Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Rick@Livernois
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Forced Induction - V8


Reply
 
Thread Tools
Old 01-10-2011, 09:50 PM   #393
Mr. Wyndham
I used to be Dragoneye...
 
Mr. Wyndham's Avatar
 
Drives: 2014 1LE...Drove: 2012 ZL1
Join Date: Jan 2007
Location: Buffalo, NY
Posts: 28,099
Send a message via AIM to Mr. Wyndham
Quote:
Originally Posted by PQ View Post
Maybe I should have my son or daughter try it.

No matter what I download off of the SCT site for my tuner, it won't show the full screen and won't expand and wont work. Ugh........... what a pain.

Sometimes these low-level User Interfaces won't expand. They're there for you to click through the options and close it...I dunno if the designers don't care, or what...

I assume you can't drag the bottom corner?
__________________
"Keep the faith." - - Read Twice Before You Post.
...Anxiously waiting to order a silver "Z"...

Mr. Wyndham is online now   Reply With Quote
Old 01-10-2011, 09:57 PM   #394
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,714
Send a message via Yahoo to PQ
Quote:
Originally Posted by Dragoneye View Post
Sometimes these low-level User Interfaces won't expand. They're there for you to click through the options and close it...I dunno if the designers don't care, or what...

I assume you can't drag the bottom corner?
Nope. Can't drag the bottom.

Thing is, that last time I had the same problem. When it finally worked, the screen was fine. It showed in 100% visibility. When I see it showing all of the screen, I know it will work. This is the third time and the first two, it took some time, but this time it's just not working.
__________________
PQ is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2011, 10:18 PM   #395
Mr. Wyndham
I used to be Dragoneye...
 
Mr. Wyndham's Avatar
 
Drives: 2014 1LE...Drove: 2012 ZL1
Join Date: Jan 2007
Location: Buffalo, NY
Posts: 28,099
Send a message via AIM to Mr. Wyndham
Quote:
Originally Posted by PQ View Post
Nope. Can't drag the bottom.

Thing is, that last time I had the same problem. When it finally worked, the screen was fine. It showed in 100% visibility. When I see it showing all of the screen, I know it will work. This is the third time and the first two, it took some time, but this time it's just not working.
Does not being able to see some of the screen effect the functionality of the program?
__________________
"Keep the faith." - - Read Twice Before You Post.
...Anxiously waiting to order a silver "Z"...

Mr. Wyndham is online now   Reply With Quote
Old 01-10-2011, 10:20 PM   #396
Jessika
Account Suspended
 
Drives: Anything Blown
Join Date: Aug 2010
Location: SoCal
Posts: 1,194
Call tomorrow, I'll get you on the phone with the tuner...


Sent from my amazing and awesome iPhone4
Jessika is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2011, 10:20 PM   #397
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,714
Send a message via Yahoo to PQ
Quote:
Originally Posted by Dragoneye View Post
Does not being able to see some of the screen effect the functionality of the program?
Yes. It won't allow me to get into the tuner the way I'm supposed to.
__________________
PQ is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2011, 10:21 PM   #398
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,714
Send a message via Yahoo to PQ
Quote:
Originally Posted by Jessika@Magnacharger View Post
Call tomorrow, I'll get you on the phone with the tuner...


Sent from my amazing and awesome iPhone4


I'm hoping to have time. This is 'Hell Week' for taxes for me.
__________________
PQ is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2011, 10:38 PM   #399
Mr. Wyndham
I used to be Dragoneye...
 
Mr. Wyndham's Avatar
 
Drives: 2014 1LE...Drove: 2012 ZL1
Join Date: Jan 2007
Location: Buffalo, NY
Posts: 28,099
Send a message via AIM to Mr. Wyndham
Quote:
Originally Posted by PQ View Post


I'm hoping to have time. This is 'Hell Week' for taxes for me.
Good luck.
__________________
"Keep the faith." - - Read Twice Before You Post.
...Anxiously waiting to order a silver "Z"...

Mr. Wyndham is online now   Reply With Quote
Old 01-10-2011, 11:40 PM   #400
zebra
just can't seem to leave
 
zebra's Avatar
 
Drives: your mom wild!!
Join Date: Oct 2008
Location: cold & windy
Posts: 10,526
i'm running out of ...
__________________
zebra is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2011, 12:40 AM   #401
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,714
Send a message via Yahoo to PQ
Quote:
Originally Posted by Jessika@Magnacharger View Post
Call tomorrow, I'll get you on the phone with the tuner...


