Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
River City Camaro Customs
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 04-14-2014, 03:34 PM   #26
45thAnniversary2SS


 
45thAnniversary2SS's Avatar
 
Drives: 2012 45th Anniversary 2SS LS3
Join Date: Feb 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 2,325
Try throwing it against a wall and taking a piss on it. Worked for me! The remote may not work anymore, but the frustration will be gone. Night Owl upgrade..
__________________
45thAnniversary2SS is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2014, 05:55 PM   #27
UF4LIFE102SS
Treasure Coast Camaro 5
 
UF4LIFE102SS's Avatar
 
Drives: 2010 2 SS
Join Date: Nov 2010
Location: Vero Beach, FL.
Posts: 3,560
Quote:
Originally Posted by 45thAnniversary2SS View Post
Try throwing it against a wall and taking a piss on it. Worked for me! The remote may not work anymore, but the frustration will be gone. Night Owl upgrade..
Yeah was hoping JDP would respond. I have been looking at the Night Owl.
__________________
UF4LIFE102SS is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2014, 06:27 PM   #28
45thAnniversary2SS


 
45thAnniversary2SS's Avatar
 
Drives: 2012 45th Anniversary 2SS LS3
Join Date: Feb 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 2,325
Quote:
Originally Posted by UF4LIFE102SS View Post
Yeah was hoping JDP would respond. I have been looking at the Night Owl.
They were great working with me getting both my remote and control module replaced, but they just started acting up again a few months later. First colors mismatched, then they started flashing at random times, and then both..

They look great and I get a lot of compliments, but sure would be nice to avoid all the headaches they cause. Red works right now (only color without issues) and I just switch them on when I want, but I don't dare mess with the remote anymore at this point. Doing the NightOwl upgrade myself soon.

A white to match my fogs would be awesome and I've heard with the NO kit you can choose any color (as well as shade of color) you'd like.
__________________
45thAnniversary2SS is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2014, 01:26 PM   #29
rjdapilmoto
DAP-ONE [COTW - 12/23/13]
 
rjdapilmoto's Avatar
 
Drives: 2010 - 2SS/RS IOM
Join Date: Jul 2009
Location: San Antonio, TX
Posts: 2,926
I FINALLY got the control module pulled off of the car this morning and have sent an email to Jeremy to get it shipped back to JDP for repairs. I miss my light show on the car!!
rjdapilmoto is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2014, 10:32 PM   #30
rjdapilmoto
DAP-ONE [COTW - 12/23/13]
 
rjdapilmoto's Avatar
 
Drives: 2010 - 2SS/RS IOM
Join Date: Jul 2009
Location: San Antonio, TX
Posts: 2,926
Control Module was shipped back to JDP this afternoon.
rjdapilmoto is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 09:31 PM   #31
rjdapilmoto
DAP-ONE [COTW - 12/23/13]
 
rjdapilmoto's Avatar
 
Drives: 2010 - 2SS/RS IOM
Join Date: Jul 2009
Location: San Antonio, TX
Posts: 2,926
JDP will be replacing the mother board in the control module and will be doing some testing these next few days.
rjdapilmoto is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2014, 07:44 PM   #32
rjdapilmoto
DAP-ONE [COTW - 12/23/13]
 
rjdapilmoto's Avatar
 
Drives: 2010 - 2SS/RS IOM
Join Date: Jul 2009
Location: San Antonio, TX
Posts: 2,926
Quote:
Originally Posted by 45thAnniversary2SS View Post
They were great working with me getting both my remote and control module replaced, but they just started acting up again a few months later. First colors mismatched, then they started flashing at random times, and then both..

They look great and I get a lot of compliments, but sure would be nice to avoid all the headaches they cause. Red works right now (only color without issues) and I just switch them on when I want, but I don't dare mess with the remote anymore at this point. Doing the NightOwl upgrade myself soon.

A white to match my fogs would be awesome and I've heard with the NO kit you can choose any color (as well as shade of color) you'd like.
The control module was re-installed this morning. Halos are back on again, but now I'm seeing the color mismatch similar to yours. Red works fine, Green left halo flickers, nothing at all on Blue, White comes up with a left Red halo and Green right halo. I spoke with Jeremy this morning and am having a new set of LED's shipped this week. It'll be a pain to get those switched into the headlight casing, but I want my lights working again!
rjdapilmoto is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2014, 07:51 PM   #33
45thAnniversary2SS


 
45thAnniversary2SS's Avatar
 
Drives: 2012 45th Anniversary 2SS LS3
Join Date: Feb 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 2,325
Quote:
Originally Posted by rjdapilmoto View Post
The control module was re-installed this morning. Halos are back on again, but now I'm seeing the color mismatch similar to yours. Red works fine, Green left halo flickers, nothing at all on Blue, White comes up with a left Red halo and Green right halo. I spoke with Jeremy this morning and am having a new set of LED's shipped this week. It'll be a pain to get those switched into the headlight casing, but I want my lights working again!
Yea I can't help you there. I just use red and only turn them on at cruise ins or something.

Been waiting to see if there are any issues with night owl kit, but they seem to be solid. Gonna go ahead and pay for the upgrade soon.
__________________
45thAnniversary2SS is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2014, 06:59 PM   #34
rjdapilmoto
DAP-ONE [COTW - 12/23/13]
 
rjdapilmoto's Avatar
 
Drives: 2010 - 2SS/RS IOM
Join Date: Jul 2009
Location: San Antonio, TX
Posts: 2,926
JDP sent me new LED's. I'll be getting them installed this Friday.
rjdapilmoto is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2014, 09:38 PM   #35
rjdapilmoto
DAP-ONE [COTW - 12/23/13]
 
rjdapilmoto's Avatar
 
Drives: 2010 - 2SS/RS IOM
Join Date: Jul 2009
Location: San Antonio, TX
Posts: 2,926
My JDP Halos and Grille / Undercarriage Lights are working again!! Peace Out!!
Attached Images
    
rjdapilmoto is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2014, 10:05 PM   #36
rjdapilmoto
DAP-ONE [COTW - 12/23/13]
 
rjdapilmoto's Avatar
 
Drives: 2010 - 2SS/RS IOM
Join Date: Jul 2009
Location: San Antonio, TX
Posts: 2,926
I have unsubscribed from my Thread here, since I have the Kit working again....FINALLY!! It's been nice to see heads turn again when they see the lights on the car. If you need to reach me concerning any questions about this, send me a PM.
rjdapilmoto is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.