 10
Thanks for the quick reply. I going to print this all out , and take it to my dealer.
pderango is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remote Start doesn't seem to work pennor Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 27 03-21-2016 07:14 AM
Remote Start on Manual Transmission Dentyneice Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 51 02-11-2015 01:56 PM
Is there any actual proof whether hard or soft breakin better? jackka Mechanical Maintenance: Break-in / Oil & Fluids / Servicing 46 07-22-2010 03:26 PM
Rough Engine Start After Tune? Tanner Tuning / Diagnostics -- engine and transmission 9 10-08-2009 12:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.