Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Phastek Performance
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 06-02-2013, 09:49 PM   #1
JackGas
 
Drives: 2010 Camaro 2SS
Join Date: Jun 2013
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 2
Question NEWBIE with an A/C Problem

I am posting a new thread because I have searched A/C problems on 2010 2SS and have found many with similar descriptions at first glance, but they are not the same when you get deeper into the problem. Currently my A/C works perfect except on days when the temp is above 85 degrees outside. ON these hot days, the A/C starts out blowing nice and cold and as I sit in traffic and second electric fan kicks on the A/C begins to blow hot air. It continues to blow hot until the second electric fan kicks off, then the A/C starts blowing cold again. I can tell when the A/C clutch disengages, because there is a musty smell as the warm air starts blowing. When I am driving on the interstate at highway speeds, the air moving thru the grill seems to keep the engine bay cool enough that the second fan does not come on and the A/C works fine. Has anyone else experienced this issue or have any suggestions? Or does anyone have the A/C wiring schematic? I am starting to think that the second fan is drawing too much current causing the A/C Clutch Relay circuit to loose power, but I can't confirm unless I can get into the circuit and get some readings. Any help you guys can provide would be awesome.

Thanks

JackGas
JackGas is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2013, 03:32 PM   #2
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,510
Quote:
Originally Posted by JackGas View Post
I am posting a new thread because I have searched A/C problems on 2010 2SS and have found many with similar descriptions at first glance, but they are not the same when you get deeper into the problem. Currently my A/C works perfect except on days when the temp is above 85 degrees outside. ON these hot days, the A/C starts out blowing nice and cold and as I sit in traffic and second electric fan kicks on the A/C begins to blow hot air. It continues to blow hot until the second electric fan kicks off, then the A/C starts blowing cold again. I can tell when the A/C clutch disengages, because there is a musty smell as the warm air starts blowing. When I am driving on the interstate at highway speeds, the air moving thru the grill seems to keep the engine bay cool enough that the second fan does not come on and the A/C works fine. Has anyone else experienced this issue or have any suggestions? Or does anyone have the A/C wiring schematic? I am starting to think that the second fan is drawing too much current causing the A/C Clutch Relay circuit to loose power, but I can't confirm unless I can get into the circuit and get some readings. Any help you guys can provide would be awesome.

Thanks

JackGas
Hello JackGas,

Truly sorry to hear about the A/C concerns. I know that must be frustrating for you and we're here to help if possible. Feel free to send me a PM and reference this thread if you choose to do so. I look forward to your contact.

William R.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 06-04-2013, 10:55 AM   #3
bradshaw
 
bradshaw's Avatar
 
Drives: 2010 LS3 2SS M6
Join Date: Mar 2010
Location: Lafayette, La
Posts: 102
Yep, I had the same exact problem, the compressor would cut out and cycle too frequently. I added just a small amount of 134A and it seemed to help out. I no longer experience that problem. I don`t think the fans had anything to do with my problem.
bradshaw is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2013, 10:57 AM   #4
bradshaw
 
bradshaw's Avatar
 
Drives: 2010 LS3 2SS M6
Join Date: Mar 2010
Location: Lafayette, La
Posts: 102
Also make sure the recirculate button is on to get maximum cooling.
bradshaw is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 08:31 AM   #5
TexaST-1
 
TexaST-1's Avatar
 
Drives: 2010 Full Pfadt SS
Join Date: Sep 2012
Location: Plano Texas
Posts: 24
I had a bad high pressure switch. Replaced that and recharged the system. I have had no issues since.

I had the system level checked twice before I spent the money to replace the switch.
TexaST-1 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2013, 05:48 AM   #6
northshore2ss
 
northshore2ss's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS
Join Date: May 2012
Location: massachusetts
Posts: 9
I have the exact same issue,dealer was "unable"to figure out issue last year.Fast forward to this week,were in a heat wave and no AC! Have service app. next week,any suggestions?
northshore2ss is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2013, 02:12 PM   #7
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,510
Quote:
Originally Posted by northshore2ss View Post
I have the exact same issue,dealer was "unable"to figure out issue last year.Fast forward to this week,were in a heat wave and no AC! Have service app. next week,any suggestions?

