Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
sjm autoprod
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Cosmetics and Lighting Modification Discussions


Reply
 
Thread Tools
Old 08-22-2017, 07:40 PM   #57
sjmautoprod


 
sjmautoprod's Avatar
 
Drives: '10 1LT
Join Date: Apr 2011
Location: Chicago Suburbs
Posts: 2,194
That sounds like the green wire came loose from the chip inside. A new LED should fix that.
sjmautoprod is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2017, 06:22 PM   #58
GVA 45TH 2SS
KNGTFALL
 
GVA 45TH 2SS's Avatar
 
Drives: 2012 2SS 45th edition
Join Date: Aug 2012
Location: (Near) Charlotte, NC
Posts: 1,536
I was thinking the same thing. Especially if he is running white normally.
Losing green briefly would be light purple while completely losing the green LED would be a darker purple.
GVA 45TH 2SS is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2017, 02:53 PM   #59
fonegod
 
fonegod's Avatar
 
Drives: 2012 ZL1 and 2013 ZL1 Vert
Join Date: Jul 2011
Location: Tulsa
Posts: 17
night owl LED

so my NightOwl system has worked flawlessly for 3 years.. now the LEDs are starting to flicker on certain colors... Do I need new LEDs? Or a new controller?
fonegod is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2017, 02:57 PM   #60
fonegod
 
fonegod's Avatar
 
Drives: 2012 ZL1 and 2013 ZL1 Vert
Join Date: Jul 2011
Location: Tulsa
Posts: 17
So my system worked great for 3 years.. now the LEDs flicker on certain colors. do I need to look for new LEDs, or is the controller going bad?
fonegod is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2017, 09:38 AM   #61
sjmautoprod


 
sjmautoprod's Avatar
 
Drives: '10 1LT
Join Date: Apr 2011
Location: Chicago Suburbs
Posts: 2,194
Halos or something else? Which colors?
sjmautoprod is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2017, 06:16 AM   #62
Niceun
 
Niceun's Avatar
 
Drives: 2012 45th edition RS 2LT
Join Date: Jul 2014
Location: Chattanooga,TN
Posts: 142
Quote:
Originally Posted by sjmautoprod View Post
That sounds like the green wire came loose from the chip inside. A new LED should fix that.
So is that something you can provide me with and it will work with my system? Also you said the green wire may have come loose from the chip? Sorry but not sure what you mean by the chip. Thanks
Niceun is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2017, 08:21 AM   #63
sjmautoprod


 
sjmautoprod's Avatar
 
Drives: '10 1LT
Join Date: Apr 2011
Location: Chicago Suburbs
Posts: 2,194
Yes.

There are three "chips" inside the LED element: red, green, and blue. You can see them in this pic...



It's possible that one of the tiny wires inside that connect to the chip has come loose.
sjmautoprod is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2017, 09:30 AM   #64
Niceun
 
Niceun's Avatar
 
Drives: 2012 45th edition RS 2LT
Join Date: Jul 2014
Location: Chattanooga,TN
Posts: 142
Quote:
Originally Posted by sjmautoprod View Post
Yes.

There are three "chips" inside the LED element: red, green, and blue. You can see them in this pic...



It's possible that one of the tiny wires inside that connect to the chip has come loose.
Oh yeah I remember that. so I will check it out. Thank you so much for your help.
Niceun is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2017, 06:10 AM   #65
Niceun
 
Niceun's Avatar
 
Drives: 2012 45th edition RS 2LT
Join Date: Jul 2014
Location: Chattanooga,TN
Posts: 142
Quote:
Originally Posted by sjmautoprod View Post
Yes.

There are three "chips" inside the LED element: red, green, and blue. You can see them in this pic...



It's possible that one of the tiny wires inside that connect to the chip has come loose.

How do I go about buying one from you. I didn't see those on your page.
Thanks
Niceun is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2017, 08:58 PM   #66
sjmautoprod


 
sjmautoprod's Avatar
 
Drives: '10 1LT
Join Date: Apr 2011
Location: Chicago Suburbs
Posts: 2,194
It's a bit complicated as I believe there has been one change that NightOwl made along the way. I would need a photo of the connector that would plug into the LED harness. You can email the pic to tony @ sjmap.us.
sjmautoprod is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2017, 03:12 AM   #67
LHRxDeadx
 
LHRxDeadx's Avatar
 
Drives: 2013 Camaro 2SS Inferno Orange
Join Date: Apr 2015
Location: Utah
Posts: 72
Quote:
Originally Posted by Bradley View Post
I got this Night owl kit or part of a kit from a friend, I have a couple questions because i'm not that smart with this stuff.

1. What do I need to make it work? he said something about a master Or can I just hook the rings up to a led controller and they work?

2. What is the black box with the two sets of wires coming out each end? does it hook up somewhere?


Thanks
You need a master kit for that but I'd be glad to take it of your hands 😀
LHRxDeadx is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2017, 01:14 PM   #68
Bradley
Gray Eagle
 
Bradley's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS IBM, 1994 Camaro
Join Date: Dec 2009
Location: Sierra Vista, AZ
Posts: 311
Quote:
Originally Posted by LHRxDeadx View Post
You need a master kit for that but I'd be glad to take it of your hands ��
LOL...or you could get me the master.....

I would be willing to sell the module, I got a different controller, the rings are going in as soon as I feel brave enough to start cutting in to light.
__________________

Ordered - 14 Aug 2009 Born - 4 Nov 2009 Delivered - 17 Dec 2009
Bradley is offline   Reply With Quote
 
Reply

Tags
halo, night, nightowl, owl

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.