Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Caryle Racing
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Forced Induction - V6


Reply
 
Thread Tools
Old 05-19-2014, 03:43 PM   #1
11 camaro
 
Drives: camaro rs
Join Date: Dec 2013
Location: maryland
Posts: 68
ported throttle body

has anyone seen any differance on the ported throttle body after install?
11 camaro is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2014, 07:06 PM   #2
Sikoriko

 
Sikoriko's Avatar
 
Drives: 2011 V6 IOM
Join Date: Jul 2012
Location: San Diego
Posts: 1,385
I noticed a quicker throttle responce
Sikoriko is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2014, 07:50 PM   #3
11 camaro
 
Drives: camaro rs
Join Date: Dec 2013
Location: maryland
Posts: 68
11 camaro is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2014, 08:48 AM   #4
wutshotDJroomba
 
wutshotDJroomba's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro LS/SC
Join Date: May 2012
Location: LC, TX
Posts: 230
Quote:
Originally Posted by Sikoriko View Post
I noticed a quicker throttle responce
I agree, it kills the dead spot that occurs when you step on the pedal. Great mod for the money, I'd highly recommend.
__________________
"....Empty your mind, be formless. Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water, my friend.”
-Bruce Lee
wutshotDJroomba is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2014, 09:03 AM   #5
LBreezie

 
LBreezie's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro 45th anniversary
Join Date: Sep 2012
Location: PA
Posts: 1,029
Would a ported tb interfere with a turbo setup?
LBreezie is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2014, 09:53 AM   #6
mpiersd

 
mpiersd's Avatar
 
Drives: 2010 ABM 2LT/RS
Join Date: May 2010
Location: Yorktown, VA
Posts: 1,513
Quote:
Originally Posted by LBreezie View Post
Would a ported tb interfere with a turbo setup?
No, it should not. Everything you can do to clean up and smooth out the flow of air helps. Especially in a FI application. Even if it nets only a couple of HP.
And as always, YMMV.
mpiersd is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2014, 10:00 AM   #7
LBreezie

 
LBreezie's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro 45th anniversary
Join Date: Sep 2012
Location: PA
Posts: 1,029
Quote:
Originally Posted by mpiersd View Post
No, it should not. Everything you can do to clean up and smooth out the flow of air helps. Especially in a FI application. Even if it nets only a couple of HP.
And as always, YMMV.
Thanks for the info, definitely my next mod
LBreezie is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2014, 03:45 PM   #8
11 camaro
 
Drives: camaro rs
Join Date: Dec 2013
Location: maryland
Posts: 68
thank you
11 camaro is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.