Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Cold Air Inductions
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro DIY & HOW-TO instructions & discussions

Camaro DIY & HOW-TO instructions & discussions All DIY projects & discussions

Reply
 
Thread Tools
Old 10-20-2013, 04:38 PM   #26
SnowyCamaro
 
SnowyCamaro's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1LT / RS
Join Date: Apr 2013
Location: Ontario, Canada
Posts: 259
Quote:
Originally Posted by AUS10BMX View Post
They are the original sensors, I just accidentally reset them. They work fine.

The main thing I noticed was after hitting relearn, the front left signal does not illuminate.
I know old thread but...


I'm having the exact same problems right now, can't get the computer to recognize the sensors. Just installed my snows with brand new sensors installed on the aftermarket rims I have for the snows and can't get them to work, tried the air bleed process a few times now.
__________________
SnowyCamaro is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2013, 11:07 AM   #27
13lstuner

 
13lstuner's Avatar
 
Drives: 2013 2LS BLK
Join Date: Oct 2013
Location: North Alabama
Posts: 1,472
So how would I have to reset aftermarket sensors?
__________________
13lstuner is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2013, 11:17 AM   #28
wadew2lt
U.S. Army Veteran
 
wadew2lt's Avatar
 
Drives: 2LT/RS SGM M6 Polished 20's
Join Date: Mar 2011
Location: Bloomsburg, PA
Posts: 823
Quote:
Originally Posted by patrickt View Post
it is but far to many people never read thiers lol

Yes, it is...just not explained to this level of detail!

Thanks, patrickt.
__________________
wadew2lt is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2013, 11:24 AM   #29
midnighter
Account Suspended
 
Drives: nothing
Join Date: Nov 2010
Location: a hole
Posts: 21,173
Thanks, I am going to be needing this.
midnighter is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2013, 05:10 PM   #30
crit719
 
Drives: 2013 2ss
Join Date: Mar 2011
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 304
any reason why 2010 sensors would not read on a 2013? I even took it to a dealer and they couldn't set them
crit719 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tire Pressure Monitoring Trouble recontango Wheels and Tires Talk Sponsored by The Tire Rack 16 12-04-2011 08:15 AM
Tire Pressure Questions nalinc23 Wheels and Tires Talk Sponsored by The Tire Rack 21 09-15-2010 01:18 PM
Tire pressure monitor CEL after tire change B.Buster Wheels and Tires Talk Sponsored by The Tire Rack 6 04-01-2010 08:45 PM
Tire Pressure Monitoring Dentyneice Wheels and Tires Talk Sponsored by The Tire Rack 8 08-14-2009 06:42 AM
I think i'm done waiting. pinkcamaro10 Off-topic Discussions 332 05-13-2009 04:56 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.