Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
SNL Performance
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Cosmetics and Lighting Modification Discussions

Cosmetics and Lighting Modification Discussions External and Internal cosmetics modifications.

Reply
 
Thread Tools
Old 02-04-2011, 01:53 AM   #1
tmac1granger33
NM HT5
 
tmac1granger33's Avatar
 
Drives: COTW 3/5/12
Join Date: Jul 2009
Location: los lunas, New Mexico
Posts: 2,003
Dual Halos W/ottobody Harness????

can this be done? the harness has a specific wire for the halos... idk if its been done though..
tmac1granger33 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2011, 01:40 PM   #2
camaro4mybday
"Camaro Joe"
 
camaro4mybday's Avatar
 
Drives: 2010 SILVER ICE 2LT/RS CAMARO
Join Date: Feb 2010
Location: long island ny
Posts: 2,337
Send a message via AIM to camaro4mybday
you have a few options, you can wire them in to the park lights it would be similar to if it had halos
camaro4mybday is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 09:11 PM   #3
AuSStinVRCamaro
 
Drives: 2010 Victory Red Camaro
Join Date: Nov 2009
Location: Los Angeles
Posts: 133
I was curious about the same thing Im guessing you would just leave the ottobody halo wiring along and just hook up the aac dual halos to the fuse box or where ever you prefer. I think im just gonna stick with the regular halos and maybe later on switch them out. LEt us know if you do it how you wired them up!
AuSStinVRCamaro is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2011, 12:28 AM   #4
tmac1granger33
NM HT5
 
tmac1granger33's Avatar
 
Drives: COTW 3/5/12
Join Date: Jul 2009
Location: los lunas, New Mexico
Posts: 2,003
had my duals installed.. just disabled the factory and wired them u the remote and inside..
tmac1granger33 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2011, 11:44 AM   #5
AuSStinVRCamaro
 
Drives: 2010 Victory Red Camaro
Join Date: Nov 2009
Location: Los Angeles
Posts: 133
By "disabled the factory" Does that mean you just left ottobodys white wire alone and didnt attach it to anything and do you have pictures of the final install??
AuSStinVRCamaro is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2011, 12:57 PM   #6
tmac1granger33
NM HT5
 
tmac1granger33's Avatar
 
Drives: COTW 3/5/12
Join Date: Jul 2009
Location: los lunas, New Mexico
Posts: 2,003
yes exactly
tmac1granger33 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.