Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
TireRack
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls


Reply
 
Thread Tools
Old 05-14-2013, 08:50 AM   #71
Childs Play
TL;DR
 
Childs Play's Avatar
 
Drives: 2014 Versa POS
Join Date: Jan 2012
Location: Katy, TX.
Posts: 289
I had the shaking steering wheel issue so bad I ended up trading in my camaro SS for another Camaro. GM tried to help and I had the case escalated all the way up to the executive offices but the dealership (Classic Chevrolet, Sugarland, TX.) just made up excuses (my car hit a wall was my favorite reason because I would have remembered hitting a wall in my car.) and wouldn't address the problem unless I payed for stuff. New tires, balance, rotor work, alignment, nothing fixed the problem. None of this was needed obviously but hey they got money and that was much better than helping a customer.

Also, this dealership allowed me to drive another customer's Camaro that was left over night for an issue to see if their's had the same issue. I'm thinking I know why my car probably had problems (THEY LET CUSTOMERS DRIVE OTHER CUSTOMERS CARS.) I'd have been livid if I found out someone else was allowed to take my car out for a drive. I was extremely gentle with the person's car I borrowed because it felt wrong even being in it but they wouldn't let me test a new Camaro on the lot... (I guess this is the point where I should have asked if another person drove my car and hit that wall they were talking about while my car was there for a few days being looked at. Unfortunately I'm not confrontational.)

After 5 MONTHS of my steering wheel shaking constantly while driving and after 8 times in the shop I was told to take my car to a different dealership by GM. The dealership (Westside Chevrolet, Katy, Texas which is the WORST dealership I've ever been to. They messed up my parents Impala and took four times to fix the oil leak they caused. Unfortuantely I didn't have many more choices when it came to another dealership.) handed me my keys back and told me they wern't interested in looking at my vehicle. I told them GM said they wanted them to lok at it and get a second opinion. They once again asked me to leave because they "Didn't have the time to look at a vehicle that had been having issues at another dealership even if GM asked for them specifically."

I could have probably caused them a lot of problems with a response like that but I was so angry I drove to another dealership and traded my car in that day and got a ZL1. I'd say I ended up winning in the long run.

Yes... that was a long rant... Sorry about that.
__________________
Knowledge is knowing that a tomato is a fruit, but Wisdom is knowing not to put it in a fruit salad.

H-Town Camaro Club FTW!

Past Rides:
2012 Camaro 2SS/RS M6 w/Corsa Cat Back Exhaust, CAI intake and Kooks Headers.
2012 Camaro ZL1 A6 Bone Stock.

Future Rides:
2016/17 Camaro SS.
Childs Play is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2013, 01:25 AM   #72
Vader2011v6

 
Vader2011v6's Avatar
 
Drives: 2014 custom blue ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Sacramento
Posts: 1,246
Still trying to figure this problem out as well. Broke my loose drive shaft bolts but car still does it. I've done alignment and tire balancing as well. I'm on my stock Ls wheels and its still has the vibration under load and after 75 mph.hope someone can figure out the problem.
Vader2011v6 is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2013, 09:55 PM   #73
Juice2SS

 
Drives: 2011 2SS
Join Date: Jan 2013
Location: DFW, TX
Posts: 932
I have this vibration on my car recently also. Started suddenly. I have aftermarket wheels but they were fine for a while. Sudden start to the vibration just a few days ago. Had the wheels rebalanced. Did nothing. I'm about to trade this POS in on a 5.0 and never look back. I've always been a Chevy guy but we are getting crapped on and getting no support from GM or the dealerships that are supposed to do the work.
Juice2SS is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2013, 09:19 AM   #74
Childs Play
TL;DR
 
Childs Play's Avatar
 
Drives: 2014 Versa POS
Join Date: Jan 2012
Location: Katy, TX.
Posts: 289
Quote:
Originally Posted by Juice2SS View Post
I have this vibration on my car recently also. Started suddenly. I have aftermarket wheels but they were fine for a while. Sudden start to the vibration just a few days ago. Had the wheels rebalanced. Did nothing. I'm about to trade this POS in on a 5.0 and never look back. I've always been a Chevy guy but we are getting crapped on and getting no support from GM or the dealerships that are supposed to do the work.
Yup. They almost lost me when they wouldn't address my problem and tried to blame me for the vibration. They already had my money so why bother with helping fix the issue. As long as I had to keep spending money to try to fix my car they were happy.
__________________
Knowledge is knowing that a tomato is a fruit, but Wisdom is knowing not to put it in a fruit salad.

H-Town Camaro Club FTW!

Past Rides:
2012 Camaro 2SS/RS M6 w/Corsa Cat Back Exhaust, CAI intake and Kooks Headers.
2012 Camaro ZL1 A6 Bone Stock.

Future Rides:
2016/17 Camaro SS.
Childs Play is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2013, 11:45 PM   #75
Vader2011v6

 
Vader2011v6's Avatar
 
Drives: 2014 custom blue ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Sacramento
Posts: 1,246
So finally confirmed it was my drive shaft bolts. Snapped three bolts off and replaced with dss aluminum driveshaft.therewasdamaged to the exhaust when the driveshaft bolts broke. Fixed exhaust today an no vibration at all.hopes this helps
Vader2011v6 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2013, 08:52 AM   #76
Juice2SS

 
Drives: 2011 2SS
Join Date: Jan 2013
Location: DFW, TX
Posts: 932
I was thinking it could be those crappy driveshaft bolts. I have drag radials now and I think it actually hooking up may have tweaked those bolts.
Juice2SS is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2013, 10:56 PM   #77
Vader2011v6

 
Vader2011v6's Avatar
 
Drives: 2014 custom blue ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Sacramento
Posts: 1,246
I just miss having a smooth ride.My car shakes a little but i think its my tires this time.Ive had them for 36000 miles and havent changed them.I do some hard driving at times as well.I am also goin to try to raise my car because its lowered to the floor.
__________________
Custom blue 2014 ZL1. Cold air intake,clear bra,apex springs,apex oil catchcan,18 percent pulley,stainless works long tubes wit high flow cats,ls3 throttle body, (595tq/607hp) to the wheels
Vader2011v6 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Official 1/4 Mile (V8) 2010+ Camaro Fast List Merc Dragstrip and Launch Techniques Discussion 3188 05-24-2016 06:42 PM
Unofficial 1/4 Mile (V8) 2010+ Camaro Fast List Merc Dragstrip and Launch Techniques Discussion 250 04-01-2014 10:40 AM
The 2011+ Mustang Thread GatorBlue371 General Automotive + Other Cars Discussion 11874 08-23-2011 12:30 PM
LS3 and L99? black2black10 Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 26 05-07-2010 12:58 AM
Low frequency vibration from 58 mph-68 mph Basenji 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 5 05-06-2010 11:06 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.