Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Emblempros
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 04-30-2011, 10:08 AM   #421
John Deere Boy
I bleed green
 
John Deere Boy's Avatar
 
Drives: '11 2SS/RS LS3
Join Date: Sep 2009
Location: Centerville, Indiana
Posts: 461
Quote:
Originally Posted by Gene Culley View Post
I have the DB/DB and about every 5 start ups or so it re-indexes. It is starting to get irritating.
Uh-oh. I haven't driven my car 5 times yet so i dunno if i'll have that problem.
__________________

2011 2SS/RS LS3. Delivered 4/18/11. Solo Axle-back with J-pipes and quads, 35% tint, Yellow trim kit, Showstopper sidemarkers, babied garage queen.
2006 Silverado 3500 6.0, 1993 Pontiac Bonneville SSE
John Deere Boy is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2011, 10:55 AM   #422
shiftz33
 
shiftz33's Avatar
 
Drives: SS Sedan, SSR, T-Bird, Highlander
Join Date: May 2009
Location: Sacramento
Posts: 332
I installed the 2011(2010) PDIM 20985421 yesterday into my 2010 1SS. I had previously installed the PDIM upgrade kit to get a PDIM in my 2010 1SS with DA/DX. Since there is no TSB (if ever) I decided to purchase and install the 2011(2010) PDIM 20985421.

I was a bit worried at first since the PDIM didn't seem to respond, but I removed all cables and reattached the cables and it started working. But the audio quality was poor (crackling in the audio every few seconds). Yikes...

I have an aftermarket iPhone USB cable so I located my wife's OEM iPhone USB cable and tested it. The audio quality was great (no crackling at all).

With PDIM 20985421 (that I just purchased) it has versions DB/DB.

So far so good....(after the small issues noted above).
__________________
15 Chevy SS | 04 Chevy SSR | 04 Ford Thunderbird PCR #428 | 06 Toyota Highlander Hybrid
shiftz33 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2011, 02:16 PM   #423
kmcd
1,425 hp / supercharged
 
kmcd's Avatar
 
Drives: (2010 2SS/L99) (1999 Corvette)
Join Date: Oct 2009
Location: Austin, TX
Posts: 1,101
Quote:
Originally Posted by AhX View Post
wasn't don't worry be happy Bobby Mcferrin?
You are absolutely right, sir. I stand corrected.
__________________
"If it's too loud...well, you know the rest."
kmcd is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2011, 02:23 PM   #424
kmcd
1,425 hp / supercharged
 
kmcd's Avatar
 
Drives: (2010 2SS/L99) (1999 Corvette)
Join Date: Oct 2009
Location: Austin, TX
Posts: 1,101
Quote:
Originally Posted by Gene Culley View Post
I have the DB/DB and about every 5 start ups or so it re-indexes. It is starting to get irritating.
Are you making changes to your library? I've noticed that if I just leave the drive in the USB, it will only index long enough to verify I haven't changed anything (a few seconds at most). However, if I take it out and make changes, it will take it a minute or two to reindex.

Either way it still comes up in the previously selected mode, playing the previously selected song.
__________________
"If it's too loud...well, you know the rest."
kmcd is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2011, 09:10 PM   #425
MikeOD

 
Drives: 2010 M6 2SS
Join Date: Mar 2011
Location: South Windsor, CT
Posts: 1,205
My new one reports DB/DB like it should. I'm thrilled that it remembers the last album I was playing rather than just the song...that bothered me with the old version, set it up to play an album, stop somewhere, get back in the car, that song would finish, then play the next alphabetical song title on the USB regardless of album.

I do have 1 thumb drive it won't talk to still, maybe an update to the DD software I just saw mentioned will cure that...I honestly don't even know if I will bother to do that though.
MikeOD is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2011, 09:48 PM   #426
Gene Culley
Account Suspended
 
Drives: 2013 SS
Join Date: Dec 2009
Location: Boyertown, PA
Posts: 1,374
Smile

Quote:
Originally Posted by kmcd View Post
Are you making changes to your library? I've noticed that if I just leave the drive in the USB, it will only index long enough to verify I haven't changed anything (a few seconds at most). However, if I take it out and make changes, it will take it a minute or two to reindex.

Either way it still comes up in the previously selected mode, playing the previously selected song.
No, I haven't made changes to my library since I haven't had time to work on my library :(
Gene Culley is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2011, 09:12 AM   #427
kmcd
1,425 hp / supercharged
 
kmcd's Avatar
 
Drives: (2010 2SS/L99) (1999 Corvette)
Join Date: Oct 2009
Location: Austin, TX
Posts: 1,101
Still no TSB?
__________________
"If it's too loud...well, you know the rest."
kmcd is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2011, 12:58 PM   #428
CoyoteRiverRacing
 
Drives: 2010 Pace Car
Join Date: May 2010
Location: Tucson, Arizona
Posts: 90
I read all 17 pages last week and decided to drive my 2010 Pace Car this past weekend.

