Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Vitesse Motorsports
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Other Generations > 3rd Generation Camaros

3rd Generation Camaros 1982-1992 Camaros

Reply
 
Thread Tools
Old 04-16-2014, 07:54 PM   #1
3rdGenV6
 
Drives: 01 Lincoln LS V8
Join Date: Apr 2014
Location: Louisiana
Posts: 4
Engine poblems 85 v6

So im picking up an 85 camaro the guy says he drives for about ten miles the engine light comes on and the car shuts off he thinks it might be a sensor i just want another opinion or maybe someone else has had this problem, Thanks in advance
3rdGenV6 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2014, 09:51 PM   #2
gpskinzhut
 
gpskinzhut's Avatar
 
Drives: 87 IROC-Z, 2010 2LT
Join Date: Aug 2011
Location: East TN
Posts: 232
Need to find out what the trouble code is. Should be stored, can stop by any parts store and have them read it. Once you have that, can start troubleshooting. Could be any number of things.
__________________

2010 2LT/RS: Eibach sport kit, ZL1 bumper, grill, rockers, spoiler, SLP Powerflo axle back, Elite Engineering CC, C.A.I. intake, VMAX TB, ZL1 20x10 replicas, 275/40's all around
1987 IROC-Z: 305 TPI, World Class T5 5-speed, G92 perf option, T-tops, weekend toy
gpskinzhut is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.