Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Dyno Max
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions

Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions From and for the site staff.

Reply
 
Thread Tools
Old 02-13-2014, 07:06 PM   #101
Firefighter


 
Firefighter's Avatar
 
Drives: Black '13 2SS/RS/1LE w/NPP/NAV
Join Date: Oct 2012
Location: Tampa by way of Miami...
Posts: 2,693
I've come to the conclusion that anywhere other than on my houses WiFi Camaro5 won't work on Tapatalk. I wonder what the issue is but all my other forums I go to work fine.

Maybe it's just a simple setting on Camaro5's end?

It's pretty damned annoying though.
__________________
Firefighter is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2014, 07:19 PM   #102
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,675
I never have any luck on Tapatalk when I'm using WiFi. Data works fine though.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2014, 06:11 AM   #103
redleader
redleader
 
redleader's Avatar
 
Drives: 2010 V6 3.6L Auto 1LT
Join Date: Mar 2012
Location: UK
Posts: 1,755
Send a message via MSN to redleader
I have 4 broadband connections in my home office:

WIFI - BT = no
WIFI - VIRGIN BUSINESS = yes
WIFI - TALKTALK = sometimes
WIFI - SKY = no

3G - EE = sometimes
4G - EE = yes

3G - O2 = sometimes

So, it's DNS issues ??


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
redleader is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2014, 11:37 PM   #104
Slapshot
 
Slapshot's Avatar
 
Drives: 2010 2SS
Join Date: Apr 2013
Location: Dearborn
Posts: 155
Is anyone working on this, or are we just talking to ourselves?

This is getting a bit old.
Slapshot is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 08:06 AM   #105
swizlstik

 
swizlstik's Avatar
 
Drives: 2013 ZL1 Blue Ray Metallic
Join Date: Nov 2011
Location: Lexington, SC
Posts: 1,904
Quote:
Originally Posted by Slapshot View Post
Is anyone working on this, or are we just talking to ourselves?

This is getting a bit old.

__________________
swizlstik is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 09:10 AM   #106
champ22
 
champ22's Avatar
 
Drives: 2014 Chevy Camaro 1SS 1LE
Join Date: Mar 2011
Location: Columbus, OH
Posts: 84
I have the tapatalk pro version and haven't had any problems for a while.
champ22 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 12:15 PM   #107
redleader
redleader
 
redleader's Avatar
 
Drives: 2010 V6 3.6L Auto 1LT
Join Date: Mar 2012
Location: UK
Posts: 1,755
Send a message via MSN to redleader
... and discovered it Floods the local WIFI knocking other Mobile devices off ...
Quit the App and other devices can get back on WIFI
__________________
redleader is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 12:36 PM   #108
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2011 2SS M6 Synergy Green
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 755
Quote:
Originally Posted by Slapshot View Post
Is anyone working on this, or are we just talking to ourselves?

This is getting a bit old.
I think we're all alone on this. I PM'ed one of the moderators asking for some help and got no reply.


Sent from my iPad using Tapatalk HD
__________________

New Powerplant In Development - Details Forthcoming
CAI intake, Rotofab washer bottle
Dynatech 1 7/8" long tube headers, hi-flow cats
VMAX CNC Ported TB. Pfadt Performance Kit - Stage 2 ZL-Spec
Ideal Garage clutch master cylinder with remote reservoir
Retro69 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 11:47 PM   #109
rebelyell22

 
rebelyell22's Avatar
 
Drives: 2011 SIM 2SS/RS LS3
Join Date: Sep 2013
Location: Tupelo, MS
Posts: 1,597
We need an app. It would solve all these issues. JK-Forum has one
__________________
2011 2SS/RS built 8/24/10
rebelyell22 is online now   Reply With Quote
Old 02-19-2014, 12:41 AM   #110
Slapshot
 
Slapshot's Avatar
 
Drives: 2010 2SS
Join Date: Apr 2013
Location: Dearborn
Posts: 155
I give up. I'll just bow out of this forum for the time being. I can't access it through the browser on my phone either. PC only at this point, there's plenty of other forums that work just fine.
Slapshot is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2014, 07:26 AM   #111
nyrfan
Let's go Rangers!
 
nyrfan's Avatar
 
Drives: 13' AGM 2SS/RS L99
Join Date: Jun 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 9,855
Tapatalk issues...

This issue is somewhere within C5, I'm sure of it as all other sites work for me. C5 is losing hits daily because of this, why then would not work to resolve this is beyond me.


Sent from my AGM, 2SS/RS
__________________
Soprano 4/1/00-6/14/11, Gone but NEVER forgotten!
FSP tuned: 377/389
nyrfan is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2014, 08:16 PM   #112
45thCamaro

 
45thCamaro's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro 45th Anniversary RS
Join Date: Nov 2012
Location: New York
Posts: 1,994
Yeah still having the issue as well. I'll only check it when I am home and remember I guess. Stinks bc I like to sit in my car before work and browse the latest.
45thCamaro is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2014, 08:02 AM   #113
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,675
Quote:
Originally Posted by 45thCamaro View Post
Yeah still having the issue as well. I'll only check it when I am home and remember I guess. Stinks bc I like to sit in my car before work and browse the latest.

