Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
SDPC
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Specific Models / Packages > Camaro 1LE Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 06-08-2013, 04:49 AM   #113
Tara Martin
Loves Camaros
 
Tara Martin's Avatar
 
Drives: Red 1979 Z28, HBM 2016 1SS
Join Date: Sep 2012
Location: Corpus Christi, TX
Posts: 1,180
I received my harness back from Ofer and reinstalled it today. Everything seems to work fine now! I haven't had a chance to drive it yet, but the gauges work and the domelight seems to be normal now. This will be my final entry here unless someone has a question or I have another issue.

Thanks to Ofer and everyone in here!

Tara
__________________
Okay, ok; I know where my Camaro is now! In my driveway!

Tara Martin is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2013, 08:28 PM   #114
Edzo
 
Edzo's Avatar
 
Drives: 2013 Camaro SS and 63 Impala
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 337
Waiting on my harness from gen5diy. Should be here soon. What do I have to do to install the harness? My new gauge pack has the other harness attached. Where does the Ofer harness attach? Should I dis-connect the battery before I install it?
Edzo is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 08:50 PM   #115
1leNPP
 
Drives: 1LE , 1SS , NPP
Join Date: May 2013
Location: calif.
Posts: 259
Well I try to put my gauge pack in tonight, plug it all in and it didn't work so I got a e-mail out Gen5diy.com to see if they can help work this thing out .
1leNPP is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 09:13 PM   #116
Edzo
 
Edzo's Avatar
 
Drives: 2013 Camaro SS and 63 Impala
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 337
Keep us posted. Hopefully doing mine Friday.
Edzo is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2013, 09:16 PM   #117
1leNPP
 
Drives: 1LE , 1SS , NPP
Join Date: May 2013
Location: calif.
Posts: 259
Yupper will do .
1leNPP is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 08:42 AM   #118
JRW791
 
Drives: 2LS
Join Date: Apr 2013
Location: Houston, TX
Posts: 4
Attempted install in 2LS. Gauges did not work. Been waiting on expedited replacement for a week. My return was there last Monday and of course I get to pay for all the shipping. I am certain this will get worked out
JRW791 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 08:02 AM   #119
JRW791
 
Drives: 2LS
Join Date: Apr 2013
Location: Houston, TX
Posts: 4
Gauges arrived yesterday. Install went fine and gauges work. Looks like Gen5 has overcome early production problems with 2013 install.
JRW791 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 09:55 AM   #120
2SSRS@Gen5diy

 
2SSRS@Gen5diy's Avatar
 
Drives: 2010 2SS IOM ,2014 Z/28, 66 Nova
Join Date: Oct 2008
Location: By the lake in AZ
Posts: 13,603
The first 5 pc we made where fine other the the one for Tara Martin (that was my f...Up ) then thinking i made them bad for the 1LE cars i tried something, well you know what happens wen you over think some thing, so now we have 10 more built today and there the first way.
__________________
<img src=images/smilies/thumbdown.gif border=0 alt= title=Thumbdown class=inlineimg />

Last edited by 2SSRS@Gen5diy; 06-17-2013 at 09:28 PM.
2SSRS@Gen5diy is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 01:24 PM   #121
TexasChile
 
Drives: Toyota
Join Date: Jun 2013
Location: San Antonio, Texas
Posts: 50
Quote:
Originally Posted by 2SSRS View Post
The first 5 pc we made where fine other the the one for Tara Martin (that was my f...Up ) then thinking i made them bad for the 1LE cars i toyed something, well you know what happens wen you over think some thing, so now we have 10 more built today and there the first way.
I learn this lesson from time to time (history does repeat itself): If it ain't broke, don't fix it.
TexasChile is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 01:50 PM   #122
cornerspeed92


 
cornerspeed92's Avatar
 
Drives: 2013 1SS 1LE
Join Date: Jul 2012
Location: SoCal
Posts: 3,891
Quote:
Originally Posted by 2SSRS View Post
The first 5 pc we made where fine other the the one for Tara Martin (that was my f...Up ) then thinking i made them bad for the 1LE cars i toyed something, well you know what happens wen you over think some thing, so now we have 10 more built today and there the first way.
Ofer did me good,mine worked right the 1st time, right out of the box,thanks again Ofer
cornerspeed92 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 03:53 PM   #123
Edzo
 
Edzo's Avatar
 
Drives: 2013 Camaro SS and 63 Impala
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 337
Just installed mine. They work just fine. Thanks to Camaro 2LT (Ritchie) for the gauges $190, and Gen5DIY (Ofer) for the harness $75.
Edzo is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 06:42 PM   #124
camaro2lt
 
camaro2lt's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2LT VR/RS CGM Rally's
Join Date: May 2009
Location: Palmyra, PA
Posts: 5,575
Quote:
Originally Posted by Edzo View Post
Just installed mine. They work just fine. Thanks to Camaro 2LT (Ritchie) for the gauges $190, and Gen5DIY (Ofer) for the harness $75.


Thanks man glad you are happy with them

richie
camaro2lt is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2013, 09:36 PM   #125
1leNPP
 
Drives: 1LE , 1SS , NPP
Join Date: May 2013
Location: calif.
Posts: 259
Well I got my wiring harness back for Gen5diy.com plug everything in and it works great !! . Thank You Ofer for fixing that wiring harness for me .
1leNPP is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2013, 09:42 PM   #126
aggieguy13

 
aggieguy13's Avatar
 
Drives: 2013 SS/RS VR 1LE
Join Date: Jun 2013
Location: MCKINNEY,TX
Posts: 1,278
Nevermind
aggieguy13 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.