Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
autoguy
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-01-2013, 11:30 PM   #126
RayYork
LordVader
 
RayYork's Avatar
 
Drives: 2011 RS 2SS 99 BMW 328i 96 K1500
Join Date: Aug 2011
Location: WA
Posts: 238
It turns out that I spoke before the results were in........ It was just a bad sensor this time
__________________
2011 2SS/RS M6 (My daily driver)
www.facebook.com/racingyorks

RayYork is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 05:46 AM   #127
POWERFREAK
I.AM.
 
POWERFREAK's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS/M6
Join Date: Oct 2008
Location: NY
Posts: 2,360
Quote:
Originally Posted by RayYork View Post
It turns out that I spoke before the results were in........ It was just a bad sensor this time

Nice!
__________________
2010 R6P-2SS/RS/LS3 - IBM w/ silver rally stripes / UNDER CONSTRUCTION.

NY5thgen.com
POWERFREAK is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2014, 03:22 PM   #128
ejmjintx
 
ejmjintx's Avatar
 
Drives: 2013 2SS/RS/1LE
Join Date: Dec 2012
Location: Texas
Posts: 11
Driving home last evening, lost oil pressure (definitely not a sensor / lots of rattle) in the 2013 1LE - 13K miles, not sure what happened yet, but suspect oil pump - I wonder why after all these years they still have the the same problem, got to wonder if anyone is working to solve the issue
ejmjintx is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2014, 09:47 PM   #129
WHAMMO

 
WHAMMO's Avatar
 
Drives: LS2 Fbody
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 870
Quote:
Originally Posted by ejmjintx View Post
Driving home last evening, lost oil pressure (definitely not a sensor / lots of rattle) in the 2013 1LE - 13K miles, not sure what happened yet, but suspect oil pump - I wonder why after all these years they still have the the same problem, got to wonder if anyone is working to solve the issue
This suck!!
__________________
4th Gen SS/LS2 SB/LS3 heads/N20
WHAMMO is offline   Reply With Quote
Old Today, 12:30 AM   #130
Teamradrz1
 
Teamradrz1's Avatar
 
Drives: 2012 2SS/RS
Join Date: Jan 2012
Location: Gresham, OR
Posts: 409
So my car has the same issue, (2012 LS3 46K miles) was at the coast on a Camaro get together and went over to a friends that morning for BF before heading back home was there for about an hour came out started the car and before getting out of the driveway "DING DING DING" Low oil pressure shut engine off. Shut it down checked the oil it was fine checked for leaks didn't see any. Started it back up maybe a gauge misread, the gauge pack said 0 OP. Shut it back off got a flash light to see if I could see oil pumping to the top end started it up and started "ticking" quickly shut it back off and called the tow truck. So I call the local dealer as I'm back home over 3.5 hours from my car and he says I was 2 quarts low and after he topped it off my oil pressure came back up. I told him I checked the oil when the alarm went off he said looks like an oil consumption problem. I said ok for arguments sake let's say I read the dipstick wrong even 2 quarts low there is enough oil in the pan to have oil pressure, he agreed but said seems fine now and for me to come get my car and should follow up with my local dealer for further inspection. I agree would be nice to have my car closer to home, I asked well what if it drops to zero again on the way home and it damages the engine? Well it would be covered under the powertrain warranty he said.
__________________
Mods: Synergy series edition added by dealer(GFX, striping, hertiage grill, dove tail spoiler, ambient light kit, Hurst short throw shifter)
Showstopper side markers, Phoenix Gold system, MBRP Catback exhaust, Factory Strut tower brace, CAI intake, Hydro graphics, carbon fiber door panel inserts, 20% tint, clear bra, Plasma DRL, AAC scanner bar & Grill LEDs, int-trunk-license plate swapped for LEDs.
Teamradrz1 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
best synthetic oil to use hollywoodjose Mechanical Maintenance: Break-in / Oil & Fluids / Servicing 130 01-26-2014 08:51 AM
Stock Injectors vs Magnuson Kit Injectors Mark-HD Forced Induction - V8 24 01-27-2010 08:04 PM
BP Makes "Giant" Oil Find in Gulf of Mexico KILLER74Z28 General Automotive + Other Cars Discussion 1 09-02-2009 07:39 PM
How about a barrel of oil for around $16? Blownhotrodder General Automotive + Other Cars Discussion 19 03-06-2009 07:25 PM
Major U.S. oil source is tapped KILLER74Z28 Off-topic Discussions 32 10-30-2007 09:47 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.