Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
RDP Motorsport
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons

Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons Bolt-Ons | Intakes | Exhaust

Reply
 
Thread Tools
Old 05-26-2013, 05:57 AM   #51
Wuiquen


 
Wuiquen's Avatar
 
Drives: 2011 Summit White 2LT/RS
Join Date: Nov 2010
Location: NorCal
Posts: 2,759
Soooo for all that are using trifeca tune, any ideas why my car is accelerating by itself when I shift to neutral and let the car coast...???? I need to figure this out.. trifeca and BNR has not said anything yet as I had a delay with the stock tune data log.. I need this figure out soon to be able to install LT. Also note that when I return to stock the car was fine.. no acceleration when in neutral
__________________
Wuiquen is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 09:41 PM   #52
Wuiquen


 
Wuiquen's Avatar
 
Drives: 2011 Summit White 2LT/RS
Join Date: Nov 2010
Location: NorCal
Posts: 2,759
I have.. and all they said was flash to stock and log and send it.. did that and then they ask for another stock log.. The think is that I have been using the tune with no ghost cam and I have no problem with the car accelerating by itself.. Well I though I had a vacuum leak at the catch can but I changed the check valve to the plain fitting and still the same with the tune when it has ghost cam.
__________________
Wuiquen is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.