Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Emblempros
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery


Reply
 
Thread Tools
Old 06-09-2013, 05:29 PM   #35
HtownSS
 
Drives: Silver 2SS, 68 Firebird 400,70 vett
Join Date: Jul 2009
Location: clear lake
Posts: 234
Awesome, good to hear, you still have the factory fans and cooling syestem? Some of my buddys are all having cooling issues, but they are useing other blowers set ups.
HtownSS is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2013, 11:45 AM   #36
BLACK10
 
BLACK10's Avatar
 
Drives: 2010 CAMARO. 10.04@133mph, 1.4 60'
Join Date: Jul 2009
Location: Lafayette, Louisiana
Posts: 4,583
no other cooling issues
BLACK10 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2013, 01:23 PM   #37
billd579
 
billd579's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS/RS
Join Date: Apr 2010
Location: Huntsville, Al
Posts: 403
Very Nice!!!
billd579 is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2013, 12:28 AM   #38
BLACK10
 
BLACK10's Avatar
 
Drives: 2010 CAMARO. 10.04@133mph, 1.4 60'
Join Date: Jul 2009
Location: Lafayette, Louisiana
Posts: 4,583
The car will be at CAMARO5FEST!
Attached Images
 
BLACK10 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.