Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
River City Camaro Customs
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > Camaro Fest Discussions > 2011 Camaro5 Fest (II)

Reply
 
Thread Tools
Old 04-22-2011, 07:00 PM   #1
MARINE1991


 
MARINE1991's Avatar
 
Drives: COTW 8/29/11 2010 CAMARO
Join Date: Jul 2009
Location: HOMELESS
Posts: 9,975
AAC SIDE MARKERS

Hello, all my side markers are out that I bought from AAC during Camaro Fest II. Not sure what is going on, just today started the car and noticed that none where on... Looked through the car manuel and can not fine a fuse that I can check.. any one have this issue???

Thanks
MARINE1991 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 07:37 PM   #2
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,675
This may be a stupid question, but did you switch to "parking lights" when you checked the side markers?
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 07:46 PM   #3
MARINE1991


 
MARINE1991's Avatar
 
Drives: COTW 8/29/11 2010 CAMARO
Join Date: Jul 2009
Location: HOMELESS
Posts: 9,975
Quote:
Originally Posted by stieger View Post
This may be a stupid question, but did you switch to "parking lights" when you checked the side markers?
no there always been on and now there off.. noticed mosture in one of them, dont know if that has something to do with it..
MARINE1991 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 07:55 PM   #4
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,675
They had stated before that some of the markers were experiencing moisture problems, something to do about the whole painting process. That could be why they aren't working. The other possibility is that you blew a fuse, but I don't think it is that. You could email AAC and see what they think. I mean worst case scenario is that you return them and get new ones.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 07:57 PM   #5
MARINE1991


 
MARINE1991's Avatar
 
Drives: COTW 8/29/11 2010 CAMARO
Join Date: Jul 2009
Location: HOMELESS
Posts: 9,975
ok im stupid... Guess They are suppose to be only at night... thought they were on all the time.. Thats why I had them install everything.. I just drive... well there is still mosture in one, but they are working fine..
MARINE1991 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 08:14 PM   #6
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,675
Glad to hear you figured it all out
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AAC side marker "issue" CyberDan Cosmetics and Lighting Modification Discussions 3 04-06-2011 10:30 PM
DIY: Removing side markers Front and Rear CamaroNewb Camaro DIY & HOW-TO instructions & discussions 10 02-25-2011 10:05 PM
concept side markers. svtjackal Cosmetics and Lighting Modification Discussions 12 02-05-2011 04:10 PM
LED side markers SSuper SSexy Off-topic Discussions 8 10-11-2010 09:17 PM
Smoking the Tail Lights and Rear Side Markers Medieval Peanut Cosmetics and Lighting Modification Discussions 3 06-22-2010 01:11 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.