Hello northshore2ss,

Sorry you're having some issues with your A/C currently and especially during a heat wave, our apologies again. I see you are scheduled for a visit soon. Please keep us informed on the outcome of that visit. In the meantime, please private message me your VIN and current mileage. I will investigate for any information I may be able to provide you on this issue as well.

Reggie B.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 06-27-2013, 05:42 AM   #8
northshore2ss
 
northshore2ss's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS
Join Date: May 2012
Location: massachusetts
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by Chevrolet Customer Svc View Post
Hello northshore2ss,

Sorry you're having some issues with your A/C currently and especially during a heat wave, our apologies again. I see you are scheduled for a visit soon. Please keep us informed on the outcome of that visit. In the meantime, please private message me your VIN and current mileage. I will investigate for any information I may be able to provide you on this issue as well.

Reggie B.
Chevrolet Customer Care
PM sent.Only seems to be issue when sun is out,and temp over 85.AC works fine at night.Bringing in for warranty service 7/2 and I want to have some "info" for them Thanks!
northshore2ss is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2013, 10:25 AM   #9
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,510
Quote:
Originally Posted by northshore2ss View Post
PM sent.Only seems to be issue when sun is out,and temp over 85.AC works fine at night.Bringing in for warranty service 7/2 and I want to have some "info" for them Thanks!

Thanks northshore2ss,

I'll see what information I can provide you for your visit. I will update you in the private message.

Reggie B.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 06-27-2013, 10:28 AM   #10
streetjudge79
 
Drives: bumblebee camaro
Join Date: Oct 2009
Location: miami Beach
Posts: 256
Reggie, I've pm'd you a few times now with no response?
streetjudge79 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2013, 08:29 PM   #11
TLSTWIN
Romans10:9-13
 
TLSTWIN's Avatar
 
Drives: /\yes, this is me/\
Join Date: Nov 2008
Location: Vermilion, Ohio
Posts: 3,245
Quote:
Originally Posted by JackGas View Post
I am posting a new thread because I have searched A/C problems on 2010 2SS and have found many with similar descriptions at first glance, but they are not the same when you get deeper into the problem. Currently my A/C works perfect except on days when the temp is above 85 degrees outside. ON these hot days, the A/C starts out blowing nice and cold and as I sit in traffic and second electric fan kicks on the A/C begins to blow hot air. It continues to blow hot until the second electric fan kicks off, then the A/C starts blowing cold again. I can tell when the A/C clutch disengages, because there is a musty smell as the warm air starts blowing. When I am driving on the interstate at highway speeds, the air moving thru the grill seems to keep the engine bay cool enough that the second fan does not come on and the A/C works fine. Has anyone else experienced this issue or have any suggestions? Or does anyone have the A/C wiring schematic? I am starting to think that the second fan is drawing too much current causing the A/C Clutch Relay circuit to loose power, but I can't confirm unless I can get into the circuit and get some readings. Any help you guys can provide would be awesome.

Thanks

JackGas
I recently am having a very similar issue. A/C works great while moving. As soon as I stop at a light or stop sign, or just sitting, it starts blowing warmer and warmer air.

What did you find out?
__________________
2SS/RS 400RWHP, Hurst Shifter, Vararam Tune model,SLP Loudmouth axle back, Pedders Camaro Pace Car Kit &, EP7323, PDUSACAM2800, EP1167, ZL1 Calipers, CTS-V rotors, ZL1 Wheels, GTO clutch resevoir, Pedders Camber plates.
Back Street Performance has done a great job with ALL my Performance & Suspension mods, highly recommend them (Rich@BSP) he's in my friends list.
TLSTWIN is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2013, 11:22 AM   #12
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,510
Quote:
Originally Posted by streetjudge79 View Post
Reggie, I've pm'd you a few times now with no response?
Hello streetjudge79,

Sorry, there must be some sort of issue I am not aware of. I sent a response to you two days ago. I also don't have any other pm's from you aside from your initial. No worries, would you mind private messaging me your current issue and status please? I will assist you right away.

