Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JDP Motorsports
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions

Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions From and for the site staff.

Reply
 
Thread Tools
Old 04-22-2011, 09:55 PM   #1
lightner75
President LoneStarCamaro
 
Drives: 2010 cyber gray 2ss
Join Date: Oct 2010
Location: dfw
Posts: 528
Signature issue

I've uploaded an image to use as my signature. It's the proper size 700x200, but for some reason it doesn't seem to be showing up. Any idea what I'm doing wrong?

I went to Edit Signature, used the upload from my computer, previewed the sig, It shows up on the preview, then saved it. It's showing up when I go back to the Edit Signature page, but not showing up when I post.
__________________
lightner75 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 09:58 PM   #2
lightner75
President LoneStarCamaro
 
Drives: 2010 cyber gray 2ss
Join Date: Oct 2010
Location: dfw
Posts: 528


This is what I'm seeing at the Edit Signature page.
__________________
lightner75 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 10:23 PM   #3
Milk 1027
Camaro➎ moderator
 
Milk 1027's Avatar
 
Drives: '13 BLK 1LE
Join Date: Aug 2008
Location: AZ
Posts: 13,529
I did it for you.
Next time make sure you click on the "insert signature picture" link at the bottom of the picture.

It should insert the tags [sigpic][/sigpic]
__________________
Milk 1027 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 10:34 PM   #4
anglwngss
Treasurer LoneStarCamaro
 
anglwngss's Avatar
 
Drives: 2011 Synergy Green 2SS/RS
Join Date: Oct 2010
Location: Venus, Tx
Posts: 1,635
thanks

forgot to add: I'm his wife, and it was driving me crazy. thanks for fixing it!
__________________

Questions about Lone Star Camaro? Email me: Treasurer@LoneStarCamaro.com
anglwngss is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 10:55 PM   #5
lightner75
President LoneStarCamaro
 
Drives: 2010 cyber gray 2ss
Join Date: Oct 2010
Location: dfw
Posts: 528
thanks for the help. should the forum automatically add the signature when viewing old posts?
__________________
lightner75 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2011, 12:10 AM   #6
DevilsReject97
Shadowboxin
 
DevilsReject97's Avatar
 
Drives: 2011 1SS 6MT GHS
Join Date: Mar 2011
Location: Greenwood, Indiana
Posts: 907
Quote:
Originally Posted by lightner75 View Post
thanks for the help. should the forum automatically add the signature when viewing old posts?
Yes.
__________________


DevilsReject97 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2011, 02:41 PM   #7
11SGM2SSRS
 
11SGM2SSRS's Avatar
 
Drives: 2011 SGM 2SS/RS 6M
Join Date: Sep 2010
Location: Elk River MN
Posts: 146
I also was having trouble getting the signature picture to show up. This post is a test to see if it works now.
__________________
"It ain't bragging if you can back it up"
11SGM2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2011, 02:49 PM   #8
11SGM2SSRS
 
11SGM2SSRS's Avatar
 
Drives: 2011 SGM 2SS/RS 6M
Join Date: Sep 2010
Location: Elk River MN
Posts: 146
One more test to see if the text shows up also
__________________
"It ain't bragging if you can back it up"
11SGM2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2011, 06:45 PM   #9
LoneStar


 
LoneStar's Avatar
 
Drives: 2011 IOM Camaro
Join Date: Jul 2010
Location: Texas
Posts: 4,394
Test post. Got bored, so I made a temporary sig.
__________________
LoneStar is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2011, 08:31 PM   #10
novice66
 
novice66's Avatar
 
Drives: 2011 RS Camaro
Join Date: Jul 2010
Location: San Antonio
Posts: 178
testing testing 1.2.
__________________
novice66 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dealership Screw Up - Clearcoat Issue FDNY-L107 Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 12 04-26-2011 11:52 AM
HVAC issue... Anyone had this problem? nashstat 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 8 01-27-2010 05:19 PM
Another Paint Issue 2032Ceta Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 1 08-16-2009 09:59 PM
Please Think before you post 35th02ss Off-topic Discussions 35 08-02-2009 10:38 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.