Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Apex Paul
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions


Reply
 
Thread Tools
Old 02-12-2014, 11:59 AM   #99
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2011 2SS M6 Synergy Green
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 1,135
Still not working on my Android, working okay on my iPad. This is so frustrating!


Sent from my iPad using Tapatalk HD
__________________

480 rwhp ERL 416 ci with JDP Stage II Big Bore Cam
JDP tune, CAI intake, Dynatech LT headers, hi-flow cats
VMAX CNC Ported TB. GMPP Z/28 suspension package
Prothane sub-frame bushings.
Retro69 is online now   Reply With Quote
Old 02-13-2014, 05:26 PM   #100
Green Machine
Always Workin
 
Green Machine's Avatar
 
Drives: 2014 1SS 1LE
Join Date: Aug 2013
Location: Boardman, OH
Posts: 1,303
I'm having issues as well just with this site. I noticed that when tapatalk doesn't load I also cannot get the forum to load on my phone's browser either.

Sent from somewhere on the road.
__________________
Green Machine is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2014, 06:06 PM   #101
Firefighter


 
Firefighter's Avatar
 
Drives: Black '13 2SS/RS/1LE w/NPP/NAV
Join Date: Oct 2012
Location: Tampa by way of Miami...
Posts: 4,171
I've come to the conclusion that anywhere other than on my houses WiFi Camaro5 won't work on Tapatalk. I wonder what the issue is but all my other forums I go to work fine.

Maybe it's just a simple setting on Camaro5's end?

It's pretty damned annoying though.
__________________
Firefighter is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2014, 06:19 PM   #102
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,132
I never have any luck on Tapatalk when I'm using WiFi. Data works fine though.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2014, 05:11 AM   #103
redleader
redleader
 
redleader's Avatar
 
Drives: 2010 V6 3.6L Auto 1LT
Join Date: Mar 2012
Location: UK
Posts: 2,062
Send a message via MSN to redleader
I have 4 broadband connections in my home office:

WIFI - BT = no
WIFI - VIRGIN BUSINESS = yes
WIFI - TALKTALK = sometimes
WIFI - SKY = no

3G - EE = sometimes
4G - EE = yes

3G - O2 = sometimes

So, it's DNS issues ??


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
redleader is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2014, 10:37 PM   #104
Slapshot
 
Slapshot's Avatar
 
Drives: 2010 2SS
Join Date: Apr 2013
Location: Rochester Hills
Posts: 158
Is anyone working on this, or are we just talking to ourselves?

This is getting a bit old.
Slapshot is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 07:06 AM   #105
swizlstik

 
swizlstik's Avatar
 
Drives: 2013 ZL1 Blue Ray Metallic
Join Date: Nov 2011
Location: Lexington, SC
Posts: 1,910
Quote:
Originally Posted by Slapshot View Post
Is anyone working on this, or are we just talking to ourselves?

This is getting a bit old.

__________________
swizlstik is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 08:10 AM   #106
champ22
 
champ22's Avatar
 
Drives: 2014 Chevy Camaro 1SS 1LE
Join Date: Mar 2011
Location: Columbus, OH
Posts: 84
I have the tapatalk pro version and haven't had any problems for a while.
champ22 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 11:15 AM   #107
redleader
redleader
 
redleader's Avatar
 
Drives: 2010 V6 3.6L Auto 1LT
Join Date: Mar 2012
Location: UK
Posts: 2,062
Send a message via MSN to redleader
... and discovered it Floods the local WIFI knocking other Mobile devices off ...
Quit the App and other devices can get back on WIFI
__________________
redleader is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 11:36 AM   #108
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2011 2SS M6 Synergy Green
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 1,135
Quote:
Originally Posted by Slapshot View Post
Is anyone working on this, or are we just talking to ourselves?

This is getting a bit old.
I think we're all alone on this. I PM'ed one of the moderators asking for some help and got no reply.


Sent from my iPad using Tapatalk HD
__________________

480 rwhp ERL 416 ci with JDP Stage II Big Bore Cam
JDP tune, CAI intake, Dynatech LT headers, hi-flow cats
VMAX CNC Ported TB. GMPP Z/28 suspension package
Prothane sub-frame bushings.
Retro69 is online now   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 10:47 PM   #109
rebelyell22


 
rebelyell22's Avatar
 
Drives: 2011 SIM 2SS/RS LS3
Join Date: Sep 2013
Location: Tupelo, MS
Posts: 4,499
We need an app. It would solve all these issues. JK-Forum has one
__________________
2011 2SS/RS built 8/24/10
rebelyell22 is online now   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 11:41 PM   #110
Slapshot
 
Slapshot's Avatar
 
Drives: 2010 2SS
Join Date: Apr 2013
Location: Rochester Hills
Posts: 158
I give up. I'll just bow out of this forum for the time being. I can't access it through the browser on my phone either. PC only at this point, there's plenty of other forums that work just fine.
Slapshot is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2014, 06:26 AM   #111
nyrfan
Let's go Rangers!
 
nyrfan's Avatar
 
Drives: 13' AGM 2SS/RS L99
Join Date: Jun 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 10,695
Tapatalk issues...

This issue is somewhere within C5, I'm sure of it as all other sites work for me. C5 is losing hits daily because of this, why then would not work to resolve this is beyond me.


Sent from my AGM, 2SS/RS
__________________
Soprano 4/1/00-6/14/11, Gone but NEVER forgotten!
FSP tuned: 377/389
nyrfan is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2014, 07:16 PM   #112
45thCamaro


 
45thCamaro's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro 45th Anniversary RS
Join Date: Nov 2012
Location: New York
Posts: 2,308
Yeah still having the issue as well. I'll only check it when I am home and remember I guess. Stinks bc I like to sit in my car before work and browse the latest.
45thCamaro is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.