Reggie B.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 06-28-2013, 11:26 AM   #13
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,510
Quote:
Originally Posted by TLSTWIN View Post
I recently am having a very similar issue. A/C works great while moving. As soon as I stop at a light or stop sign, or just sitting, it starts blowing warmer and warmer air.

What did you find out?

Hello TLSTWIN,

Sorry you are also having an issue with your AC. Have you had the opportunity to speak with your dealer regarding this issue? You are welcome to private message me your VIN and current mileage and I will investigate this further for you.

Reggie B.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 06-28-2013, 12:17 PM   #14
streetjudge79
 
Drives: bumblebee camaro
Join Date: Oct 2009
Location: miami Beach
Posts: 256
PM sent Reggie.
streetjudge79 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2013, 12:52 PM   #15
2011 RJT
 
2011 RJT's Avatar
 
Drives: 2011 RJT/RS
Join Date: Jan 2013
Location: Philly
Posts: 361
Quote:
Originally Posted by TLSTWIN View Post
I recently am having a very similar issue. A/C works great while moving. As soon as I stop at a light or stop sign, or just sitting, it starts blowing warmer and warmer air.

What did you find out?
I've had the compressor,condensor and a seal replaced. Problem still kept happening. Right now they are replacing the evaporator core. Problem is its under the dash. Windshield has to come out,dash out as well. To me its just replace this or that and hope it works. Car has been in the dealerships (3 of them) on and off since I bought the car. Six times total now. If it still has problems when I get it back,I'm calling a lawyer.
2011 RJT is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2013, 10:01 PM   #16
TLSTWIN
Romans10:9-13
 
TLSTWIN's Avatar
 
Drives: /\yes, this is me/\
Join Date: Nov 2008
Location: Vermilion, Ohio
Posts: 3,245
Quote:
Originally Posted by Chevrolet Customer Svc View Post
Hello TLSTWIN,

Sorry you are also having an issue with your AC. Have you had the opportunity to speak with your dealer regarding this issue? You are welcome to private message me your VIN and current mileage and I will investigate this further for you.

Reggie B.
Chevrolet Customer Care
Not yet, I am hoping to go tomorrow. I was just hoping to go in with a possible solution to point them in the right direction. Also, my car is now 4yrs old, but only 23,000 miles. one of the first 3,000 cars made. I am not sure if this is part of the 3/36 or the 5/100, so I didn't want to go in and have to pay for something I might be able to do myself.

I will let you know if I need help from you. Thank you for your offer. I think it is great what you are doing on here.

Quote:
Originally Posted by 2011 RJT View Post
I've had the compressor,condensor and a seal replaced. Problem still kept happening. Right now they are replacing the evaporator core. Problem is its under the dash. Windshield has to come out,dash out as well. To me its just replace this or that and hope it works. Car has been in the dealerships (3 of them) on and off since I bought the car. Six times total now. If it still has problems when I get it back,I'm calling a lawyer.
Part of your problem might be jumping from dealership to dealership. None of them have heard or seen the same problem.
I understand your frustration, but threats will only shut down any help they are willing to offer. Kill them with kindness, you can be firm, but no reason to be rude. I am not saying you did, just a little helpful advice.
__________________
2SS/RS 400RWHP, Hurst Shifter, Vararam Tune model,SLP Loudmouth axle back, Pedders Camaro Pace Car Kit &, EP7323, PDUSACAM2800, EP1167, ZL1 Calipers, CTS-V rotors, ZL1 Wheels, GTO clutch resevoir, Pedders Camber plates.
Back Street Performance has done a great job with ALL my Performance & Suspension mods, highly recommend them (Rich@BSP) he's in my friends list.
TLSTWIN is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2013, 12:58 PM   #17
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,510
Quote:
Originally Posted by TLSTWIN View Post
Not yet, I am hoping to go tomorrow. I was just hoping to go in with a possible solution to point them in the right direction. Also, my car is now 4yrs old, but only 23,000 miles. one of the first 3,000 cars made. I am not sure if this is part of the 3/36 or the 5/100, so I didn't want to go in and have to pay for something I might be able to do myself.

