Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JDP Motorsports
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons


Reply
 
Thread Tools
Old 08-15-2014, 09:54 PM   #35
SSbrian
 
SSbrian's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS
Join Date: Mar 2014
Location: Delmar, MD
Posts: 51
Just wondering how's the cam going for you now that its been a few months. I've been email with Bill at Race Proven, got me thinking I'm going to be going with this same one.
SSbrian is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2014, 08:52 AM   #36
canecorso69

 
canecorso69's Avatar
 
Drives: 2008 CTS4, 2010 ZX14, 2013 1LE
Join Date: Jul 2013
Location: Dover, DE; Mayfield, NY
Posts: 1,141
Quote:
Originally Posted by SSbrian View Post
Just wondering how's the cam going for you now that its been a few months. I've been email with Bill at Race Proven, got me thinking I'm going to be going with this same one.
We've put about 1500 miles on it so far with zero issues. A little surging at low rpm low speed but it's not overwhelming. Stuck in bumper to bumper beach traffic for a couple hours and it was a non event. Extremely pleased
__________________
TSP headers, cat delete, x-pipe, atak, RPM custom cam and tune, Phfadt 1.25 springs, CAI, JL audio sub/amp, ZL1 side rockers, ZL1 spoiler, COPO hood
canecorso69 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.