Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Gen5DIY
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 03-30-2016, 07:38 PM   #1
TOXIC SS
 
TOXIC SS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS L99
Join Date: Jul 2014
Location: Lincoln, Ne
Posts: 89
no radio,hvac

Was installing A- piller gauges heard a loud pop, shorted out. So now I don't have hvac, radio, remote start,Dic. Checked fuses, but the relays not sure any ideas.
TOXIC SS is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2016, 07:49 PM   #2
yzark99
I run 2 catch cans...
 
yzark99's Avatar
 
Drives: 2012 1LT SIM Auto
Join Date: Oct 2011
Location: OR there
Posts: 904
I would pull all fuses and visibly inspect them. You might have gotten lucky and no real damage was done. If you don't find any blown, you probably fried the BCM. A dealer should be able to say for sure.

Always fuse your aftermarket wiring kids.
__________________
.
View my Top 3 LFX Performance Modifications (and 40+ more): http://www.camaro5.com/forums/showth...=1#post6961572
.
yzark99 is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2016, 09:03 PM   #3
TOXIC SS
 
TOXIC SS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS L99
Join Date: Jul 2014
Location: Lincoln, Ne
Posts: 89
Thank you.
TOXIC SS is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2016, 02:33 PM   #4
LiveWire195
 
LiveWire195's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro LS
Join Date: Feb 2015
Location: New Jersey
Posts: 112
Quote:
Originally Posted by yzark99 View Post
I would pull all fuses and visibly inspect them. You might have gotten lucky and no real damage was done. If you don't find any blown, you probably fried the BCM. A dealer should be able to say for sure.

Always fuse your aftermarket wiring kids.
We should really have a like feature. Good info here.

Did you ever find out the problem?
__________________
LiveWire195 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2016, 12:59 PM   #5
TOXIC SS
 
TOXIC SS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS L99
Join Date: Jul 2014
Location: Lincoln, Ne
Posts: 89
yes it was a weak fuse, wheee
TOXIC SS is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2016, 10:24 PM   #6
CreeperRS

 
CreeperRS's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 2SS/RS 1LE NPP RECARO's
Join Date: Jan 2009
Location: San Diego
Posts: 1,061
Rule of thumb, when working on anything electrical remove the power source first!
__________________
Z/28 CAI, BW PTB, EE CC, XPEL, 3M Ceramic tint 55%F, 5%R, BlackVue DC, Escort Passport.

CreeperRS is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.