One solution could be to take the android app, part it out and see what would be needed to make it work for iPhones
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2014, 08:16 AM   #114
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,675
I'm also running into the issue where I can't open hyperlinks. Just takes me to a tapatalk 404 page.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2014, 09:51 AM   #115
Firefighter


 
Firefighter's Avatar
 
Drives: Black '13 2SS/RS/1LE w/NPP/NAV
Join Date: Oct 2012
Location: Tampa by way of Miami...
Posts: 2,693
IDK what the issue is. The only place Tapatalk works is on my home network.

I have the Pro Version when I first downloaded the upgraded app it worked everywhere.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk
__________________
Firefighter is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2014, 08:08 PM   #116
911medic

 
911medic's Avatar
 
Drives: 2012 SIM 2LT/1970 Camaro
Join Date: Nov 2012
Location: Near Minneapolis, MN
Posts: 1,548
Quote:
Originally Posted by The Stig View Post
One solution could be to take the android app, part it out and see what would be needed to make it work for iPhones
Why? The Android version doesn't work right either.
__________________
All bleeding stops eventually -- 2012 2LT Auto w/sunroof -- My journal thread
Roto-Fab Intake & W/W Relocate Kit -- ADM Race Scoop -- Dynomax VT Axle-Back Exhaust -- Vitesse Throttle Controller
RX Catch Can -- Drake Bowtie Delete -- JacFab Radio Face Cover -- LED Fog Lights -- LED Dome/Trunk/Plate Lights
Wishlist: VMax Ported TB -- Dash ABL -- Footwell/Cupholder/Door Pull/Homelink Button Lighting
911medic is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2014, 08:30 AM   #117
ToddB

 
Drives: 2011 2SS Convertible Supercharged
Join Date: Nov 2010
Location: WI Cert Welder Navy NSSN
Posts: 938
Mine not working also.:(
__________________
2011 Camaro SS, LS3,Whipple SC, CAI intake, ARH 2" Headers, Corsa exhaust, ZL1 fuel pump with ADM FPCM ,ID850, BMR suspension upgrades,Tune by JRE LS9 Cam
ToddB is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2014, 09:12 AM   #118
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2011 2SS M6 Synergy Green
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 755
Well I just posted this up to the Webmaster. We'll see what happens...

There are a bunch of forum members that have been having problems accessing the forums using TapaTalk. This has been going on for several months now. The only forum that anyone reports having a problem with is camaro5.com I personally have never had a problem with any of the other forums that I frequent, only camaro5.

You can read up on the problems we've been having here: http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=333188

Can we get someone to help get this resolved?

Thanks.
Perry

__________________

New Powerplant In Development - Details Forthcoming
CAI intake, Rotofab washer bottle
Dynatech 1 7/8" long tube headers, hi-flow cats
VMAX CNC Ported TB. Pfadt Performance Kit - Stage 2 ZL-Spec
Ideal Garage clutch master cylinder with remote reservoir
Retro69 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 03:16 PM   #119
Highland Ranger
 
Highland Ranger's Avatar
 
Drives: 2014 CRT Convertible ZL1
Join Date: Nov 2013
Location: NW NJ
Posts: 319
Basically works OK when mobile device on wireless. When using cellular, its a crap shoot.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Highland Ranger is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 04:06 PM   #120
Firefighter


 
Firefighter's Avatar
 
Drives: Black '13 2SS/RS/1LE w/NPP/NAV
Join Date: Oct 2012
Location: Tampa by way of Miami...
Posts: 2,693
I've been all around this past week or so...

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk
__________________
Firefighter is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 04:56 PM   #121
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,675
Quote:
Originally Posted by Firefighter View Post
I've been all around this past week or so...

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk

It's not any better.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 05:12 PM   #122
Firefighter


 
Firefighter's Avatar
 
Drives: Black '13 2SS/RS/1LE w/NPP/NAV
Join Date: Oct 2012
Location: Tampa by way of Miami...
Posts: 2,693
Quote:
Originally Posted by The Stig View Post
It's not any better.

Damn I messed up that post I meant to say it's been OK all around this past week or so...

I honestly don't get why it's messed up it seems so random. I thought I figured out a pattern but then it went off the deep end. Every time I log on I figure it probably wont work...
__________________
Firefighter is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 05:19 PM   #123
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,675
I know what you mean. Take today for example, I can only access the forum on 4G. Both LTE and WiFi give me errors in Tapatalk.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 05:56 PM   #124
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2011 2SS M6 Synergy Green
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 755
Quote:
Originally Posted by Retro69 View Post
Well I just posted this up to the Webmaster. We'll see what happens...

There are a bunch of forum members that have been having problems accessing the forums using TapaTalk. This has been going on for several months now. The only forum that anyone reports having a problem with is camaro5.com I personally have never had a problem with any of the other forums that I frequent, only camaro5.

You can read up on the problems we've been having here: http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=333188

Can we get someone to help get this resolved?

Thanks.
Perry

No reply from Mr Webmaster as of yet
__________________

New Powerplant In Development - Details Forthcoming
CAI intake, Rotofab washer bottle
Dynatech 1 7/8" long tube headers, hi-flow cats
VMAX CNC Ported TB. Pfadt Performance Kit - Stage 2 ZL-Spec
Ideal Garage clutch master cylinder with remote reservoir
Retro69 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 06:27 PM   #125
kjkjr27
COTW 9/16/13
 
kjkjr27's Avatar
 
Drives: 2011 2LT/RS Camaro IOM
Join Date: Jan 2012
Location: Syracuse
Posts: 9,682
I love how it only works when i have access to a computer, doesn't that defeat the whole purpose of having the app on the phone
__________________
kjkjr27 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.