Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
dave@hennessey
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Marketplace > Members Classifieds - Parts for sale or wanted > Audio / Visual / Electronics/ Gauges / Nav

Audio / Visual / Electronics/ Gauges / Nav Audio / Visual / Electronics/ Gauges / Nav

Reply
 
Thread Tools
Old 05-12-2011, 03:35 PM   #1
Kgizzle
Kg
 
Drives: 2010 2SS Camaro
Join Date: Aug 2010
Location: Oklahoma City
Posts: 5
Subthump Issue

Hey folks of the camaro5 forum, I have a question, Has anyone had any issue with recieving products from subthump or contacting them? I ordered the RCA plug & play for a 10" camaro SS factory amp on April 29th and haven't recieved it yet. I have left about 6 or 7 e-mails and numerous phone calls and messages leaving my number for a return call in a extremely polite manner. I'm in a tight position seeing that I'm military and will be PCS'ing from the U.S. on the 21st of this month to go overseas, so I'm running out of time. Is this normal? I'm not trying to bad mouth subthump.
Kgizzle is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 03:38 PM   #2
Moriartii

 
Moriartii's Avatar
 
Drives: 11 IOM 2SS/RS M6 w/Hurst
Join Date: Nov 2009
Location: Austin Texas
Posts: 1,296
No this isnt normal. Steve is usually very good about getting items shipped out and such. I do know he has been working on his new vert (seeing what currently works and what may have to be recreated). Plus depending on where he is located in Indiana he may be getting hammered with the weather?

Cheers
K
Moriartii is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 03:42 PM   #3
XtremeHeartbeat
"The MistreSS"
 
XtremeHeartbeat's Avatar
 
Drives: 2011 Black Camaro 2SS RS 6M
Join Date: Feb 2011
Location: Hunterdon County, New Jersey
Posts: 168
I got my harness and box in reasonable time... I was very happy with the service. I'm sorry for your delay, I've been there before. Id bet it'll be there soon.
XtremeHeartbeat is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 04:05 PM   #4
xxlbeerz
 
xxlbeerz's Avatar
 
Drives: 2010 Black on Black
Join Date: Oct 2010
Location: Houston, TX
Posts: 535
Something must be wrong, I've ordered from them several times (even this month) and everything ships really fast.
xxlbeerz is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 04:25 PM   #5
Moriartii

 
Moriartii's Avatar
 
Drives: 11 IOM 2SS/RS M6 w/Hurst
Join Date: Nov 2009
Location: Austin Texas
Posts: 1,296
Where did you have the harness shipped to? From my Naval days, was it an FPO-AP address? Sometimes stuff can get jacked up or delayed in delivery especially if it is coming on base.

Cheers
K
Moriartii is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 05:44 PM   #6
Kgizzle
Kg
 
Drives: 2010 2SS Camaro
Join Date: Aug 2010
Location: Oklahoma City
Posts: 5
I'm currently stationed at tinker afb but live in Oklahoma city... so its a OKC address...

Last edited by Kgizzle; 05-12-2011 at 06:15 PM.
Kgizzle is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 07:45 PM   #7
kevin1106


 
kevin1106's Avatar
 
Drives: 2014 3LT-Z51 Vert
Join Date: Nov 2010
Location: La plata MD
Posts: 2,305
running out of options here i see....email, calls, pm, hummmmm.....try faxing...LOL

j/k, this cant be normal. I ordered from them and got my order with a week... idk buddy, but good luck....
kevin1106 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 09:19 PM   #8
Moriartii

 
Moriartii's Avatar
 
Drives: 11 IOM 2SS/RS M6 w/Hurst
Join Date: Nov 2009
Location: Austin Texas
Posts: 1,296
Having read through that its hard to say. I can see how you would be frustrated especially with your pending deployment looming.

I do know Steve (Subthump) is very busy with all he has going on. I tend to hit him up on various crazy things I think up regarding my audio projects and I know he is all over the place in design, building, marketing, managing, all the things to go along with running a small outstanding company. In order to provide a cost savings he sends items out postal mail which can sometimes need additional postage, this can be seen in the email where he says he got one back.

All that being said I think what happened here is a combination of bad luck. You being anxious about leaving, the product potentially getting hung up in shipping or even getting returned for not having enough shipping and then the legal comment. I can honestly see how that could rub me, if I was a busy small business owner, the wrong way.

This is just my take on things looking at your side and potentially looking at Steve's from the work I have done with him.

A potential fix may be for Subthump to ship via UPS or Fedex exclusively, cost a bit more but will have guaranteed tracking.

I do think posting everything may have been not so cool without giving Subthump a chance to respond, sort of like airing dirty laundry?

Either way I hope all gets worked out.

Cheers
K
Moriartii is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 09:38 PM   #9
forplay
 
forplay's Avatar
 
Drives: 2011 2SS/RS LS3
Join Date: Apr 2011
Location: ohio
Posts: 141
i ordered my stuff on may 10th and received my order on may 12th..great shipping for mine..but no instructions ..got them e-mailed after I sent a message..no ability to call and get someone at subthump
__________________
2011 SS/RS M6 Synergy green 559RWHP...530RWTQ
Mods: Maggie supercharger...LS9X Twin disk clutch..85lb Fast inj..ZL1 Fuel pump..,MSD BAP..Roto-Fab cold air..Hotchkis max chassis brace, strut brace,, sway bars front and rear ,HD end links.adj toe link,lower control arm,,trailing arm,, Norris catch can..XS Power 1 7/8 ss lt headers..3" cat delete..3"X pipe..XS 3" mufflers. Hurst shifter.. Lowering springs..22" Foose wheels. Boost/vac ..Fuel pressure gauge..GPS stereo Head unit, all speakers and amp 4 10" subs..Ram air hood.heat extractors .Custom leather interior.Escort 9500ci..
forplay is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2011, 09:57 PM   #10
Kgizzle
Kg
 
Drives: 2010 2SS Camaro
Join Date: Aug 2010
Location: Oklahoma City
Posts: 5
you made a good point Moriartii i've decided to remove the e-mails, this purpose of this discussion isnt to marr or mess up steve at subthumps image, but I just wanted to see other people's take on what was going on... Hopefully it will come in one of these days before I leave... cross your fingers for me...
Kgizzle is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2011, 10:59 AM   #11
Kgizzle
Kg
 
Drives: 2010 2SS Camaro
Join Date: Aug 2010
Location: Oklahoma City
Posts: 5
Just got in touch with Steve and got the issue resolved, thanks for the advice and feedback...
Kgizzle is offline   Reply With Quote
 
Reply

Tags
amp, audio, subthump, subwoofers

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dealership Screw Up - Clearcoat Issue FDNY-L107 Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 12 04-26-2011 11:52 AM
Sequential Tail Light Issue 40again Cosmetics and Lighting Modification Discussions 5 03-17-2011 02:33 AM
HVAC issue... Anyone had this problem? nashstat 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 8 01-27-2010 05:19 PM
Another Paint Issue 2032Ceta Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 1 08-16-2009 09:59 PM
Please Think before you post 35th02ss Off-topic Discussions 35 08-02-2009 10:38 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.