I will let you know if I need help from you. Thank you for your offer. I think it is great what you are doing on here.


Part of your problem might be jumping from dealership to dealership. None of them have heard or seen the same problem.
I understand your frustration, but threats will only shut down any help they are willing to offer. Kill them with kindness, you can be firm, but no reason to be rude. I am not saying you did, just a little helpful advice.

TLSTWIN,

It's no problem at all, I am happy to help where possible. I definitely understand you thinking in this situation. What I can do for now to help, is see what warranty you currently are still eligible for. I would need you to private message me you VIN and current mileage. You will then know a bit more of what to expect going to your visit.

Reggie B.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 07-01-2013, 10:43 AM   #18
JackGas
 
Drives: 2010 Camaro 2SS
Join Date: Jun 2013
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 2
Still have not solved this problem

Quote:
Originally Posted by TLSTWIN View Post
I recently am having a very similar issue. A/C works great while moving. As soon as I stop at a light or stop sign, or just sitting, it starts blowing warmer and warmer air.

What did you find out?
This problem still exist, I tried changing the A/C/Clutch relay, $16.00 part, but had no change to the condition, I have monitored the Engine coolant temp while driving, and on the hottest of days, it normally stays between 190-198 while moving, when I stop it creeps up to around 204 or so. Like you mentioned, it seems to be more prevalent with stops in traffic. A lot of stop and go in the city causes this to happen. Recently I was in a Four mile back-up at the tunnel on a 99 degree day, air was blowing cold when I hit the back up, but shortly started blowing hot. The jam took over an hour to clear, so sitting in that heat, even though the coolant temp never went over 206, After traffic cleared and I hit normal speeds with moving traffic the cold air never came back over the 25 mile ride home from there. It seems like the lower the amount of time I am stopped or slow moving the lower amount of time it takes for the air conditioning to turn cold again. Like someone said, in another post here, I no longer think it has anything to do with my cooling fans. I am wondering though, is there a function built in to the ECM that will disengage the A/C clutch if it gets too hot? I have not yet monitored the temperature of the engine compartment, but I really think this might have something to do with it. The same day that I sat in the four mile back-up, I parked the car in the garage for a few hours (garage temp in low 90's) after I got home, and then around 8 o'clock had to run out for dinner. When I first got in the car the a/c was still blowing hot. outside temp still in the upper 80's about ten minutes into the drive the A/C came back on blowing Ice Cold. I would really like to get this figured out. It really sucks sweating my but off in a 3 piece suit. Does anyone have the schematics for the A/C circuit so I can look at the logics that control the power provided to the A/C Clutch Relay.

Any help or suggestions anyone has, would be greatly appreciated.

JackGas
JackGas is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2013, 07:53 PM   #19
2011 RJT
 
2011 RJT's Avatar
 
Drives: 2011 RJT/RS
Join Date: Jan 2013
Location: Philly
Posts: 361
Quote:
Originally Posted by TLSTWIN View Post
Part of your problem might be jumping from dealership to dealership. None of them have heard or seen the same problem.
I understand your frustration, but threats will only shut down any help they are willing to offer. Kill them with kindness, you can be firm, but no reason to be rude. I am not saying you did, just a little helpful advice.
Well I moved so the last change was needed,unless I drive 300 miles to the dealership and back. This problem has been going on far to long. So far 2 years and counting. Ever since day 2(bought it brand new in 06/11) the AC had problems. First it was no refridgerant,then the condensor,then the compressor. Then a seal. Now the evap core! Right now this dealership has had my car for 8 days. I'm pretty sure it doesn't take that long to change the core.
2011 RJT is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2013, 08:32 PM   #20
TLSTWIN
Romans10:9-13
 
