Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
BeckyD @ James Martin Chevy
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 11-25-2013, 08:13 PM   #239
Drago77
Treasure Coast Camaro 5
 
Drago77's Avatar
 
Drives: SW 11' 2SS/RS LS3 Vert, Blk/Blk
Join Date: Feb 2009
Location: Port Saint Lucie, Florida
Posts: 4,553
Anyone having an issue with the steering wheel controls cutting out? Randomly move have begun cutting out; thro become completely un responsive for 5-10 min, then begin to function again. When I installed the adapter/wiring thing, I made due to solder all the connections, so it shouldn't be the wiring...
Drago77 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2013, 07:36 AM   #240
Iceyone
 
Iceyone's Avatar
 
Drives: 2012 2LT/RS
Join Date: Jul 2012
Location: Jax
Posts: 45
I have a 2012 RS, ordered the kit, could not get the screen to come on, spent several tries with tech support to no avail. They sent me a new touch screen, still nothing, it would flash on, then go right back off. SO, they sent me a new wiring harness and touch screen, took all of it with my radio to Best Buy, 4 hrs later and they could not make it work, I'm stuck with a radio and POS kit that I can do nothing with, now they are saying since it has been over 90 days, I cant do crap.
Iceyone is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2013, 10:33 AM   #241
Rizzo
 
Drives: 2012 Camaro ZL-1 SIM
Join Date: Sep 2008
Location: San Antonio, TX
Posts: 454
Bummer. Sorry to hear you are having problems too. I was hoping my case was an isolated incident.
__________________
=================================================
Rizzo is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 12:25 PM   #242
Bildo

 
Bildo's Avatar
 
Drives: 2012 2SS/RS LS3
Join Date: Dec 2011
Location: Omaha, Nebraska
Posts: 1,448
Just installed mine, all was ok yesterday I went to drive across town set my hvac controlls and everything worked to where I was going, when I come back out and start my car up the touchscreen on the kit doesnt come on, all the buttons work but the screen doesn't come on. Now when I shut my car off the headunit stays on even after the key is removed and the door is open. I have to disconnect my battery . Tried resets, nothing is working. Wondering if they will send me a new touchscreen
Bildo is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2013, 10:34 PM   #243
Dieseldoug22
 
Drives: 2011 1SS/RS Conv.
Join Date: Jan 2012
Location: Azusa, Ca
Posts: 33
SO after a second unit sent to me and having it not work again at all this time. Talked to tech support and they sent me out a 3rd unit and wiring harness. Plugged it in and started working right away. Now everything works and I have the distance back with my remote. Go figure. Sorry to you others, but I am a happy camper now. Hopefully they can figure out whats going on...
Dieseldoug22 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2013, 08:50 PM   #244
Travis64

 
Travis64's Avatar
 
Drives: 2011 Camaro 1lt rs auto 4-9-11
Join Date: Apr 2009
Location: NY Long Island
Posts: 754
-

Last edited by Travis64; 12-28-2013 at 04:29 PM.
Travis64 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 06:41 AM   #245
jjwvette
 
jjwvette's Avatar
 
Drives: Corvette StingRay
Join Date: Feb 2012
Location: Wisconsin
Posts: 58
I guess it's time to call the BBB and start a complaint.
$400 for pos
Its time companies go back to having things made in the USA
jjwvette is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 09:59 AM   #246
Hamilton2400
 
Hamilton2400's Avatar
 
Drives: 2014 GMC Sierra/2015 GMC Acadia
Join Date: Oct 2010
Location: Cookeville TN
Posts: 723
Quote:
Originally Posted by Travis64 View Post
well this sucks just got a kenwood screen for xmas
guess i have to tell her i don't want it...great
I don't know if this helps or not, but I've had the kit in my car for 2 years now without a single issue.
Hamilton2400 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 12:36 PM   #247
jeffa
 
Drives: 2014 2LT/RS Ashen Gray Metallic
Join Date: Nov 2011
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 584
Quote:
Originally Posted by Hamilton2400 View Post
I don't know if this helps or not, but I've had the kit in my car for 2 years now without a single issue.
+1 for me too....
jeffa is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 02:05 PM   #248
Dizzy82


