Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
HeadlightArmor
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-03-2013, 07:36 PM   #1
jshaf


 
jshaf's Avatar
 
Drives: 2011 Black 2SS/RS w/ IOM stripes
Join Date: Feb 2010
Location: Masontown, WV
Posts: 3,526
MRX-V70 alpine amp died

had this alpine 710W MRX-V70 die on me today, wasn't even cranking it at full volume, had it on some country station so my mom would better enjoy the ride(I drive like a maniac) and all of a sudden the front speakers go off, ran it over to the shop to have the techs give it a look and they think it is the amp. will take it in 2:30 tomorrow so they can test it. once they determine it is faulty guessing I will be getting a new one. glad I got a two year extended warrenty(had one year with the product), glad I don't have to shell out another 400
__________________
jshaf is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2013, 10:24 PM   #2
Warsteiner
 
Drives: 2012 IOM 2LT Vert
Join Date: Apr 2012
Location: Toledo, OH
Posts: 79
I have that same amp. Were there any warning signs before it went out?
Warsteiner is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 10:23 PM   #3
jshaf


 
jshaf's Avatar
 
Drives: 2011 Black 2SS/RS w/ IOM stripes
Join Date: Feb 2010
Location: Masontown, WV
Posts: 3,526
Quote:
Originally Posted by Warsteiner View Post
I have that same amp. Were there any warning signs before it went out?

none, was just driving down the road and in a second the speakers stopped pumping out sound. tech that replaced it today said he has never seen one go bad in that modal. said it was pretty rare. luckily I had an extended warrentee. got my monies worth at least!
__________________
jshaf is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 10:53 PM   #4
camarograna2
Car Enthusiast
 
camarograna2's Avatar
 
Drives: 2010 Rally Yellow Camaro 2SS A/T
Join Date: Dec 2010
Location: Keller, Texas
Posts: 737
Send a message via MSN to camarograna2
Quote:
Originally Posted by jshaf View Post
none, was just driving down the road and in a second the speakers stopped pumping out sound. tech that replaced it today said he has never seen one go bad in that modal. said it was pretty rare. luckily I had an extended warrentee. got my monies worth at least!
Sorry to hear that. Electronics will break so that's why it's always good to take it to shops hat give u good warranty or buy authorized for the manufacturing warranty.
__________________
2010 Rally Yellow 2SS/RS
Performance Upgrades: Custom Flowmaster X system Exhaust Audio Upgrades: Too much to write down. Visit http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=206016
camarograna2 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.