The car was bought in May 2010 and it now has only 2000 miles on it so I really haven't even tried to hook up one of my Ipods to it.

So this weekend, I found an old white first gens and connected it directly to the USB port. It recognized the device, found the songs and immediately started playing. All is good. It started from where it left off repeatedly as I got in and out of the car. Of course it is a older device and with a maybe 1gig of storage so it should work. (I figured I could move up in Ipod size with later models owned by various membars of my family to find the break point of the interface.)

As I was driving along enjoying life running errands on the weekend with the volume at a moderate level - then OMG the loudest static crack came from the stereo - it starled me so bad!

I believe the readout said CC/CE?

This not only disturbing, it is a safety issue!

Chet

Last edited by CoyoteRiverRacing; 05-09-2011 at 01:02 PM. Reason: At work, typed to fast and left words out, ha ha.
CoyoteRiverRacing is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2011, 02:13 PM   #429
SummoneR
Paul
 
SummoneR's Avatar
 
Drives: '10 2SS/RS M6 "Marauder"
Join Date: Mar 2009
Location: NOR*CAL
Posts: 6,281
Send a message via Yahoo to SummoneR
Quote:
Originally Posted by CoyoteRiverRacing View Post
I read all 17 pages last week and decided to drive my 2010 Pace Car this past weekend.

The car was bought in May 2010 and it now has only 2000 miles on it so I really haven't even tried to hook up one of my Ipods to it.

So this weekend, I found an old white first gens and connected it directly to the USB port. It recognized the device, found the songs and immediately started playing. All is good. It started from where it left off repeatedly as I got in and out of the car. Of course it is a older device and with a maybe 1gig of storage so it should work. (I figured I could move up in Ipod size with later models owned by various membars of my family to find the break point of the interface.)

As I was driving along enjoying life running errands on the weekend with the volume at a moderate level - then OMG the loudest static crack came from the stereo - it starled me so bad!

I believe the readout said CC/CE?

This not only disturbing, it is a safety issue!


Chet


Mine caused me to swerve the first time it did it. Scared the crap out of me.
__________________
SummoneR is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2011, 03:23 PM   #430
copper3000
(aka) Troy & Maria
 
copper3000's Avatar
 
Drives: 2SS/RS 6M CGM/Black Stripes w GE
Join Date: Oct 2009
Location: Tucson, AZ
Posts: 1,320
Where's the TSB?
copper3000 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2011, 09:17 AM   #431
jmart53
 
jmart53's Avatar
 
Drives: 2012 Cruze LTZ RS
Join Date: Feb 2011
Location: The Badger State
Posts: 565
Apparently there is a TSB out there with a date of 4/24/11 or 4/25/11 that will get 2010 Camaros upgraded to the DA version of the PDIM under warranty... My dealership is ordering that DA module for me and I will def let you know if this is true and get the TSB number for it. I know it is not the most updated that is out there but its better than the CC/CE I have and it's covered, so I will give it a try and if it still has issues, I will buy the newest(DB I believe) and do it myself. I will let you know if they were just blowing smoke or if it's legit.
__________________
jmart53 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2011, 09:20 AM   #432
Orange2010SS
 
Orange2010SS's Avatar
 
Drives: Orange 2010 2SS LS3
Join Date: Apr 2011
Location: Raleigh, NC
Posts: 155
Thanks jmart! Keep us posted.
Orange2010SS is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2011, 09:57 AM   #433
terry_b

 
terry_b's Avatar
 
Drives: 2014 2SS/RS 1LE
Join Date: Apr 2010
Location: Norwich, CT
Posts: 1,108
Send a message via MSN to terry_b
I've been having a lot of issues with my zune lately. It has been indexing for almost 3 days, with about an hour of time the car Is actually on. So the p-dim can be replaced by the dealer?
terry_b is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2011, 10:04 AM   #434
copper3000
(aka) Troy & Maria
 
copper3000's Avatar
 
Drives: 2SS/RS 6M CGM/Black Stripes w GE
Join Date: Oct 2009
Location: Tucson, AZ
Posts: 1,320
Quote:
Originally Posted by jmart53 View Post
Apparently there is a TSB out there with a date of 4/24/11 or 4/25/11 that will get 2010 Camaros upgraded to the DA version of the PDIM under warranty... My dealership is ordering that DA module for me and I will def let you know if this is true and get the TSB number for it. I know it is not the most updated that is out there but its better than the CC/CE I have and it's covered, so I will give it a try and if it still has issues, I will buy the newest(DB I believe) and do it myself. I will let you know if they were just blowing smoke or if it's legit.
Awesome dude!
I hope it's true!!
copper3000 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio/Bluetooth/PDIM FAQ UCF w00t Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 142 08-02-2016 11:15 PM
How many people will E-85 their new camaro? Speed74SS Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 57 01-03-2011 02:16 PM
* * * OnStar iPhone application - UPDATE * * * CamaroScotty 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 142 08-11-2010 11:13 PM
Tire Monitoring System monevz28 Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 7 11-22-2009 03:42 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.