TLSTWIN's Avatar
 
Drives: /\yes, this is me/\
Join Date: Nov 2008
Location: Vermilion, Ohio
Posts: 3,245
Quote:
Originally Posted by 2011 RJT View Post
Well I moved so the last change was needed,unless I drive 300 miles to the dealership and back. This problem has been going on far to long. So far 2 years and counting. Ever since day 2(bought it brand new in 06/11) the AC had problems. First it was no refridgerant,then the condensor,then the compressor. Then a seal. Now the evap core! Right now this dealership has had my car for 8 days. I'm pretty sure it doesn't take that long to change the core.
ok, makes sense on the move...... the rest suck and makes no sense.

But I must say in GM's defense..... this is a pretty rare occasion when you look at how many cars have been sold. That doesn't make it any easier to swallow, or make it right, I really hope you get it resolved.

My car is 4yrs old as of april, I have had no issues with my car until now. it is a minor issue at this point.

I also have to find the thread about the airbag cracks in the horn and dash now..... the seam in my horn airbag is showing through. my dash is ok, but the horn shows the seam.
__________________
2SS/RS 400RWHP, Hurst Shifter, Vararam Tune model,SLP Loudmouth axle back, Pedders Camaro Pace Car Kit &, EP7323, PDUSACAM2800, EP1167, ZL1 Calipers, CTS-V rotors, ZL1 Wheels, GTO clutch resevoir, Pedders Camber plates.
Back Street Performance has done a great job with ALL my Performance & Suspension mods, highly recommend them (Rich@BSP) he's in my friends list.
TLSTWIN is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2013, 09:35 PM   #21
2011 RJT
 
2011 RJT's Avatar
 
Drives: 2011 RJT/RS
Join Date: Jan 2013
Location: Philly
Posts: 361
Well,the dealership I bought the car from sold me the car with no refidge in it. They filled it. A week later,hot air again. They had the car for a week. Said they put dye in it,couldn't find a thing. Said 70 degree air is normal for the AC to blow.
After that fiasco,took it to a different dealer. They found the problem in a 1/2 hour. Cracked weld on the condensor. Condensor replaced (took 3 days to get). A month later,warm air again. Took it back,they said compressor bad. Replaced that. (again 3 more down days). No problems due to winter,but last summer towards end of summer,back to warm. Moved and took it to new dealer. Some kind of seal. Replaced. Fine until this spring. Again another seal. Replaced. A month later,warm again. Took it in and after 5 hours,they said evap core.
Told me to bring car in Monday so they can take windshield out and dash and prep for part which was to be there Tuesday. Get a call Thursday,said they ordered wrong part. I said,you should have known that Tuesday. Well they were to overnight the part Thursday. Would be there before 10am Friday. Well,no car yet. Its now Monday. VERY,VERY trying. Feel they aren't being very honest about whats going on. Meanwhile I'm paying for insurance on a rental because the dealership won't.
Bottom line is every car will have problems. I get that. But after 2 yrs,my AC problem still isn't fixed. Not to mention the time to sit a dealership,time without car,etc. I just want the damn thing fixed and correctly,just not on the installment plan.


Quote:
Originally Posted by TLSTWIN View Post
ok, makes sense on the move...... the rest suck and makes no sense.

But I must say in GM's defense..... this is a pretty rare occasion when you look at how many cars have been sold. That doesn't make it any easier to swallow, or make it right, I really hope you get it resolved.

My car is 4yrs old as of april, I have had no issues with my car until now. it is a minor issue at this point.

