Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Hines Performance (HPE)
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions

5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions General 5th generation Camaro topics not covered by other subforums.

Reply
 
Thread Tools
Old 11-19-2013, 06:43 PM   #51
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,618
Quote:
Originally Posted by Wilsonation View Post
Thanks! Got it all straightened out myself though. But maybe you could open a case with GM to look into why the machine is missing or placing weak welds on the driver side exhaust pipe, where the clamp snaps over the stud. The stud came loose on mind and rattled, with only 50 miles on the car. I came on here to find that this is a common problem.

P.S. I did PM you.
Thanks,

I've also responded to your PM. I will also document your feedback for review in our system. Thanks so much for your reply!

William R.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2013, 12:38 PM   #52
theitalianflip
 
theitalianflip's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 1le Summit White
Join Date: Nov 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 58
Quote:
Originally Posted by Wilsonation View Post
I noticed that on mine too, but this is a separate noise. I didn't mention the transmission noise because after doing some reading on here it seems to be normal. At least that's what all of the service departments are telling customers.
Im getting a rattle, but not like the one in the video. Mine seems to be coming from the transmission when i let the clutch out. It kind of sounds like a small grinding/crispy sound (not very loud, but it bothers the heck out of me.) I went to the dealer and they are claiming its normal, but I drove another 1le and a 2ss and it didn't have the sound. Any ideas or anyone else seen this?

'14 2ss 1LE summit white
theitalianflip is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2013, 12:32 AM   #53
Wilsonation
 
Wilsonation's Avatar
 
Drives: 2014 1SS 1LE
Join Date: Sep 2013
Location: Jeannette, PA
Posts: 466
Quote:
Originally Posted by theitalianflip View Post
Im getting a rattle, but not like the one in the video. Mine seems to be coming from the transmission when i let the clutch out. It kind of sounds like a small grinding/crispy sound (not very loud, but it bothers the heck out of me.) I went to the dealer and they are claiming its normal, but I drove another 1le and a 2ss and it didn't have the sound. Any ideas or anyone else seen this?

'14 2ss 1LE summit white
Yeah. The noise in the video was a piece in the exhaust that was loose. I too have clutch noise. Almost like a bearing doesn't have enough grease. But from what I have read on here it's "normal" for these cars. Don't get me wrong, I still don't think it's okay, and will probably show itself more later on down the road, but it is common, aka "normal"
__________________
2014 1SS 1LE:
10/9/13 Ordered
10/16/13 Queued
10/28/13 TPW
11/2/13 Built and Bayed
11/7/13 Shipped
11/14/13 Brought home!
Wilsonation is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2013, 12:42 AM   #54
Hellfighter

 
Hellfighter's Avatar
 
Drives: 2013 Black ZL1
Join Date: Mar 2011
Location: Sugar Land/Texas
Posts: 1,744
Black the best, no matter what they say, when it's spotless <3. Congrats on the badass club .
__________________
Hellfighter is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2013, 12:44 AM   #55
xVengeancex28


 
xVengeancex28's Avatar
 
Drives: 2010 IOM 2SS/RS
Join Date: May 2010
Location: Central NJ
Posts: 10,532
looks awesome!
__________________
Click Sig For Graphics Page On Facebook
xVengeancex28 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2013, 09:58 AM   #56
theitalianflip
 
theitalianflip's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 1le Summit White
Join Date: Nov 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 58
[QUOTE=Wilsonation;7240410]Yeah. The noise in the video was a piece in the exhaust that was loose. I too have clutch noise. Almost like a bearing doesn't have enough grease. But from what I have read on here it's "normal" for these cars. Don't get me wrong, I still don't think it's okay, and will probably show itself more later on down the road, but it is common, aka "normal"[/QUOTE

It sucks that this is so called "normal" I'm actually hoping it gets worse so I can have GM fix it. It's very annoying and embarrassing coming from a $40k car that's brand new.
__________________
Pete

2014 2SS 1LE summit white
theitalianflip is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.