Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Cold Air Inductions
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 09-05-2010, 11:08 PM   #1
justin2fast4u
 
Drives: 2010 Camaro 1LT RS
Join Date: Jun 2010
Location: USA
Posts: 212
brake pedal popping

our weather here in nc just dropped like crazy, went from highs in the 90s and lows in the 70-80's to lows in the 50's....well today i noticed when driving to work my brake pedal was making a pop noise everytime i went to hit it, i didnt notice it midday when it was warm again then i noticed it again tonight when it cooled down

what could this be? if i tap the brake more than once it doesn't continue to pop, only the first time i tap it
justin2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2010, 10:02 AM   #2
justin2fast4u
 
Drives: 2010 Camaro 1LT RS
Join Date: Jun 2010
Location: USA
Posts: 212
anyone?
justin2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2010, 10:29 AM   #3
autobotaz
 
Drives: Black 2010 Camaro LS
Join Date: Jul 2010
Location: ARIZONA
Posts: 174
Quote:
Originally Posted by justin2fast4u View Post
anyone?
mine has done it a few times but more when it had very few miles on it. I have over 2k now and haven't heard it for quite some time.
autobotaz is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2010, 11:36 AM   #4
oldfriend


 
oldfriend's Avatar
 
Drives: 2010 SS BLK IO interior
Join Date: Dec 2009
Location: 32*38' 49N. 16*55'42W
Posts: 6,909
Never had that ,but with other car it did happen when the rotors were warped !!!
__________________
2010 BLK 2SS RS IO
oldfriend is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2010, 12:02 AM   #5
F13body
 
F13body's Avatar
 
Drives: 2SS
Join Date: Aug 2010
Location: So CaL
Posts: 19
Mine had the same

first do you have a 2ss, dealer said that it is the brembos breakin in, im at 10000 miles and they are smooth
F13body is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2010, 03:20 PM   #6
imstr8upg
 
imstr8upg's Avatar
 
Drives: 2010 Chevy Camaro LT1 RS
Join Date: Jul 2009
Location: Port Orchard, WA
Posts: 41
Mine did that for a while. It went away after a few miles.
__________________
imstr8upg is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Understanding Brake Fluid: DOT 3, DOT 4, DOT 5.1 TAG UR IT Mechanical Maintenance: Break-in / Oil & Fluids / Servicing 46 08-27-2013 12:08 PM
Clutch fluid contamination problems on Vette fixed for Camaro??? LDGn63 V8 and V6 Transmissions / Driveline (6L80 / 6L50 / TR6060 / AY6) 11 05-28-2012 09:17 PM
ROTORA BIG BRAKE KITS 4-12 PISTONS/ 15" & 16" ROTORS SPECIAL ADKINS PERFORMANCE Suspension / Chassis / Brakes 0 08-03-2010 12:08 PM
Hawk Performance Brake Pad "Updated" KILLER74Z28 Suspension / Brakes / Chassis 33 03-06-2010 04:32 PM
GM Reveals 2011 Chevrolet Silverado HD FenwickHockey65 General Automotive + Other Cars Discussion 55 03-04-2010 01:56 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.