Sent from my amazing and awesome iPhone4
I e-mailed you the tune. At least the one that it refered to as stock tune.
__________________
PQ is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2011, 01:41 AM   #402
SSE 4 2SS
Boosted Moderator
 
SSE 4 2SS's Avatar
 
Drives: Bone Stock LS3
Join Date: Sep 2009
Location: Kyle Tx
Posts: 14,444
Send a message via AIM to SSE 4 2SS Send a message via Yahoo to SSE 4 2SS
Quote:
Originally Posted by zebra View Post
i'm running out of ...
Let me gather some up for you....
Attached Images
 
__________________
If the car feels like it is on rails, you are probably driving too slow. -Ross Bentley

Horsepower is how fast you hit the wall.
Torque is how far you take the wall with you.

“If everything seems under control, you're just not going fast enough.” Mario Andretti

If you can turn, you ain't going fast enough...
SSE 4 2SS is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2011, 05:00 AM   #403
robertway

 
robertway's Avatar
 
Drives: 2012 Challenger SRT8 Auto
Join Date: Sep 2009
Location: Central New Jersey
Posts: 842
PQ, just another shot in the dark, but if you are running on Windows Vista or Windows 7, you may have to run the install "as Administrator". If you find the installer in Windows Explorer, sometimes setup.exe or setup.msi, right-click on it and the context menu should give you an option called "run as Administrator". It may be a case of you running the install with "user rights" and not "admin rights" and when it gets to the point where it wants to install the driver it does not do so correctly as driver installation requires elevated rights. Just another thing to try while you're preparing to bend over for the Tax man.
__________________

"When the people find they can vote themselves money, that will herald the end of the republic." - Benjamin Franklin




LS3 Camshaft Swap Do-It-Yourself Instructions - 2010 LS3 gone but not forgotten!!!
robertway is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2011, 08:33 AM   #404
Jessika
Account Suspended
 
Drives: Anything Blown
Join Date: Aug 2010
Location: SoCal
Posts: 1,194
Or just get rid of windows (and horrible IE) all together!!!


Sent from my amazing and awesome iPhone4
Jessika is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2011, 08:42 AM   #405
Silver2SSRS6spd
Prefer to be blown!
 
Silver2SSRS6spd's Avatar
 
Drives: 2010 Silver/Black 2SS/RS Manual
Join Date: Mar 2010
Location: Nor-Cal
Posts: 2,678
__________________
MagnaCharger TVS-2300 550rwhp 540 rwt and a radical suspension under the car.
Silver2SSRS6spd is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2011, 10:42 AM   #406
GTAHVIT
Blessed
 
GTAHVIT's Avatar
 
Drives: 2013 Sonic RS MT
Join Date: Dec 2007
Location: Saint Augustine FL
Posts: 28,495
Quote:
Originally Posted by PQ View Post
I e-mailed you the tune. At least the one that it refered to as stock tune.
Ah hem... and who of all people helped you???? hmmmm????




Quote:
Originally Posted by robertway View Post
PQ, just another shot in the dark, but if you are running on Windows Vista or Windows 7, you may have to run the install "as Administrator". If you find the installer in Windows Explorer, sometimes setup.exe or setup.msi, right-click on it and the context menu should give you an option called "run as Administrator". It may be a case of you running the install with "user rights" and not "admin rights" and when it gets to the point where it wants to install the driver it does not do so correctly as driver installation requires elevated rights. Just another thing to try while you're preparing to bend over for the Tax man.
He's an admin

Quote:
Originally Posted by Jessika@Magnacharger View Post
Or just get rid of windows (and horrible IE) all together!!!


Sent from my amazing and awesome iPhone4


how dare you suggest such a thing.... Windows 7 FTW!!!!
GTAHVIT is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where to get engine cover modified after a Maggie install? 1meanss Cosmetics and Lighting Modification Discussions 5 03-05-2011 09:00 PM
Another Maggie install .... Luvpilot Forced Induction - V8 9 06-20-2010 09:00 PM
maggie install, hose routing suggestions please n2oSS Forced Induction - V8 6 05-31-2010 03:59 PM
DIY : Install catback on 2010 Camaro SS Nine Ball Camaro DIY & HOW-TO instructions & discussions 3 08-09-2009 04:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.