I also have to find the thread about the airbag cracks in the horn and dash now..... the seam in my horn airbag is showing through. my dash is ok, but the horn shows the seam.
2011 RJT is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2013, 09:44 PM   #22
TLSTWIN
Romans10:9-13
 
TLSTWIN's Avatar
 
Drives: /\yes, this is me/\
Join Date: Nov 2008
Location: Vermilion, Ohio
Posts: 3,245
Quote:
Originally Posted by 2011 RJT View Post
Well,the dealership I bought the car from sold me the car with no refidge in it. They filled it. A week later,hot air again. They had the car for a week. Said they put dye in it,couldn't find a thing. Said 70 degree air is normal for the AC to blow.
After that fiasco,took it to a different dealer. They found the problem in a 1/2 hour. Cracked weld on the condensor. Condensor replaced (took 3 days to get). A month later,warm air again. Took it back,they said compressor bad. Replaced that. (again 3 more down days). No problems due to winter,but last summer towards end of summer,back to warm. Moved and took it to new dealer. Some kind of seal. Replaced. Fine until this spring. Again another seal. Replaced. A month later,warm again. Took it in and after 5 hours,they said evap core.
Told me to bring car in Monday so they can take windshield out and dash and prep for part which was to be there Tuesday. Get a call Thursday,said they ordered wrong part. I said,you should have known that Tuesday. Well they were to overnight the part Thursday. Would be there before 10am Friday. Well,no car yet. Its now Monday. VERY,VERY trying. Feel they aren't being very honest about whats going on. Meanwhile I'm paying for insurance on a rental because the dealership won't.
Bottom line is every car will have problems. I get that. But after 2 yrs,my AC problem still isn't fixed. Not to mention the time to sit a dealership,time without car,etc. I just want the damn thing fixed and correctly,just not on the installment plan.
Some dealers should never be allowed to sell cars. I am fortunate to deal with a good Dealership. They aren't perfect, but they do try.

I am not sure why dealerships get all worked up about warranty work. It doesn't cost them any money. GM pays for it. Now if the dealership screws it up, then they are on the hook.

I never could understand why most dealerships get all defensive on warranty issues.
__________________
2SS/RS 400RWHP, Hurst Shifter, Vararam Tune model,SLP Loudmouth axle back, Pedders Camaro Pace Car Kit &, EP7323, PDUSACAM2800, EP1167, ZL1 Calipers, CTS-V rotors, ZL1 Wheels, GTO clutch resevoir, Pedders Camber plates.
Back Street Performance has done a great job with ALL my Performance & Suspension mods, highly recommend them (Rich@BSP) he's in my friends list.
TLSTWIN is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 11:58 AM   #23
TLSTWIN
Romans10:9-13
 
TLSTWIN's Avatar
 
Drives: /\yes, this is me/\
Join Date: Nov 2008
Location: Vermilion, Ohio
Posts: 3,245
Well, they said mine was real low on refrigerant. they also put die in so we could see if it was leaking anywhere. so far so good.
__________________
2SS/RS 400RWHP, Hurst Shifter, Vararam Tune model,SLP Loudmouth axle back, Pedders Camaro Pace Car Kit &, EP7323, PDUSACAM2800, EP1167, ZL1 Calipers, CTS-V rotors, ZL1 Wheels, GTO clutch resevoir, Pedders Camber plates.
Back Street Performance has done a great job with ALL my Performance & Suspension mods, highly recommend them (Rich@BSP) he's in my friends list.
TLSTWIN is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 12:31 PM   #24
2011 RJT
 
2011 RJT's Avatar
 
Drives: 2011 RJT/RS
Join Date: Jan 2013
Location: Philly
Posts: 361
Same as mine on two different occasions. Coolant must be going somewhere. Hope they find it. Also,I'm supposed to pick up my car today after 9 days. They are waiting for the new glass to come and be installed since they broke the original glass.


Quote:
Originally Posted by TLSTWIN View Post
Well, they said mine was real low on refrigerant. they also put die in so we could see if it was leaking anywhere. so far so good.
2011 RJT is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2013, 04:12 PM   #25
2011 RJT
 
2011 RJT's Avatar
 
Drives: 2011 RJT/RS
Join Date: Jan 2013
Location: Philly
Posts: 361
Well,went by there to see what was up with my car. They said it has to sit overnight for the windshield to set up properly.
2011 RJT is offline   Reply With Quote
 
Reply

Tags
2010, a/c, air conditioning, clutch relay

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.