 
Dizzy82's Avatar
 
Drives: 2011 1LT/RS A6 RJT SuperCharged
Join Date: Mar 2011
Location: 87114
Posts: 3,379
Hit and miss with this kit.
__________________
Power is worthless without control. The 2nd protects the 1st.
BMR sub frame brace, BMR tunnel brace, LSR sways, LSR CM ca & tl, Sphon ExD el, GM tower brace, Megan coil overs, Goodridge Stainless Steel Braided brake lines, PowerStop D/S rotors & pads, Doug Thorty Ceramic Shorties, Magnaflow x-pipe, MRT V2.0, KICKER PowerStage sub & amp, Infinity speakers & tweeters, Dynamat, Viteese Throttle Controller, Viteese Paddle Shifters, ACS T2 Splitter, ACS T2 Ports/Quad LED lights, VDI kit, Havoc diffuser, IPF ECU/TRANS tuned, IPF/KPE Supercharged. 364RWHP/297RWTQ
Dizzy82 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 11:50 PM   #249
OHIOSS
Russ
 
Drives: Yukon Denali, Charger, CamaroSS
Join Date: Jun 2009
Location: Ohio
Posts: 2,709
Send a message via AIM to OHIOSS
Quote:
Originally Posted by jjwvette View Post
Well after a little over a year and mind you my car sits on a lift all winter or anytime it's raining,so maybe about 3000 miles a year I drive it.

Having all the dreaded issues these units have:

Can't unlock doors unless your only 10 feet away.
Tire pressure senors going nut's
ect. ect. ect,

Coming home Thursday the unit finally went to sh_t,everythink went blank and just keep clicking on and off.

Called support tech,in which was no help because I had already unplugged
the unit and waited inside my car for 15 minutes and did the reset.
And issue reappeared...it's a POS and so is the maker Scosche.
Because my unit was bought from ebay over a year ago,no warranty I was told to buy another install kit
ya right like I'm going to give them another $300 to $400 for something thats junk,now I know why the Alpine install kits stopped being made,its from the same POS maker scosche
So I took the radio out and put in the factory unit until someone like Kenwood comes out with a install thats works.

For anyone thinking about doing a double din for the Camaro, I say don't give these thiefs anymore money for these units,they aren't worth $5

Sorry for the rant I'm just tired of spending good money for JUNK
I contacted Kenwood back in the summer and received a response that a dash unit for the Camaro isn't even in developement so don't hold your breath.


Russ
OHIOSS is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2013, 11:25 PM   #250
Squiffy
 
Drives: 2011 RS 2SS CGM S/C
Join Date: Mar 2012
Location: United States
Posts: 119
Quote:
Originally Posted by Supermaro585HP View Post
I have no issues at all. I didn't install mine but I'm very happy with everything... Good luck.
I'm with you. The only problem I've ever had with the kit was the A/C compressor wouldn't come on. That has happened once in the past 2 years.
Squiffy is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2013, 04:03 AM   #251
JCunningham


 
JCunningham's Avatar
 
Drives: 2017 2SS M6
Join Date: Jun 2013
Location: WNY
Posts: 5,435
Quote:
Originally Posted by jjwvette View Post
I guess it's time to call the BBB and start a complaint.
$400 for pos
Its time companies go back to having things made in the USA
I wonder if this is why they are only mid $200 now
__________________
real ZL1 wheels 285/305 Michelin Pilot Super Sports, Pray ported IM/TB, EFI Tuning Flex fuel kit, American Racing Headers 1 7/8" long system w/ cats H pipe to NPP. Full 1LE suspension package with BMR adjustable sway bars and links.
JCunningham is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2013, 09:00 PM   #252
mydreamcar
My Dream Car
 
mydreamcar's Avatar
 
Drives: 2011 SIM LS3 1SS
Join Date: Jul 2009
Location: staten island
Posts: 1,534
Kit was installed yesterday. everything works. Only thing I noticed is the loss of range with the key remote about 15 to 20 foot where it was double that. I did notice the range is better when you have clear line if sight t the car. Aside from that I like the kit and the look
__________________
CAI intake/ADM Scoop/Stainless Power Headers/Dynatech cat back exhaust/Vitesse Throttle Control/ Ported Throttle Body/QTP Electric Cutouts/ 3.91 gears and janetty rear posi/ Tuned by Janetty racing
mydreamcar is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.