Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
River City Camaro Customs
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Suspension / Brakes / Chassis

Suspension / Brakes / Chassis All suspension, brakes and chassis discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-27-2013, 07:28 PM   #1
13BlackCamaroSS
 
13BlackCamaroSS's Avatar
 
Drives: 2013 Black Camaro SS
Join Date: May 2013
Location: Indiana
Posts: 294
Help - Eibach lowering spring pictures

Does anybody have pictures of the front set of eibach springs from under the hood (engine bay) of the cover and screw that tightens up the strut.

I just installed mine and there is a small gap now as if the cover doesn't sit flush on the car now. Everything is tight and looks good, also while driving there is no movement under the hood (no play) and no rubbing or clunking while driving so everything seems correct. Just wondering about the look of that to see if something might be wrong. Feel free to post any pics you may have of that or pm me if you'd prefer. Thanks
__________________
Race what you brung, Hope you brung enough

Mods: Red Bowties, Oracle Interior, Trunk & Licence Plate package, Oracle LED Footwell Kit, Oracle Tinted SMD Sidemarkers, Oracle RGB Mailslot Scanner, Eibach Lowering Springs, Black Weather Tech Mats, Magnaflow Comp Series Axel-Back Exhaust, Tint, Black CAI Intake, Camaro Lighted Doorsills

Future Mods: Headers, Exhaust, Oracle 2 Color Halos and Fogs, BMR 4 point Strut Tower Brace, BMR Sway Bars
13BlackCamaroSS is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2013, 07:32 PM   #2
Lombardi
 
Lombardi's Avatar
 
Drives: 2010 ABM Camaro 1LT
Join Date: Jun 2012
Location: Waterbury
Posts: 624
Quote:
Originally Posted by 13BlackCamaroSS View Post
Does anybody have pictures of the front set of eibach springs from under the hood (engine bay) of the cover and screw that tightens up the strut.

I just installed mine and there is a small gap now as if the cover doesn't sit flush on the car now. Everything is tight and looks good, also while driving there is no movement under the hood (no play) and no rubbing or clunking while driving so everything seems correct. Just wondering about the look of that to see if something might be wrong. Feel free to post any pics you may have of that or pm me if you'd prefer. Thanks
Theres a gap between the black top hat and the strut tower under the hood as well so Im prettu sure its normal

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk 2
Lombardi is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2013, 07:58 PM   #3
13BlackCamaroSS
 
13BlackCamaroSS's Avatar
 
Drives: 2013 Black Camaro SS
Join Date: May 2013
Location: Indiana
Posts: 294
Thanks. Wasn't sure as the stocks are flat or flush with the car so I double and triple checked but I don't see a way for it to be flush now. Thanks again
__________________
Race what you brung, Hope you brung enough

Mods: Red Bowties, Oracle Interior, Trunk & Licence Plate package, Oracle LED Footwell Kit, Oracle Tinted SMD Sidemarkers, Oracle RGB Mailslot Scanner, Eibach Lowering Springs, Black Weather Tech Mats, Magnaflow Comp Series Axel-Back Exhaust, Tint, Black CAI Intake, Camaro Lighted Doorsills

Future Mods: Headers, Exhaust, Oracle 2 Color Halos and Fogs, BMR 4 point Strut Tower Brace, BMR Sway Bars
13BlackCamaroSS is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.